Producten werden geleverd zoals beschreven op de site! Heel vriendelijke mensen en helpen u steeds verder met vragen die je hebt, super service!
Wederom een goede ervaring met cardgameworld. Netjes en stevig verpakt zodat mijn sealed item dat ik had gekocht netjes is aangekomen . Zo hebben we het graag 👌👌👌
Heldere informatie over het product en hele snelle verzending. Pakketje kwam zeer goed verpakt aan, en zelfs sneller dan verwacht, daarnaast werd ik goed op de hoogte gehouden van de status van de bes... Toon meer
Heb hier een losse kaart gekocht. Deze was in sleeve en toploader en zat tegen de binnenkant van de grote doos geplakt. Reageren heel snel terug op hun sociale media of klantenservice op hun... Toon meer
Your official cardgamestore since 2022!
xavierlaan 25, 2960, brecht, België
- +32484995890
- info@cardgameworld.be
- cardgameworld.be
Goed verpakt en snel geleverd
Betrouwbaar bedrijf
Goede communicatie en netjes de afspraken nagekomen. Vervolgens hebben ze de producten zorgvuldig verpakt en is alles op tijd aangekomen
Producten werden geleverd zoals…
Gewoon een goeie site 👌
De kaarten kun je kopen aan een mooie prijs, heel af en toe vindt je wel een vuiltje op de kaart of is die kleine beschadiging te vinden. Dus het is de ideale site als u sets wilt afmaken👌
Wederom een goede ervaring met…
Top! Goed verpakt!
Voldeed aan alle verwachtingen
Kon de producten goed vinden. Snelle verzending. Producten waren goed en veilig verpakt. Geen schade aan de producten.
Reeds 3 jaar klant
Reeds 3 jaar klant, bij elke bestelling steeds heel tevreden geweest. Heel goed verpakt, snelle levering, prima service.. een aanrader!
Eerste bestelling
Eerste keer dat ik hier iets bestel. Het bestelde artikel werd zorgvuldig verpakt geleverd en in perfecte staat.
Eerlijke verkoper en een heel…
Eerlijke verkoper en een heel vriendlijk persoon die graag helpt.
Top ervaring en snelle reactie !
Top ervaring en snelle reactie !! Ik kan deze persoon zeker aanraden.
Snel goed veilig verpakt
Duidelijk overzicht op de website en snelle reactie van de bestelde goederen. Alsook zeer snel geleverd en goed/veilig verpakt, top!