1. Hondentrainer
  2. Hondenuitlaatservice
  3. Huisdierentrainer

CannyCo EU manufacture and promote a small range of dog walking products including the popular Canny Collar, the best anti-pull head collar to help train dogs not to pull on the lead, transforming even the worst pullers into happy, well-behaved pets. Simple to fit, easy to use, kind, safe & comfortable, the unique 'behind-the-head' design of the Canny Collar means that it doesn't ride into your dog's eyes nor yank her head to one side. Voted 'Best New Product' by the UK pet industry when first launched, it is still a firm favourite with dog owners, trainers, pet stores and veterinarians. Our mission is to help owners enjoy walking their dog. The Canny Collar helps take away the stress, frustration and embarrassment of walking with a pulling dog, not to mention the worry of being pulled over and causing injury to you both. When you choose a Canny Collar, you're not alone. To date over one million owners have now trained their dogs to walk well on lead using a Canny Collar. Join them today and enjoy a lifetime of walking your dog stress-free on a loose lead.

4,7

Uitstekend

De meting op het filmpje op de site was…

De meting op het filmpje op de site was net achter de oren, bleek toch niet goed te zijn moest om de hals. Dus we hadden de verkeerde maat. Maar keurig nieuwe maat gekregen. Super.

16 maart 2026

Antwoord van CannyCo EU

Bedankt voor uw reactie en fijn om te horen dat we uiteindelijk de juiste maat voor u hebben kunnen regelen. 😊 🐾

Snel geleverd en prima kwaliteit

Snel geleverd en prima kwaliteit

4 oktober 2025

Antwoord van CannyCo EU

Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om een ​​review achter te laten, Mario. We zijn blij dat we je product snel konden leveren en dat de kwaliteit naar wens was. 😊 🐾

Gelukkig met de Canny Collar op onze Duitse Herders

Bestelde Canny Collar en korte riem werden direct gereed gemaakt voor verzending (jammer dat Correo Express dienst er 2 weken over deed om af te leveren). De halsband overtreft de verwachtingen, het leek te mooi om waar te zijn, maar het werkt echt op onze 2 Duitse Herders van 11 maanden oud. Het trekken is direct gestopt, ook uitvalgedrag wordt sterk onderdrukt, de 40 kg zware honden zijn met 1 hand te controleren! Helemaal blij. We worden niet meer uit onze schoenen getrokken. Wel moeten ze nog wennen, een enkele keer weten ze met een poot de neusband af te trekken, maar dat ongemak bij de honden wordt al minder na een paar wandelingen, we zijn er ook beter op bedacht. De Canny Collar is super.
Update: na 2 weken hebben we nog een Canny Collar aangeschaft, voor iedere hond 1. Ook onze zoons zijn er gelukkig mee en willen weer de Herders Honden uitlaten.

22 juli 2025

Antwoord van CannyCo EU

Wauw Michiel, dat is een fantastische aanbeveling, heel erg bedankt voor het delen. 🙌 We zijn ontzettend blij dat je zo'n geweldig resultaat hebt behaald met je twee Duitse herders op de Canny. Er gaat niets boven het kunnen uitlaten van je honden zonder dat je van je voeten wordt getrokken, toch?! We weten hoe dat voelt. We zijn ook blij dat we aan je verwachtingen qua productkwaliteit hebben voldaan. We zijn maar een klein familiebedrijf, dus we doen ons best om te concurreren met de grote bedrijven. 😊

Veel succes met de training van je twee honden en als we je nog ergens mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 🐾 🐾

Uiteindelijk aangekomen

Levering niet ontvangen.

Uiteindelijk de canny collar ontvangen, 17 juli besteld en 6 augustus binnen gekomen is blijkbaar ergens blijven hangen want hij was pas 5 augustus in NL. Normaal bestel ik ze in Nl maar waren toen niet leverbaar in de maat die ik moest hebben en heb ook nooit geweten dat ze in verschillende kleuren leverbaar zijn. Dacht altijd standaard zwart. Nu heb ik een blauwe zie ik tenminste op de zwarte snuit of die goed zit.

Ik vindt ze beter zitten dan de halti(ring onder de kin), ik gebruik ze niet omdat de hond trekt, maar omdat mijn hond soms te sterk is en ik artrose in de handen heb.

18 juli 2025

Antwoord van CannyCo EU

Bedankt voor je review, Evelien. Het spijt ons echt dat je zo lang op je halsband hebt moeten wachten. De post is meestal heel betrouwbaar, maar deze keer hebben ze ons en jou in de steek gelaten.
De info die je hebt gegeven, helpt ons enorm om uit te zoeken wat er is gebeurd, zodat we samen met de post kunnen voorkomen dat dit nog eens gebeurt.
We zijn heel blij dat je de Canny Collar handig vindt en hopen dat je nog lang van je wandelingen met je hond kunt genieten.

quick response

quick response, good info about the product, nice respons to questions

12 mei 2025

Antwoord van CannyCo EU

Thank you so much and good luck with walking your dog. 😊 🐾

Wat een fijne halsband

Wat een fijne halsband. Geen trekken meer maar de hond loopt keurig naast.
Afwerking en kwaliteit zijn erg goed.

