Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

hvis man laver en ud af 20 fejl skal man lave det hele om igen for at få bare 3 stjerner, det er uretfærdigt og man lære ikke en skid ud over en masse ubrugelige ord som "parabol" "filipens" "implicer... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hvordan giver det mening at 2 ud af 3 giver 1 stjerne!? og så kommer min overvægtige lillesøster og hendes overvægtige gang og siger too bad so sad fordi jeg fik 0 stjerner for at have 6 ud af 10 rigt... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

jeg finder jer tæsker jer med en kæmpe russisk d!ller, bag efter tager jeg buskerene af jeg tager en kæmpe slikkepind op i jeres huller i har, bag efter henter jeg min kat og lader den bide i jeres sm... Toon meer

1,4

3 sterren
2 sterren
1 ster

campstavning

campstavning. det har ødelagt hele mit liv min mor og far er blevet skildt og min bror hang sig selv pga af det det er noget værde p1s ik brug det. det samme kan ske for dig min far hang sig selv fordi at han prøvet det her p1s jeg kan fortælle jer om en gang da jeg var på vej ind i campstaving så stod der klik for at starte lige da jeg klikkede kom jeg ind på sårn noget som hed seegore jeg blev lidt chokeret over det jeg så folk der blev dræbt så stod der hvad er navneordet på ham der bliver dræbt i denne video så lukkket jeg min pc og fortalte det til min mor og skolen og så gik mit liv ned af bakke ADVARSEL IKKE BRUG DET HER P1S

10 december 2024

Dårlig oplevelse...

Dårlig oplevelse...
En af mine venner havde en rigtig dårlig oplevelse. Hun var i gang med opgaven om kommaer til 7. klasse inde på opgaven stod der en masse ting om en 17 årig der blev hængt.
Hun blev forskrækket over indholdet af opgaven, hvilket er fuldt forståeligt.
kære campstavning, tænk over hvad i ligger op til børn og unge.

8 november 2024
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

mandkus4880

jeg sad i timen og lavede camp stavning da min lærer ligepludselig råbte "campstavning giver mig en hard on" og rev hans bukser ned. han tog så fat i en pige og stak hans sorte stav ned i hendes mandekusse og jeg blev misundelig og joinede.

ps. den pige er min tvillingesøster

6 november 2024

MIN LÆRER HEDDER JENS MADSEN

Der var engang en gammel mand der hed TABER ALI!. TABER ALI! kunne godt lide store p!kke. så han suttede mig hårdt. det var ikke sjovt men her er en opskrift på brownies
Ingredienser
100 g smør
2 æg
3 dl sukker
1½ dl hvedemel
4 spsk kakao
1½ tsk vaniljesukker
1 knivspids salt
100 g hasselnødder (valgfrit)
Lidt rasp til formen
Hold skærmen tændt.
Fremgangsmåde
Smelt smørret og lad det køle af. Hak hasselnødderne groft, hvis disse skal i.
100 g smør,100 g hasselnødder
Rør æg og sukker sammen i en skål eller på køkkenmaskinen. Rør mel, kakao, vaniljesukker og salt sammen i en anden skål.
2 æg,3 dl sukker,1½ dl hvedemel,4 spsk kakao,1½ tsk vaniljesukker,1 knivspids salt
Si den tørre blanding ned i æg-sukkerblandingen. Hæld det smeltede smør i og rør godt rundt.
Smør en bageform på cirka 18x26 cm og drys rasp i - tøm resterne ud. Fordel browniedejen i bageformen (dejen behøver ikke nå helt ud til siderne, den fordeler sig selv når den bliver bagt). Drys hakkede hasselnødder over (valgfrit).
Lidt rasp til formen
Bag brownien ved 175 grader (alm. ovn) i cirka 30 minutter - pas endelig på, at den ikke får for meget! Den er færdig når en strikkepind der stikkes i kagen, stadig har lidt dej klæbende til sig.
Lad brownien køle helt af i formen, før der skæres af den.
Noter
*1 portion er til cirka 10-12 personer. Portionen i opskriften kan fordobles eller tredobles, men lav hellere dejen ad flere omgange hvis du skal lave større portioner end det.
HOLDBARHED: Brownien holder sig god i op til 3 dage.
OPBEVARING: Opbevar brownien den på køkkenbordet pakket i plastikfilm.
FRYSNING: Brownien er fryseegnet. Det anbefales at skære brownies ud i stykker inden frysning, og fryse stykkerne i fryseposer med bagepapir imellem.

