Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En av tre saker jag beställde fanns inte i förpackningen när jag öppnade. Kartongen var hel så det var högst oklart vad som hänt. Efter ett mail fick jag snabbt svar och en ersättare skickades till mi... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ljuger om att deras lastnät skulle vara tryggt för hunden. Gå inte på detta, räknas som osäkrad last och ger minst 1500 kr i böter. Går ej lägga in länk av någon anledning och hittar inget artikelnum... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

2 sterren
1 ster

Heeft 28% van zijn negatieve reviews beantwoord

Supernöjd kund!

Jag har varit i kontakt med företaget angående en lösning för att låta min hund sitta säkert i baksätet, och jag är otroligt nöjd. Produkten fungerar precis som utlovat och hundskyddet gör att min hund kan åka bekvämt utan att det blir smuts, hår eller andra problem i bilen.
Dessutom var kontakten med företaget väldigt smidig – proffsigt bemötande och snabb hjälp. Rekommenderas varmt till alla hundägare som vill ha en trygg och praktisk lösning i bilen!

15 januari 2026

Reläkabelsats

Köpte två reläkabelsatser men fick bara en. Kontaktade kundservice, skickade bilder och förklarade allt. Fick inget svar direkt, men senare mejlade de och sa att de skulle kolla på det och inte hört nåt så ja maila igen på onsdagen.

De sa att jag skulle få en reläkabelsats till samma dag, och nån timme senare fick jag en avisering i mobilen om att ett paket fanns att hämta.

Kanske inte den snabbaste kundservicen, men de är pålitliga – och jag behövde inte betala något extra för det extra paketet. Så jag är mycket nöjd

17 oktober 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hade beställt ett lastgaller från…

Hade beställt ett lastgaller från skruvat men deras leveranstid var för lång. Skickade ett mail på onsdag kväll och Linus ringde upp mig torsdag morgon och förklarade att det specifika fanns på ett tredjepartslager. Han beställde hem det så han fick hämta det på terminal på fredagen och kör till sitt lager på lördagen för att jag skulle kunna få det innan söndag.
Fantastiskt bra service.

25 oktober 2025

Fälgskydd utan klister

Skickade efter fälgskydd som skulle klistras på fälgkanten. Fick en rulle plast som helt saknade klister. Ingen som helst monteringsanvisning. Ni kan lika gärna skicka efter direkt från Kina för en 20 del av priset från Carlevel.
Inga mer köp därifrån.

3 september 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dålig kvalitet till dyra priser

Köpte skyddstejp för trösklar och stötfångare bak.
Dåligt klister på dessa och kom i små plastpåsar med Kina tecken misstänkt likt Temu varor med till dubbla priset. UNDVIK Carlevel!!

1 augustus 2025

Fick min bilklädsel idag

Fick min bilklädsel idag, från Kina??
Finns ju inget telefonnummer eller retur info. Betalade via Klarna så kopplat in dem

30 juli 2025

Hej Pia,
Tack för din recension.

Vi vill förtydliga att alla beställningar skickas från vårt lager i Ödåkra, Sverige, men vissa produkter – som bilklädseln du beställt – är tillverkade i Kina.

När det gäller returinformation och kontaktuppgifter har vi haft en tydlig dialog via e-post innan ditt omdöme, och du har fått all nödvändig information om hur en retur går till och vart den ska skickas. Vi återkopplar alltid snabbt via mail och hjälper dig hela vägen med din retur.

Vi uppskattar din feedback och ser alltid över hur vi kan vara ännu tydligare i vår information. Tveka inte att kontakta oss igen om du har fler frågor!

Med vänlig hälsning,
Carlevel.se

Beställde ”Monteringstejp

Beställde ”Monteringstejp – Stark Tejp för Bilvingar & Stylingdelar
0.6 Cm” och den var totalt värdelös.
Dåligt Kina tape , undvik att beställa saker från denna firma. Tyvärr så var jag tvungen att kassera den , köpte 3m kvalitets tape för samma pengar.

25 juli 2025

Outstanding service & bemötande

Min inledande beställning av en USB-laddare blev inte korrekt, men vad gjorde väl det när Carlevel har Linus bakom spakarna? Jag tror aldrig jag mött en mer serviceminded person vid näthandel (banker m.fl. - lär av Linus). Linus fixade & trixade på ett sätt som klart övergick min förväntan. Erbjöd inte bara rabatt, utan omsvep/diskussion, utan skickade omgående (outstanding respons via email) en ersättningsprodukt efter att ha föreslagit 3! alternativa lösningar - givet vad jag personligen tyckte var bästa lösningen. Outstanding Linus, finns många som skulle lära försäljning & kundservice av dig!/Håkan

13 mei 2025

Fantastisk feedback

Fantastisk feedback o snabbt agerande när produkten krånglade. Ny ersättning kommer att levereras, vilket jag är jätte tacksam för. Snyggt och proffsigt bemötande!

