VERRRRRY shady business practices bordering the line. In fact, so far over the line they cannot even see this line. The line is a dot to them. And ever wonder why the BPA always sides with them?... Toon meer
God service og altid hurtigt svar på e-mail. Som første gangs leaser var Brian Maul god til at vejlede mig i at tage billeder af bilen både ved afhentning og aflevering. Det kom mig til gode, da e... Toon meer
Hurtigt svar, behagelig service og absolut anbefalelsesværdigt! Ingen bøvl eller ballade ved aflevering af bilen - dem lejer vi gerne fra igen!!
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Billig leasing til private & erhverv. 0 kr i udbetaling. Og ingen restgæld. KUN den månedlige ydelse.
Danmarksgade 32F, 8660, Skanderborg , Denemarken
- Carflow@carflow.dk
- carflow.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Avoid like the plague
And ever wonder why the BPA always sides with them?
The gentleman who runs this outfit was appointed as a Director of Carflow Limited on 25 June 2013. While still acting as an active Director for Carflow, he was appointed as a Director of The British Parking Association (BPA) on 4 October 2018. He maintained this dual role until he resigned from the BPA board on 30 June 2024.
Nemt og fleksibelt
Jeg har lejet en bil i 11 måneder hos Carflow. Altid god, venlig og hurtig service. Bilen var klar til afhentning 10 minutter efter min første henvendelse. Nemt at gennemskue, nemt at forlænge kontrakten og god oplevelse, da bilen skulle afleveres.
Super god og fleksibel service
Lejede en bil i to måneder med super god service. Hentede os blandt andet på stationen. Altid hurtige svar på alle spørgsmål og yderst fleksibel for ændringer.
Jeg havde en god oplevelse og lejede en…
Jeg havde en god oplevelse og lejede en Fabia i 2 mrd. Super god service og meget fleksibel. Blev hentet og afleveret ved stationen efter endt lejeperiode.
Jeg har lejet en næsten ny Skoda Scala…
Jeg har lejet en næsten ny Skoda Scala i mere end 1 år, og det har alt sammen forløbet helt problemfrit.
Super Service
Super Service.
Korttids lease, Hurtigt levering af bil og nemt afleveret.
Great service
Great service, flixible and refreshingly informal
Det er trygt at leje bil gennem Carflow
Det er super let at have bil, hvis du lejer den gennem Carflow. Du ved præcist hvad du skal betale hver måned.
Udlevering og aflevering fungerede upåklagelig.
Ingen problemer.
God kvalitet og god service
Vi lejede en minibus hos Carflow i Skanderborg. Det var nemt, uden dikkedarer og meget venlig betjening. Bussen, VW Caravelle var i god kvalitet, ren og kørte rigtig godt. Så Carflow får mine varmeste anbefalinger.
Jeg havde den store glæde at leje en…
Jeg havde den store glæde at leje en Skoda Octavia 2.0 tdi hos Carflow i et år.
Super service og utrolig imødekomme ejere. Jeg kan klart anbefale Carflow og vil ikke tøve med at vælge dem, hvis jeg igen får brug for en lejebil.
Kanon service!
Alt fungerede som det skulle, samt god og meget fleksibel service!
Stor anbefaling herfra.
Altid fremragende kunde service
Super go service
Super go service! Gode solide biler, behjælpelige med skift af bil og altid nem og kontakte. Ja kan kun rose carflow og Lasse for en upåklagelig service
God service og altid hurtigt svar på…
God service og altid hurtigt svar på e-mail.
Det kom mig til gode, da en teknisk fejl gjorde at mine kilometer blev registreret forkert. Det blev rettet med det samme 👍
Det har været en tillidsvækkende oplevelse 😊
Det gør vi gerne igen!
Hurtigt svar, behagelig service og absolut anbefalelsesværdigt!
Søde mennesker og rigtig god service!
Super flinke
Fuldstændig fantastisk service og meget…
Fuldstændig fantastisk service og meget imødekommende medarbejdere. Jeg er fuldt ud tilfreds.
Leje af bil på årsbasis
Alle henvendelser blev behandlet hurtigt. God service hurtig skift til vinterdæk, tryghed om hjælp ved behov.