eg er simpelthen nødt til at dele min oplevelse med Carfreak – og især Jens 👏 Jeg bestilte søndag sidst på eftermiddagen med levering til pakkeshop i Holstebro. Allerede næste morgen sto... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Carfreaks service niveau er i topklasse. Når man ringer til Jens får man altid meget kompetent hjælp :-) Levering er også i topklasse da hvis han er ude at køre i området hvor pakken skal leveres k... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg er første gangs køber, og nok ikke sidste gang. Rimelig priser og online køb kan ikke være lettere. Nem og hurtigt, jeg brugte MobilPay som betalingsmidlet. Levering opfyldte alle aftalerne. Varer... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Danmarks største forhandler af kvalitets bilpleje produkter fra blandt andet P&S detailing, The rag Company, MJJC Form canons, IK sprayers, samt Swisstrax.
krunderupparken 92, 7500, Holstebro, Denemarken
eg er simpelthen nødt til at dele min oplevelse med Carfreak – og især Jens 👏
Jeg bestilte søndag sidst på eftermiddagen med levering til pakkeshop i Holstebro. Allerede næste morgen stod pakken i min carport – det er helt ærligt fuldstændig vanvittig god service!
Det er sjældent, man oplever den slags dedikation og hurtighed. Samtidig er produkterne i topklasse – jeg har blandt andet købt YumCars, som bare spiller 100%.
Alt i alt en oplevelse langt over forventning. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg handler her – I har lige fået jer en ny fast kunde 🙌
Tusind tak for en fantastisk oplevelse!
Med venlig hilsen
Nicolai

Antwoord van Carfreak
Skulle bruge en skumlanse og en pistol til en Nilfisk højtryksrenser, jeg talte med Jens og fik en god snak, endte med at købe 2 sæt.
Fantastisk firma,klart anbefalingsværdigt, tak for handlen.

Antwoord van Carfreak
Hurtig levering, god kommunikation og gode produkter 👌 køber helt sikkert her igen

DET GIK STÆRKT !! Super service, det kan varmt anbefales og handle her

Antwoord van Carfreak
Rigtig god kommunikation med firmaet, efter at jeg havde bestilt en forkert vare. Der var hurtigt svar tilbage, selvom det var på en helligdag.

Antwoord van Carfreak
Super positiv oplevelse. Var på gennemrejse i Holstebro, så valgte at afhente varen. Jens kender ikke til helligdage og weekender, så der blev svaret prompte over mail. Varen var præcis som ønsket, og Jens var meget behjælpelig igennem hele processen. Helt sikkert ikke sidste gang at jeg handler der.
Jeg vil hellere støtte én der er så passioneret og hjælpsom fremfor at spare 100 kr. ved at sælge min sjæl til Ebay eller Amazon :)

Antwoord van Carfreak
Jeg arbejder selv med klargøring af biler og er super glad for de produkter jeg har fået hjem... vil helt sikkert bestille fra Carfreak igen, super hurtig levering

Antwoord van Carfreak
Nemt at finde det rigtige produkt og hurtig levering

Antwoord van Carfreak
Carfreaks service niveau er i topklasse.
Når man ringer til Jens får man altid meget kompetent hjælp :-)
Levering er også i topklasse da hvis han er ude at køre i området hvor pakken skal leveres kommer han personligt og aflevere den.
Og tak for levereing af det fede Active grej :-)

Antwoord van Carfreak
Bedste kvalitetsprodukter der ellers er svære at finde.
Premium hele vejen.

Antwoord van Carfreak
Super god service og hurtig levering !
Helt sikkert et sted som kan anbefales 🤙

Antwoord van Carfreak
Super god service udenfor normal arbejdstid og forsendelse med det samme!

Antwoord van Carfreak
Jeg synes at det er et godt firma med gode produkter og hurtigt levering, og så er det super fedt at de viser så meget omkring deres produkter på YouTube

Antwoord van Carfreak
Jeg har købt den anerkendte og meget roste tæpperenser, jeg må dog gå til bekendelse og indrømme at jeg endnu ikke har haft den i brug.
Jeg betaler med glæde fragt på 59 kr når den samme tæpperenser koster 2.000 kr mere hos en konkurrerende leverandør med næsten samme navn som Carfreak 😉

Antwoord van Carfreak
Produkt af god kvalitet, fungerer rigtig godt, hurtig levering, jeg anbefaler dette firma til alle

Super oplevelse med Carfreaks. Levering rigtig hurtig

Antwoord van Carfreak
Hurtig levering professionel produkter. God vejledning

Antwoord van Carfreak
Lees meer over geverifieerde reviews.