Nooit meer naar SANGAR wat een slechte service.
Bij onze camper was de schotel kapot en kon niet meer gerepareerd worden dus bij SANGAR in Cartagena in overleg een nieuwe besteld. Wij hadden aangegeven dat Astra 3 voor ons goed moest zijn om onze NL zenders te ontvangen. Dus het werd een 85 cm schotel van Megasat Caravanman Premium met GPS en Skew € 1950,00 die dat zou kunnen ontvangen, ook in Zuid Spanje.
Helaas vanaf de 1e dag hommeles en staat een halfuur of uur rond te draaien en vindt niks. Weer terug naar SANGAR en die er even naar gekeken maar konden verder niks doen. Het was nu eenmaal zo dat we in Zuid Spanje zitten en het bereik dan minder is en ze deden er verder niks aan en moesten zelf maar contact opnemen met Megasat. Nou daar heb je dan een dealer voor pff.
Het mooiste is dat de hele camping hier zonder problemen Astra 3 kan ontvangen behalve wij dus.
Wel een mail met klacht gestuurd naar Megasat maar helaas ook niks meer van vernomen.
Dus voor ons nooit meer naar SANGAR omdat we ons wel opgelicht voelen met een dure schotel die niet doet wat hij volgens belofte moet doen.