Ik zie aardig wat negatieve reviews, maar als ik voor mezelf spreek heb ik toch inmiddels wel genoeg van de alternatieven gebruikt om te zeggen dat dit veruit het beste platform is voor card tradi... Toon meer

Je moet eerlijk zijn op cardmarket als je een kaart wil kopen. Verkoper moet ook eerlijk zijn als hij het verstuurt. Maar contact zelf met cardmarket hebben is moeilijker als er zich een probleem bev... Toon meer

ik zie veel slechte reacties ik ervaar dit niet zo en heb zelfs goede ervaringen met cardmarket er ging een poststuk verloren en uit goedheid hebben ze dit vergoed vanuit cardmarket je moet af en toe... Toon meer

1. Spellenwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Cardmarket is the no. 1 marketplace for trading cards in Europe.

4,3

Uitstekend

4K reviews

Heeft 12% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Waardeloze service

Ik heb contact opgenomen wat betreft 2 zendingen die nog niet gearriveerd waren. Op een of andere manier heeft een medewerker deze 2 zendingen door elkaar gehaald terwijl ik wat betreft een zending zelfs screenshots heb doorgestuurd waar je duidelijk uit kan opmaken dat het een andere zending betreft. Ik heb hun hier op aangesproken dat ik het erg slecht vind en als ze een klein beetje moeite hadden gedaan zelf ook hadden kunnen inzien dat het om 2 verschillende zendingen ging. Nou hebben ze mijn account geblokkeerd omdat ik geen bewijs van zending heb aangeleverd wat ik ook meerdere malen per mail heb gedaan. Vervolgens is het zo dat een pakket netjes gearriveerd is maar een ander pakket is door Post NL zonder gegronde redenen retour verstuurd naar mij toe en daarbij is mijn Charizard goldstar gestolen door een medewerker vanuit post NL. (Pakket open gesneden) Ook hier heb ik bewijs van aangeleverd. Ik heb meerdere malen berichten gedaan naar Cardmarket waar ze een keer gereageerd hebben hier niet aansprakelijk voor te zijn. Op alle volgende berichten is geen reactie gekomen. De klant is retour betaald vanuit Cardmarket maar dit is ook nog een punt aangezien ik de klant deels refund betaald heb omdat hij goedkopere shipping wou dus waarschijnlijk heeft de klant teveel retour betaald gekregen en ik moet het maar uitzoeken met Post NL in de hoop dat ik ooit nog wat van mijn €628,50 terug ga zien. Post NL die geeft aan dat het zakelijk is verstuurd echter is het particulier gekocht. Ik heb een screenshot van de betaling van de desbetreffende kaart maar een particulier kan jou geen inkoopfactuur aanleveren wat Post NL dus wilt. Als ik geen inkoopfactuur kan aanleveren dan gaat Post NL uit van 60% van de waarde wat ze retour kunnen/willen betalen dus ze gaat er ook maar automatisch vanuit dat ik 40% marge heb wat dus echt niet het geval is. Ik ben diep teleurgesteld in beide partijen en om deze reden vind ik het ook helemaal prima dat mijn account is geblokkeerd want op deze manier kun je geen zaken doen. Dit is nu puur verlies voor mij en dat terwijl Cardmarket Trustee service aanbiedt maar schijnbaar is dat alleen voor de koper en de verkoper daar kan niet eens fatsoenlijk op gereageerd worden.. Echt waardeloos

1 september 2024

Hey there,
We’re sorry to hear about your experience. We understand how frustrating shipping issues can be. Both buyers and sellers have certain responsibilities to ensure smooth transactions, and while we cannot directly resolve issues with external postal services, we are here to assist and support you to best of our ability.
If you have any further concerns, please don’t hesitate to reach out to our helpdesk

Klanten service zijn oplichters !!!

Klanten service zijn oplichters !!!

Wij kochten regelmatig kaartjes bij cardmarket, de laatste keer kochten wij 2 kaartjes voor €270,00,- wij ontvangen de kaartjes in een dunne enveloppe !
Bij het openmaken bleken de kaartjes dubbel gevouwen te zijn geweest, dus waardeloos.
Verkoper wil niets doen en wil de beschadigde kaarten niet retour nemen en ons niet schadeloos stellen.

Wij dachten Cardmarket gaat ons wel helpen , dit is klip en klaar.
Er werd een ticket aangemaakt en wij dachten er komt een oplossing , het is geen fout van ons.

