Hurtig levering og god service fra Cares ApS. Jeg havde dog bestilt og betalt for levering på adresse, da der var tale om 10 liter rengøringsmiddel til trappevask i vores ejerforening. Chauffør fra... Toon meer

Virkelig god service Jeg bestilte en gave fra cares, fik dog bagepapir i stedet for staniol, jeg kontaktede dem og fik med det samme besked om at de ville sende staniol afsted, et par dage senere va... Toon meer

Rigtig god service Behagelig konsulent, der har styr på vores varelager. Og god til at hjælpe med tilbud og besparelser. Kan anbefale dette firma

1. Kantoormeubilair leverancier
  2. Leverancier van schoonmaakproducten

Vi er en dansk grossist af produkter inden for rengøringsmidler, rengøringsudstyr, hygiejneartikler, papirvarer og andre varer, som bruges i den daglige drift på arbejdspladser og i institutioner.

4,5

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Perfekt

Perfekt. Hurtig levering

14 juni 2022

Hej Silas,

Mange tak for den gode anmeldelse. Vi er glade for, at du modtog dine varer hurtigt!

Rigtig god aften
Cares ApS

Hurtig levering og god service

Hurtig levering og god service! Universal vaskemidlet fra Kiehl virker fint og dufter dejligt.

28 april 2022

Hej Michala,

Vi er glade for, at din oplevelse hos Cares.dk har været en succes. Mange tak for din flotte anmeldelse!

Rigtig god dag
Cares ApS

Tak for rigtig fin service og gode produkter

Tak for rigtig fin service! Det var utrolig nemt at overskue hjemmesiden og varerne derpå. Der var desuden super hurtig levering med rigtig fine produkter. Særligt er "Kiehl Torvan Koncenteret universalrengøring" brugt med stor succes og glæde. Det er absolut ikke sidste gang at jeg handler på cares.dk

19 april 2022

Hej Mette,

Tak for den flotte anmeldelse af Cares.dk. Vi er glade for, at vores produkter også har været en succes for dig.

Vi ser frem til, at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.

Fin og ukompliceret service

Fin og ukompliceret service. Hurtig levering sikrer at jeg giver Cares.dk min bedste anbefaling.

4 april 2022

Hej Lena,

Mange tak for den flotte anmeldelse af Cares.dk. Vi er glade for, at vi kunne bidrage til en god oplevelse, og leverer din ordre hurtigt.

Cares ApS

Snabb service och mycket bra produkter

Snabb service och mycket bra produkter! Deras rengöringsmedel luktar mycket gott.

4 april 2022

Hej Ilona,

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos Cares.dk. Vi bestræber os nemlig altid på at servicere vores kunder med gode produkter.