Har købt indlæg til min søn som ham blev rigtig glad for. De har hjulpet han så han ikke får ondt når han går. Det er en meget troværdigt firma god kunde service samt hurtigt til at hjælpe hvis man ik... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Godt produkt til god pris. Har købt 2 håndledsskinner/støtter til at lindre mod karpaltunnelsyndrom. God oplevelse på hjemmesiden. Pakken ankommer inden for lovet tid og produktet lever fuldt ud op ti... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Nogle produkter passer helt perfekt, men kigger man så størrelse og køber et andet produkt i den størrelse, hvor det skulle være samme mål? Så skal man altså lige prøve igen. Jeg vil sige køb flere... Toon meer
Godt udvalg og lynhurtigt levering! Især de skoindlæg jeg bestilte til mine sikkerhedsko har jeg haft afprøvet idag og sikke en verdens forskel. Mine fødder gør ikke ondt og er heller ikke ømme efter... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Carerelief er en dansk ejet online webshop, der tilbyder kvalitets støttbind, bandager, indlægssåler, små skoindlæg og silikone gel tå beskyttelse til brug ved sport og hverdagsaktiviteter. Hurtig 1-2 hverdages leveringstid. Hos os finder du et udvalg af støtteprodukter med knæstøtte, ankelstøtte, albuestøtte, håndledstøtte, tommelfingerstøtte, skulderstøtte, lændestøtte og rygstøtte samt såler og indlæg, der aflaster en øm knyst, tå, forfod, svang og hæl. Vores mission er at tilbyde dig produkter, der bidrager til velvære, beskyttelse, støtte og aflastning med smertelindring ved skader, hævelse og stivhed i led, sener og muskler, så du kan forblive aktiv. Kort sagt! Produkterne bidrager til at fjerne de begrænsninger du oplever til sport, på løbeturen og gåturen, på jobbet og i din hverdag. Besøg os på carerelief.dk
Contactgegevens
, 4050, Skibby, Denemarken
- +45 2186 7070
- info@carerelief.dk
- carerelief.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van carerelief.dk
Fik varen til aftalte tid
Fik varen til aftalte tid, det hele fungerede til ug, så stort tilfredshed.👍🏻

Hurtig og rigtig levering 👍
Super hurtig levering Og gode…
Super hurtig levering Og gode instruktioner og gode materialer Mvh John

Antwoord van carerelief.dk
Altid rar og venlig betjening og hurtig…
Altid rar og venlig betjening og hurtig levering. Gode produkter, der holder, hvad de lover.

Forfodsbind med silikone indlæg
Min bestilling nåede frem under 24 timer
Jeg er også top tilfreds med produktet. Jeg har bestilt forfodsbind med silikone indlæg.

Hurtig forsendelse
Hurtig forsendelse, og da str. ikke passede, var de hurtige til at overføre pengene til mig.

Antwoord van carerelief.dk
Hurtig levering. Dog skarver den ene spænde på produktet og produktet kan ikke bruges uden af spænden anvendes. Men ellers gør produktet som den skal i god kraftigt marteriale der holder.

Antwoord van carerelief.dk
Hurtig levering. Produktet stemte overens med mine forventninger. God vejledning med pakken for evt. ombytning el. fortrydelse og pænt kort og et par bolsjer :)

Antwoord van carerelief.dk
Lees meer over geverifieerde reviews.