Na een aantal weken heen en weer te hebben gemaild hebben ze de ticket en ons account verwijderd !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De slechte review die we hebben gegeven aan de verkoper is niet vermeld omdat card market zegt iedereen kan een foutje maken.

Dit foute kost ons €270,00 !

SLECHT BEDRIJF MET EEN WAARDELOSE KLANTER SEVICE OPLICHTER !!!

Pas op bij dit bedrijf !!!

7 oktober 2024

Hello there,
We’re sorry to hear about your experience. We understand your frustration and regret that the outcome didn’t meet your expectations. At the time, our support team reviewed your case and, based on our policies, offered a full refund as a resolution.
If you have any further concerns, please contact our helpdesk.

Geen contact met helpdesk.

Geen contact met helpdesk.
Account zomaar geblokkeerd tijdens de verificatie.
Nu geen contact meer te krijgen.

Update na reactie:
Nieuwe account aanmaken met dezelfde email is niet mogelijk..
Mochten jullie echt willen helpen.. kom met een duidelijke oplossing.

Update na reactie:
Jullie helpdesk is waardeloos.. je klikt van kopje naar kopje en krijgt uiteindelijk nooit iemand te spreken.
Hopelijk verhelpen jullie het voor andere gebruikers, maar ik ben er klaar mee!

1 juli 2024

Hi there,

thank you for the feedback. We are constantly trying to improve our security systems to infiltrate unsafe activity, so we will take a closer look at it. You are welcome to try again to create an account on Cardmarket.

Update: Please contact us via Helpdesk, then we can check out your case.

Slechte service

Slechte klanten service, lange wachttijd en niks word opgelost.
De site werkt jammer dat je niks aan het bedrijf er achter hebt.

14 maart 2024

Hi there,
we're sorry you had a negative experience on Cardmarket.
If you'd like to solve the issue to continue selling on Cardmarket, please contact us via the Help Desk.

Tot nu toe goede ervaring als koper

Update: Inmiddeld meer dan 20 bestellingen via Cardmarket gedaan en het komt geregeld voor dat bestellingen worden geannuleerd of niet aankomen. Meestal is dat goed op te lossen door geld terug te vragen (soms wel minus verzendkosten). Maar dat blijft het risico van 2de hand kopen. Nog geen assistentie van CM nodig gehad. Fijn dat betaling via overboeking mogelijk is, maar dat duurt wel even.

9 maart 2024

So far so good

Ik zie aardig wat negatieve reviews, maar als ik voor mezelf spreek heb ik toch inmiddels wel genoeg van de alternatieven gebruikt om te zeggen dat dit veruit het beste platform is voor card trading.

Prijzen zijn transparant er is voldoende aanbod en de koper wordt doorgaans goed beschermt. Bij twijfel: betaal iets meer voor een pro-seller en je zal niet snel ontevreden zijn.

Daarnaast: het MTG Youtube kanaal is een aanrader, goede content en lekker casual.

14 december 2023

Helaas!

Helaas!
Eerste paar orders gingen goed, maar wanneer er iets fout gaat is Cardmarket niet te bereiken. Tot op heden, na meer dan 2 weken niks ontvangen. Op deze manier is het platform wel heel makkelijk voor oplichters om te gebruiken.

11 juli 2023

Niemand die je helpt bij een oplossing

Ben al ruim 2 jaar verkoper. Heb één probleem gehad waardoor mijn account opeens werd geblokkeerd. Dit probleem heb ik op gelost, maar ik ben nog altijd geblokkeerd en dat na ongeveer 1k orders. Ik krijg ze niet te pakken, en heb al minimaal 5 keer een bericht gestuurd. Erg jammer en het gaat ook ten koste van mijn bedrijf. Ik zou bedrijven aanraden om zich te richten op andere verkoopkanalen.

4 februari 2023

Bestel hier niks

Wanneer je een artikel wilt retourneren doen ze heel erg moeilijk en moet je bovendien ook nog eens alles zelf regelen. Als er problemen met het pakje opduiken moet je het ook zelf oplossen. Een schande

17 december 2021

Hi there,
we're sorry you had a negative experience with our service. As Cardmarket we only regulate sales between our users.

Each professional seller on Cardmarket has their own terms of service and as such we encourage direct communications between buyer and seller.
As a result we will only intervene with returns & refunds when both parties don't come to a reasonable compromise.
At the time of writing, your return has not arrived with the original seller. As soon as it does, your money will be refunded.
Should you encounter any additional complications during the process, please contact us directly via the Helpdesk: cmkt.co/Helpdesk

Reviews in alle talen tonen. (4.332 reviews)