13 maart 2025

Antwoord van CannyCo EU

Hartelijk dank Sonja voor het delen van je ervaring met de Canny Collar. We hopen dat jij en je hond samen veel fijne wandelingen maken. 😊 🐾

Good service when product was returned

Product was returned and we got instantly our money back..

7 januari 2025

Antwoord van CannyCo EU

Thank you so much Thomas. We're sorry the product didn't work out for you but pleased that you were happy with our customer service. 😊

Trekken

Mijn hond trekt bijna niet meer en dat is zo fijn.

29 september 2024

Antwoord van CannyCo EU

Bedankt voor het delen van uw ervaring. We zijn blij dat uw hond niet meer aan de lijn trekt en dat u weer samen kunt genieten van wandelingen. 🙌 🐾 😊

Kwaliteit produkt!!

Heel mooie kwaliteit stoffen. Onze hond slaapt er heerlijk in.

29 september 2024

Bedankt voor het delen van uw ervaring. 😊 🐾

Correcte snelle levering van zeer goed…

Correcte snelle levering van zeer goed produkt

12 juni 2024

Antwoord van CannyCo EU

Bedankt Frank, we zijn blij dat het product je bevalt en dat de levering snel was. 😊 Veel succes met het uitlaten van uw hond. 🙌 🐾

Top service

Supersnelle verzending en uitstekende service. Van mij een dikke 10. Thanks

31 maart 2024

Antwoord van CannyCo EU

Hartelijk dank voor uw positieve woorden! 🙌 We zijn blij dat we een niveau van klantenservice konden bieden waar u tevreden mee was. 😊 Veel succes met het trainen van je hond. 🐾

Canny collar bij 2 labradors

Canny collar gekocht voor 2 labradors. Top om trekken te verbeteren. Alleen het gele schuivertje, dat onder de snuit zit, krijgen de labradors zelf gemakkelijk verschoven zodat band over neus niet blijft zitten. Iets meer antislip maken?

13 februari 2024

Antwoord van CannyCo EU

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een recensie achter te laten. Het antwoord op uw vraag vindt u op onze Hulp & Advies pagina hier: https://www.cannyco.eu/nl/pages/faq.

Veel succes met het trainen van uw hond. 😊 🐾

Aanrader

Snel verzonden had foutieve bestelling bij de bebesrongslail en zij hebben alles mooi opgelost zonder extra kosten
Aan te rade

12 januari 2024

Antwoord van CannyCo EU

Bedankt Stefanie, we zijn blij dat je tevreden bent met je product. 😊

fijne halsbanden en riemen

fijne halsbanden en riemen. top dat je kunt kiezen voor verpakt of onverpakt!!! Snelle verzending duidelijke track and trace

2 januari 2024

Antwoord van CannyCo EU

Hartelijk dank voor je recensie Astrid! 😊 Als klein familiebedrijf stellen wij dergelijke feedback zeer op prijs. Wij zijn blij dat u tevreden bent met uw product en de verzending. 🙌 Veel succes met het trainen van uw hond. 🐾

Fantastische halsband

Fantastische halsband! Doordat deze een riem systeem heeft zakt hij niet af van de hals van onze hond (gladde korte haren) inmiddels een 2de set gekocht, riem en halsband. Fijne website en snelle verzending naar Nederland

6 november 2023

Antwoord van CannyCo EU

Hartelijk dank Monique voor je vriendelijke woorden. 😊 We zijn blij dat de Canny Collar zo goed werkt voor zowel u als uw hond. Veel succes met je opleiding! 🙌 🐾

Gemakkelijk aan te brengen,

Gemakkelijk aan te brengen,
Door de subtiele druk op mijn hond haar neus wandelt ze mooi mee.

17 augustus 2023

Antwoord van CannyCo EU

Hartelijk dank voor uw recensie, we zijn blij dat u de halsband gemakkelijk aan te brengen en te gebruiken vindt. 😊

Prima bedrijf,,,,snelle levering,,,en…

Prima bedrijf,,,,snelle levering,,,en het belangrijkste,,,,de band werkt perfekt,,,,wel even wennen,aan de volgorde van aandoen....dank aan de Spaanse vrouw,in het dorpje lilienthal,,,die ons de tip van deze halsband vertelde,,,,

2 oktober 2023

Antwoord van CannyCo EU

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden over ons bedrijf en product. 😊 Wij zijn blij dat het goed werkt voor jou en je hond. 🙌 Ik hoop dat jullie samen genieten van vele fijne wandelingen. 🐾

Een opmerking wist niet wie zou leveren…

Een opmerking wist niet wie zou leveren geen antwoord daaromtrent via mail wel ontvangen binnen termijn

4 september 2023

Antwoord van CannyCo EU

Bedankt voor uw feedback en jammer dat u zich niet tevreden voelt. Uw bestelling is op 3 september geplaatst, maar is na onze uiterste verzendtijd voor die dag. Het werd de volgende dag verzonden en op 8 september afgeleverd, wat binnen de aangegeven termijn was.

Good stuf !

Good stuf !! Im very happy whit it

20 augustus 2023

Antwoord van CannyCo EU

Thank you Julie for your kind comments. 😊 We are delighted that you like our products. 🙌 🐾