30 maart 2025

Leverans info stämmer inte

Leverans info stämmer inte, de levererande inte som de skulle.
Sen ska de ha pengar för leveransen trots att de inte levererat. Har åberopat konsumentlagen. Köp ingen från dem om du inte har gott om tid och inte vill ha problem.

26 maart 2025

Hej Marianne,

Tack för att du delar din upplevelse, även om vi förstås beklagar att du inte är nöjd.

Din beställning lades på en vara som vid köptillfället var en förbeställnings vara, vilket stod angivet ovanför köpknappen på produktsidan. Så snart produkten kom in i lager skickades den med expressfrakt samma dag som vi lovande dig efter kommunikationen vi haft. Packet fanns sedan att hämta på postombudet i en veckan men hämtades aldrig ut.

Vi har alltså levererat enligt vad som är skäligt vid en förbeställning enligt konsumentköplagen. Då paketet inte hämtades ut gick det tillbaka till oss, vilket medförde en faktisk kostnad. Trots det valde vi att endast ta ut en returavgift istället för ett ej upphämtat paket som är långt under den faktiska kostnaden.

Vi har hela tiden försökt vara tydliga och lösningsorienterade i vår kommunikation och beklagar verkligen att vi inte lyckades möta dina förväntningar denna gång.

Vi tar med oss din feedback.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ljuger om att deras lastnät skulle vara…

Går ej lägga in länk av någon anledning och hittar inget artikelnummer men det står: Hundnät för bil - säkerhetsnät som håller husdjur trygga 299 bortkastade kronor.

27 maart 2025

Antwoord van Carlevel

Tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme. Vi vill gärna bemöta detta och samtidigt förtydliga vad vår produkt är avsedd för – och vad den inte är.

För att vi ska kunna titta närmare på det du upplever som missvisande, får du gärna specificera vilken produkt du syftar på. Då kan vi se över informationen omgående och säkerställa att allt är korrekt presenterat.

Snabb service, återkoppling

Snabb leverans. Snabba på att svara på mail och bra service! Nöjd med varorna.

24 maart 2025

Antwoord van Carlevel

Stort tack för din fina recension! Det gläder oss att du är nöjd med både leveransen, servicen och produkterna. Vi strävar alltid efter att ge snabb och smidig kundupplevelse – så det är extra kul att det märks.

Varmt välkommen åter!

Toppen

Toppen! Supernöjd!

22 maart 2025

Antwoord van Carlevel

Tusen tack för din återkoppling! Så roligt att höra att du är supernöjd – det betyder mycket för oss.

Välkommen tillbaka när som helst!

Super bra kvalité

Super bra kvalité. Snabb leverans och super trevliga

20 maart 2025

Antwoord van Carlevel

Stort tack för dina fina ord! Vi blir verkligen glada av att höra att du är nöjd med både kvaliteten, leveransen och bemötandet. Det är precis den upplevelsen vi vill ge.

Varmt välkommen tillbaka!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Toppen!

Mycket bra och lätt att komma i kontakt med. Bra och användbara produkter!

20 maart 2025

Antwoord van Carlevel

Tack så mycket för din fina recension! Det betyder mycket för oss att höra att både produkterna och vår kundkontakt levde upp till dina förväntningar.

Alltid lika roligt med nöjda kunder – varmt välkommen tillbaka!

Trådlös dammsugare

Köpte en trådlös damsugaren som knappt sög upp någonting. Returnerade den och dom sa att det var fel förpackning, den skulle ha varit i en låda. Den kom till mig i en påse ochvar packad i ett "Kina kuvert".
Fick inga pengar tillbaka

12 januari 2025

Hej Maria,

Tack för att du lämnat ett omdöme.

Vi är verkligen måna om att våra kunder ska känna sig trygga med både köp och retur, så vi vill gärna bemöta detta för att förklara situationen.

Din retur mottogs utan originalkartong, laddare och instruktionsmanual – delar som enligt vår returpolicy behöver finnas med för att vi ska kunna godkänna en retur. Produkten visade dessutom tydliga spår av användning. Vår returpolicy, som finns tillgänglig på vår hemsida, anger tydligt att varan ska returneras komplett, i originalförpackning och i säljbart skick.

Den påse du nämner som ”Kinakuvert” är en vanlig svensk fraktpåse som vi använder för att skydda originalkartongen under transport – inte som produktens förpackning. Vi skickar aldrig våra dammsugare utan originalkartong.

Vi har full förståelse för att det kan uppstå missförstånd och har därför försökt förklara detta via mejl, inklusive dokumentation och bildmaterial från returen. Vår ambition är aldrig att neka återbetalningar utan orsak, utan att följa en tydlig och rättvis hantering enligt våra villkor.

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du vill diskutera vidare eller har några följdfrågor.

Mycket bra service!

Mycket bra service. Toppen kundtjänst som svarar snabbt och fixar så vi alla är nöjda. Tack!

6 januari 2025

Antwoord van Carlevel

Stort tack för din härliga feedback! Vi är så glada att du är nöjd med vår service – vi gör alltid vårt bästa för att lösa saker snabbt och smidigt.

Tack själv för förtroendet och varmt välkommen tillbaka!

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.