Campsy Reviews 30

TrustScore 4 uit 5

4,1

Heb een klacht bij u ingestuurd over Camping Kom Es An in Hengelo. Zeer slechte bedden en heel vieze banken. Koelkast voor een 6 persoonscaravan was in de grote van een minibar in een hotel. E... Toon meer

Een hele goede site met voldoende info over de campings. Meer dan genoeg aanbod. Door de vele mogelijkheden im de zoekcriteria heb ik snel een goede keuze kumnen maken. Het betalen via iDeal verliep... Toon meer

Nadat onze reservering was afgewezen is door campsy alles gedaan om alsnog een mooie camping te krijgen. Tot in de avond is er voor ons doorgezocht met als resultaat dat we de volgende dag naar Zeelan... Toon meer

1. Reiszoekmachine

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Vind en boek jouw favorite camping of bungalow online. Direct een boekingsbevestiging in je inbox. Geen boekingskosten. www.campsy.nl

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Erg klantvriendelijk te woord gestaan!

Toen we de boekingsaanvraag hadden gedaan, kregen we direct een mail. Hierin stond dat we binnen 24 uur te horen zouden krijgen of de aanvraag gehonoreerd kon worden. Dit vond ik wel erg lang, omdat we die ochtend hadden vrij gemaakt om een bestemming voor onze vrije dagen te zoeken. Uiteindelijk kregen we een paar uur later al een bevestiging dat het accoord was. Het is wel jammer dat het even duurde, ik had de neiging zelf de camping te bellen om direct antwoord te krijgen en dit zou dan voor jullie nadelig uit kunnen pakken, als ik direct zou kunnen boeken.

5 september 2015

Dank je wel K.,
er zijn een aantal campings die nog moeten wennen aan het idee om ons beschikbaarheid te geven. Als gevolg hiervan werken zij met ons via reserveringsaanvragen. Wij geven de campings inderdaad maximaal 24 uur de tijd om de reserveringsaanvraag te accepteren danwel af te wijzen. De ervaring leert echter dat dit veelal aanzienlijk sneller gebeurd. Wij werken er hard aan om van zoveel mogelijk campings beschikbaarheid te krijgen zodat ze direct boekbaar worden op onze site.
Bedankt voor het vertrouwen en we hopen je in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn.
Het campingfinder team

Fijn en overzichtelijk. Het betalen ging ook makkelijk!

26 augustus 2015

Antwoord van Campsy

Dank je wel Karin. Hier zijn wij er blij mee.

Goed geregeld

Duidelijke site en snel na reserveren antwoord.

25 augustus 2015

Dank je wel MtV!

Prima

Heel handige site!
Met behulp van deze site last minute een plekje kunnen vinden.
Zeer correcte behandeling van mijn vraag!

18 augustus 2015

Antwoord van Campsy

Dank je wel voor deze mooie beoordeling Suzanne.

geweldig

de boekingsaanvraag en de latere boeking voor andere accomodatie
verliep snel en vlekkeloos.
prima,dick van nierop

25 juli 2015

Antwoord van Campsy

Dank je wel Dick! Dit stellen wij zeer op prijs!

Snelle en prettige manier om vakantiebestemming te vinden

Eenvoudige en doeltreffende manier om zonder erg lang te hoeven zoeken een camping te kunnen reserveren. Alle belangrijke items werden vermeld waardoor de keuze snel kon worden gemaakt.

21 juli 2015

Antwoord van Campsy

Dank je wel Piet! Dit stellen wij zeer op prijs.

Zeer tevreden!

Mooie en vooral gebruiksvriendelijke website. Ik hoop dat er nog veel meer campings bij komen want dit maakt het boeken een stuk makkelijker!

20 april 2015

Super Simpel

Website is erg netjes en gebruiksvriendelijk. Duidelijk overzicht en een redelijk aanbod.

16 april 2015