Je krijgt geen waar voor je geld, ik had beter eerst de reviews hier kunnen lezen. Kwaliteit is vreselijk, klopt niets vd maat en als je retour wil sturen, geven ze geen gehoor, reageren nergens op. E... Toon meer
oplichter Let op rekening nummer is DE38 2022 0800 0097 2156 99 Ik heb jas besteld daar voor winter maar nooit gedragen klantenservice 100 keer bericht gestuurd telefoonnummer die daar stad neem n... Toon meer
Beter nog een score 0
Beter nog een score 0. Stink hier niet in. Pure oplichterij. Retourneren bestaat en en is grootste onzin. Dat kost ook nog extra geld dat je nooit terug krijgt. Sterker nog na een omzwerving over wereld kwam vandaag mijn pakketje retor terug. Het adres in China bestaat niet. Ik neem mijn verlies. Bestel nooit iets zomaar. Altijd check op betrouwbaarheid.
NIET DOEN
Een moment van even niet opletten met bestellen bij een voor mij nieuwe site. Site ziet er netjes uit, bestellen ging vlot. Krijg netjes mailtjes ect. Ik had alleen even de reviews moeten lezen en goed lezen hoe het zit met het eventueel retourneren. Als ik dat had gedaan had ik er niet besteld. Reviews zijn (terecht) slecht, retourneren moet naar een adres in China op eigen kosten en risico. Product wat ik besteld had voldeed niet aan de verwachting, staat op andere sites voor 1/3 van de prijs met dezelfde foto's te koop. Na ontvangst aangegeven, via de mail, dat ik het product wil retourneren en mijn geld terug wil. Lang verhaal kort op de mailtjes wordt gereageerd kon in eerste instantie 15% retour krijgen en dan het product mogen houden of het product op eigen kosten en risico terugsturen. Kreeg een adres in China. Na wat over en weer gemaild te hebben ben ik akkoord gegaan met 30% retourbetaling en het product hoef ik niet terug te sturen. Dit geld stond ook snel op mijn rekening. Ik ben hiermee akkoord gegaan daar het opsturen mij te veel gaat kosten en ik heb dan nog geen zekerheid dat ik mijn geld 100% retour krijg. Derhalve neem ik mijn verlies en hoop ik met deze review andere mensen te waarschuwen.
Ze zijn oplichter
Ze zijn oplichter, product niet ontvangen en zijn ze telefonisch niet bereikbaar, ze reageren ook niet op je mail,niet bestellen bij die website, jou geld is weg,politie moet iets doen dat kan niet ,dat is geld stelen van mensen
Carla Moda is club van oplichters!!
Ik bestelde op 6 januari 2 herenshirts bij dit bedrijf en betaalde via creditcard. Vandaag 28 jan 2025 geen shirts, wel afschrijving van 35 euro. Contact via mail geprobeerd. Krijg reactie dat mail niet kan worden bezorgd omdat mijn mail mogelijk een virus bevat.... Mijn conclusie: oplichters van het ergste soort!!
Slechte kwaliteit en 2 maten te klein
Ik heb van dit bedrijf sneakers ontvangen maat 38. Dit zijn echt kinderschoenen van maat 36. Het werd pas 19 dagen na de bestelling bezorgd en kwam uit Vietnam. Veel te klein en te smal. Heb al 4 mails gestuurt voor een ruil etiket, maar dat wordt gewoon geweigerd volgens Microsoft.
Echt een waarschuwing om hier niet te kopen.
Heb contact met NietBezorgd opgenomen. Die zegt dat ze verplicht zijn een retourticket te sturen omdat het bedrijf in Nederland geregistreerd zijn.
Het contact mailadres reageert op geen enkele mail. Dus verspild geld.
OPLICHTERS
Helaas hier ook erin getrapt een broek besteld voor 60€ dat ding leek niks in de buurt van de foto op de website. Broek teruggestuurd zij reageren niet op mails niks en ik heb mn geld ook niet terug. Ik ga overal berichten achter laten begrijp niet waarom ze niet die website van se lucht halen.
Feitelijk opgelicht, maar hulpeloos opgeven is niet nodig
Inmiddels bekende gang van zaken: product bij CarlaModa besteld (in dit geval "Omala snowboots voor dames, groen"), wel iets ontvangen na zeer lange tijd wachten maar werkelijk een aanfluiting vergeleken met hoe het bestelde item op hun site omschreven en afgebeeld stond (inmiddels verwijderd van hun site). Overduidelijke ontwijkingstactiek van "CarlaModa" voor klantcontact door (a) geen duidelijk factuurnummer te gebruiken, (b) geen pakbon of retourformulier mee te zenden, (c) geen werkend e-mailadres te communiceren; degene in hun orderbevestiging bestaat niet en die op hun site wisselt van mailboxnaam en wordt niet beantwoord, (d) geen werkend telefoonnummer te vermelden; het nummer lijkt ongeldig te zijn, (e) een fictief retouradres op hun site te vermelden, (f) de retourprocedure effectief onmogelijk te maken. Beste mede-slachtoffers van deze praktijken, alleen de feiten benoemen stopt deze oplichters niet, onderneem actie zoals ik ook gedaan heb: informeer jezelf bij de ACM ConsuWijzer over je rechten als consument en hoe je jezelf bij misleiding on onrecht kunt verweren. De organisatie NietBezorgd.nl maakt bovendien het hele proces laagdrempelig toegankelijk voor een ieder, waardoor we samen de kritische massa kunnen bereiken om daadwerkelijk "SP CARRO MODA DK" of hoe dit bedrijf zich verder nog meer noemt een halt toe te roepen (en je geld deels of in z'n geheel terug te krijgen). Gewoon doen!
