Mijn scherm van de iPhone was kapot
Mijn scherm van de iPhone was kapot. Zelfde dag nog gerepareerd! Super snelle service! Ook nog eens kwaliteit😁
Alles voor je telefoon. Alles voor beter. Bij Captura kun je terecht voor alles omtrent jouw smartphone. Van nieuwe refurbished toestellen tot aan telefoonreparaties. Hiernaast help je bij het kiezen voor Captura ook mee aan een duurzamere toekomst. Met onze recyclebare verpakkingen, tweedehandse toestellen en een toekomstige groene logistiek dragen wij bij aan een duurzame en verantwoordelijke wereld. Eenvoudig. Toegankelijk. Captura.
Wilhelminalaan, 64, 6301 GJ, Valkenburg, Nederland
Onlangs een iPhone 11 Pro besteld bij Captura, fijn toestel dat naar behoren werkt. Dat het toestel helemaal naar Spanje moest, was geen probleem voor Captura. Ik had mijn nieuwe iPhone alsnog snel binnen! Oftewel, topservice!
Tweede keer dat ik mijn ipad hier heb laten maken. Vorige keer ging helemaal perfect. De tweede keer was ik niet helemaal tevreden over de reparatie. Nadat ik dit liet weten werd de ipad opgehaald en meteen opnieuw gemaakt tot ik er helemaal tevreden mee was!
Eerlijke en snelle service. Goede prijs-kwaliteits-verhouding. Klantgerichtheid is erg prettig.
Een top service! Had ik in het verleden niet kunnen verwachten van een bedrijf dat telefoons repareert. Mijn telefoon die stuk ging, dezelfde dag werd opgehaald (door overigens twee aardige kerels) en binnen één uur gerepareerd én teruggeleverd was. Bedankt voor de reparatie Captura! Zal het dus zeker aan iedereen aanraden.
De snelle hulp van Captura bij het vinden van de Iphone 12 mini en de service in het operationeel maken van de 12 mini door mijn gegevens van de oude naar de nieuwe mobiele is Super. Captura is service gericht, klant vriendelijk, al met al een top ervaring en een aanrader voor wie een nieuwe mobiel wil hebben of service voor je mobiel
Marco
Super service! Helpt graag andere en komt ook afspraken na!!!
Geweldige service! Was op zoek naar een nieuwe telefoon en Captura heeft mij hier geweldig mee geholpen. Ik was vanuit mijzelf nog onzeker wat ik precies wilde, maar Captura is geduldig en behulpzaam geweest om mij gedurende dit proces te ondersteunen. Ze hebben daarbij op een duidelijk en eerlijke manier met mij gecommuniceerd en altijd snel gereageerd. Nu heb ik een refurbished Iphone XS die er niet alleen geweldig uitziet, maar ook geweldig werkt.
Veel dank Captura!

Antwoord van Captura
Een telefoon gekocht voor onze dochter bij Captura.
Super netjes behandeld geworden en te woord gestaan. Top service!

Antwoord van Captura
Fantastisch ervaring, ik heb een screenprotector gekocht kreeg zelfs een schoonmaak sticker bij wat heel praktisch, was snelle levering dus niks te klagen

Antwoord van Captura
Het telefoonscherm van mijn iPhone 11 was kapotgegaan en ik wilde het vóór mijn vakantie gerepareerd hebben. Via de website van Captura heb ik makkelijk een spoed reparatie in kunnen plannen.
Binnen 2 uur was de telefoon opgehaald en dezelfde dag nog geleverd met een nieuw schermpje. Ideaal dat ik het huis niet uit hoefde ivm thuis werken.
Kort samengevat: top service en goede prijs/kwaliteit verhouding! De ophaalservice is een super concept.

Antwoord van Captura
Uitstekende service en goede kwaliteit producten!

Antwoord van Captura
Captura heeft weer een uitstekende service verleend!

Antwoord van Captura
Top bedrijf zeker een aanrader goede service snelle reacties en natuurlijk hele goede kwaliteit de volgende keer als ik iets met me telefoon heb ga ik zeer zeker een afspraak maken

Antwoord van Captura
snel en makkelijk afspraak gemaakt. scherpe prijs en topkwaliteit geleverd! Aanrader