1 november 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

cAmPsTaVnInG r miga gådt ov jælper maj miga majet!

Hjemmelavede kajkager (20personer)

flormelis
4 spsk.
25 g chokolade

Sådan gør du

Pisk æg og sukker luftigt.
Tilsæt mel, bagepulver og vaniljesukker skiftevis med mælken.
Fordel dejen i muffinforme.
Bag kajkagerne midt i ovnen ved 200° i ca. 12 min.
Smørcreme
Pisk smør, flormelis, marmelade, limesaft og rød farve til en blød creme.
Fordel cremen over de afkølede muffins – smør den ud, så de får en rund top, og stil kagerne på køl, til cremen har sat sig.
Marcipanovertræk
Ælt marcipanen med frugtfarve og flormelis. Rul den grønne marcipan ud i 2 mm tykkelse og udstik den i 10 cm cirkler.
Smelt chokoladen over vandbad.
Form marcipanen omkring kagerne, skær et snit som mund og tegn øjne med smeltet chokolade – evt. på nogle små marcipankugler.

24 oktober 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

w campstav

Jeg sad midt i timen og lavede campstav da kom en sort gammel dame ud af tavlen og hun sagde hendes navn var big d1ck randy. Hun begyndte at ryste sine patter da jeg så der var en stor og lang ting der rystede i hendes bukser, da hun trak sine bukser ned sprøjtede der noget hvidt stads over alt i klassen. hun sagde det bare var hvidt chokolade så jeg tog en smagsprøve, det smagte rigtig godt kan klart anbefales, skriv til + 45 65 94 32 for at smage det.

16 september 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

campslavning lukket ned af sig selv

jeg sad og lavet campslavning
og så nået jeg til sidste opgave i enkelt eller doppelkonsnant
så sagde L0RTE porgramet ikke mere og slukkedet det for interneted
på min computer

27 augustus 2024

KÆMPE MØGFISSE FEJL

Jeg vil gerne melde fejl i opgave 3 af Et eller flere ord? Jeg skriver det rigtige, og så siger den det er forkert og retter det alligvel til det som jeg selv skrev. Jeg får den hårdeste psykose når jeg alligvel er tvunget til at lave det. Så at jeres klamme website designer sidder og piller sig selv i nummi hjælper ikke.

23 april 2024

Campstavning is clickbait!

Campstavning is clickbait!
I wanted to send my kids to a camp for the summer holiday, so I searched for some camps. I found this camp called "Camp Stavning" and thought that that was a good camp for my children to take some time off. I booked a week in the Camp Stavning, for my children, and sent them there...
Until now I haven't heard from them and do not know where they are: :(((

17 april 2024

Ud med Campstavning

jeg synes det er forkert at man for fejl i hver opgave, selvom man har lavet den rigtig. Udsagnsled og Grundled er noget rigtig l!rt, der er altid fejl i den. Den giver fejl i alle opgaver, du kan ikke få nogen rigtige, det er virkelige irriterende og tisser på min sukkermad. Stavefejl kan også være forkert hvis man skriver det rigtig, det noget l!rt og vær sød at rette op på det!

ville klart anbefale at rette op på det eller oprette noget andet børn kan lave, som ikke hele tiden laver fejl i opgaven.

4 maart 2024

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.