Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hands Down den bedste kort butik i KBH - jeg vil anbefale alle at støtte Cardstore Copenhagen, de bedste priser. Han er ikke begærlig ligesom andre kort butikker. Holder priserne under markeds pris... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De bedste anbefalinger herfra! Jeg var ret usikker på, om jeg turde købe herfra, da der ikke var mange anmeldelser på trustpilot, men da prisen var rigtig god, og profilen på Instagram og Facebook så... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Havde bestilt enkeltkort på hjemmesiden, men desværre ikke alle, jeg havde brug for. Jeg læste mig til, at de havde over 100.000 enkeltkort i butikken, hvorfor jeg håbede, at jeg kunne finde stø... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Verzamelplaatjeswinkel
  2. Verzamelaarswinkel
  3. Beeldjeswinkel
  4. Spellenwinkel
  5. Hobbywinkel
  6. Speelgoedwinkel

Geschreven door het bedrijf

CardstoreCPH er en samlekort butik i hjertet af København, hvor vi har specialiseret os i Pokemon, Sports og Yu-Gi-Oh! kort og meget mere. Vores fokus er altid på kunderne, og vores passion for samlekort drives af vores ønske om, at hjælpe dig med at opbygge din samling og finde de kort du mangler. Vi tilbyder et bredt udvalg af sjældne og unikke kort, og står altid klar til at hjælpe dig med, at finde det kort, du leder efter. Besøg os i dag online eller i vores butik, og lad os hjælpe dig med at tage din samling til det næste niveau!

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

I got a resealed mtg pack

I bought a pack in the store, in Aarhus, and it was resealed, plus the guy at the cashier said “just take the pack of the shelf yourself and you’ll be responsible for pulling a good card” when I bought it, I laughed at it at the time but I’m not laughing anymore 🥲 ( I got a video as proof and a receipt )

17 april 2026

Byens bedste kortbutik

Det er altid søde mennesker der står i butikken. Kompetente, venlige og klar til at hjælpe. De har et bredt udvalg af ting og kort, og står også for gode events hvis man har lyst til at spille.
Stor anbefaling herfra!

22 december 2025

Tiptop service!

Tiptop service og fantastiske mennesker bag denne butikskæde, har benyttet mig af både den på Frederiksberg og Rådhuspladsen og kan varmt anbefale folk at tage et smut forbi, man bliver mødt med et smil og medarbejdere der altid står klar til at hjælpe en med at finde det man leder efter!

20 maart 2025

Rigtig fine priser på Pokemon

Rigtig fine priser på Pokemon, super rar og venlig ejer, fik købt en del ting heraf bb og etb , er super tilfreds med købet samt god levering.
Kan klart anbefales til alle Pokemon samler og spiller !

13 juni 2025

Elendig service

Elendig service. Direkte uforskammet mand der står i kassen. Henvendte mig pænt for at spørge ind til køb og salg af kort og det virkede knap som han kunne tage sig sammen til at svare eller være minimalt høflig. De gode anmeldelser kan ikke være fra folk der har været fysisk i butikken. Bliver et klart nej tak her fra en anden gang:)

17 mei 2025

Hands Down den bedste kort butik i KBH

Hands Down den bedste kort butik i KBH
- jeg vil anbefale alle at støtte Cardstore Copenhagen, de bedste priser. Han er ikke begærlig ligesom andre kort butikker. Holder priserne under markeds priser sammenlignet med andre butikker. Har en enorm viden og stort udvalg af single kort!
Derudover har jeg altid held med pulls når jeg køber Pokémon pakker her♥️

1 april 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Når jeg går ned i denne verden

Når jeg går ned i denne verden, som regel med en ønskeseddel, føler jeg mig meget tryg. Ofte ved jeg ikke hvad der står på ønskesedlen, men det gør Simon og hans hjælper. Yderst kompetente og service i top. Betyder meget, når man faktisk ikke ved hvad man køber. Og der er godt gang i butikken, det kan jeg godt forstå. Nogle gange er kortene forsinket - det har vi overskud og forståelse for.

1 april 2025
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.