Ook ik ben er ingetrapt :-(
Ook ik ben er ingetrapt, helaas! 2 broeken besteld en geen mogelijkheid om ze terug te sturen. Reageren nergens op. Mail/telefoon/sms niets! Ga de broeken nu zelf maar terug sturen en geld via creditcard terug proberen te halen, want dit kan toch niet!
Retouradres zoals in de site staat aangegeven is: Polderweg-Oost 19, 2973 AN Molenaarsgraaf. Misschien heeft iemand hier nog iets aan.
Vesten komen niet aan
Vesten komen niet aan. Geen reactie op mails. Niet mee in zee gaan!!!!
Alleen maar waarschuwen. Niets bestellen.
Ik heb drie mailtjes gestuurd over een trui die en te klein was en er anders uit ziet dan ik heb besteld. Ook te klein. Ik moest veel langer wachten dan ik had gelezen. Ontvang geen retourlabel, maar heb begrepen dat je het retour ook zelf moet betalen naar China!!! Dus duurder dan de trui zelf.
Oh jemig, opgelicht?
Oh jemig, net iets besteld bij dit bedrijf, er zou een bevestigingsmail gestuurd worden. Niet ontvangen tot nu toe. Ik voel me ontzettend dom, want reviews pas gelezen na mijn bestelling die natuurlijk al betaald is... Ik ben ook erg benieuwd wat ik (ooit) geleverd krijg, ook gezien de spullen die anderen uiteindelijk hebben ontvangen. Schijnt uit China te komen en totaal anders dan wat er op hun website staat. Slechte kwaliteit dus. Niet meer doen!!
onbetrouwbaar
Levering pas na weken ontvangen, artikelen moeten uit China komen.
Feedback via email is niet mogelijk.
Artikelen wijken enorm af van werkelijkheid
Bij retourzending moeten deze aangetekend verstuurd worden hier zijn kosten aan verbonden.
Ik adviseer geen enkel bestelling bij deze partij te plaatsen
Oplichting nooit bestellen
De schoenen na een maand ontvangen. Wat een aanfluiting en wat vreseliijk slecht. Nagemaakte Plastic schoenen met lijm in elkaar gezet. Ik kon ze als een blaadje scheuren en ze stonken ook verschrikkelijk en liggen nu in de prullenbak. Om mensen op deze manier op te lichten is schaamteloos. Jammer dat ik er voor 60 euro ingetrapt ben.
telefoonnummer 0031616832279 niet bereikbaar
Ik heb div. keren een mail gestuurd maar krijg geen antwoord
carlamodaOplichter
oplichter Let op rekening nummer is DE38 2022 0800 0097 2156 99
Ik heb jas besteld daar voor winter maar nooit gedragen klantenservice 100 keer bericht gestuurd telefoonnummer die daar stad neem niemand op !!! Echt slecht nooit meer iets kopen ga over 3 dagen als nog niet is mijn advocaat inschakelen en aangifte doen bij politie
Doe het niet!
Levertijd 3 weken, slechte kwaliteit en retourneren niet mogelijk. Je kan zogenaamd een retourlabel aanvragen maar daar krijg je geen reactie op. Doe het niet!.
Geen zaken mee doen.
Geen zaken mee doen.
Zeer slechte kwaliteit, regelrecht uit China.
Retourneren is onmogelijk.
Niet bestellen
Niet bestellen! Regelrechte oplichters!
Wil retourneren, ontvang maar geen retourformulier, reageren nergens op.
Telefoonnummer niet bereikbaar. Dit soort organisaties zouden nav deze berichten heel snel opgedoekt moeten worden!
NIET DOEN
NIET DOEN!
Levering pas na weken. Product veeeeel te klein. Klantenservice onbereikbaar. Retour onmogelijk
Carla Moda
Carla Moda
Geen zaken mee doen!
2 b.h’s gekocht, ongebruikt, ik wil ze retourneren.
2 Foto’s van de bh’s naar Carla Moda gemaild : een in originele verpakking en originele etiketten van de ongebruikte bh’s.
Terugsturen d.m.v. een retourlabel is volgens Carla Moda onmogelijk om hygiënische reden.
Er staat nergens op de website dat producten om hygiënische reden niet teruggestuurd kunnen worden!
Carla Moda biedt aan eerst 20% (laatste aanbod!), maar na vele e-mails 25% (ook laatste aanbod), van het aankoopbedrag terug te storten!
Er wordt niet meer gereageerd op e-mails
Kortom geen zaken doen met Carla Moda, het zijn oplichters.
Nllk Thomassen