Lees wat reviewers zeggen
En av tre saker jag beställde fanns inte i förpackningen när jag öppnade. Kartongen var hel så det var högst oklart vad som hänt. Efter ett mail fick jag snabbt svar och en ersättare skickades till mi... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Ljuger om att deras lastnät skulle vara tryggt för hunden. Gå inte på detta, räknas som osäkrad last och ger minst 1500 kr i böter. Går ej lägga in länk av någon anledning och hittar inget artikelnum... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Heeft 28% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Supernöjd kund!
Jag har varit i kontakt med företaget angående en lösning för att låta min hund sitta säkert i baksätet, och jag är otroligt nöjd. Produkten fungerar precis som utlovat och hundskyddet gör att min hund kan åka bekvämt utan att det blir smuts, hår eller andra problem i bilen.
Dessutom var kontakten med företaget väldigt smidig – proffsigt bemötande och snabb hjälp. Rekommenderas varmt till alla hundägare som vill ha en trygg och praktisk lösning i bilen!
Reläkabelsats
Köpte två reläkabelsatser men fick bara en. Kontaktade kundservice, skickade bilder och förklarade allt. Fick inget svar direkt, men senare mejlade de och sa att de skulle kolla på det och inte hört nåt så ja maila igen på onsdagen.
De sa att jag skulle få en reläkabelsats till samma dag, och nån timme senare fick jag en avisering i mobilen om att ett paket fanns att hämta.
Kanske inte den snabbaste kundservicen, men de är pålitliga – och jag behövde inte betala något extra för det extra paketet. Så jag är mycket nöjd
Hade beställt ett lastgaller från…
Hade beställt ett lastgaller från skruvat men deras leveranstid var för lång. Skickade ett mail på onsdag kväll och Linus ringde upp mig torsdag morgon och förklarade att det specifika fanns på ett tredjepartslager. Han beställde hem det så han fick hämta det på terminal på fredagen och kör till sitt lager på lördagen för att jag skulle kunna få det innan söndag.
Fantastiskt bra service.
Fälgskydd utan klister
Skickade efter fälgskydd som skulle klistras på fälgkanten. Fick en rulle plast som helt saknade klister. Ingen som helst monteringsanvisning. Ni kan lika gärna skicka efter direkt från Kina för en 20 del av priset från Carlevel.
Inga mer köp därifrån.
Allt kommer från temu
Allt kommer från temu. Bara mycket dyrare…
Sk*tföretag som säljer skräp dyrt
Sk*tföretag som säljer skräp dyrt - köp själv direkt från Temu i stället för här, det är samma skräp.
Dålig kvalitet till dyra priser
Köpte skyddstejp för trösklar och stötfångare bak.
Dåligt klister på dessa och kom i små plastpåsar med Kina tecken misstänkt likt Temu varor med till dubbla priset. UNDVIK Carlevel!!
Fick min bilklädsel idag
Fick min bilklädsel idag, från Kina??
Finns ju inget telefonnummer eller retur info. Betalade via Klarna så kopplat in dem

Beställde ”Monteringstejp
Beställde ”Monteringstejp – Stark Tejp för Bilvingar & Stylingdelar
0.6 Cm” och den var totalt värdelös.
Dåligt Kina tape , undvik att beställa saker från denna firma. Tyvärr så var jag tvungen att kassera den , köpte 3m kvalitets tape för samma pengar.
Outstanding service & bemötande
Min inledande beställning av en USB-laddare blev inte korrekt, men vad gjorde väl det när Carlevel har Linus bakom spakarna? Jag tror aldrig jag mött en mer serviceminded person vid näthandel (banker m.fl. - lär av Linus). Linus fixade & trixade på ett sätt som klart övergick min förväntan. Erbjöd inte bara rabatt, utan omsvep/diskussion, utan skickade omgående (outstanding respons via email) en ersättningsprodukt efter att ha föreslagit 3! alternativa lösningar - givet vad jag personligen tyckte var bästa lösningen. Outstanding Linus, finns många som skulle lära försäljning & kundservice av dig!/Håkan
Väldigt nöjd, kommer definitivt handla igen
Köpte två luftfuktare för mina växter, snabb leverans. Produkterna funkar som dem ska, bortsett från att jag är för envis för att läsa manualen. Väldigt nöjd
Fantastisk feedback
Fantastisk feedback o snabbt agerande när produkten krånglade. Ny ersättning kommer att levereras, vilket jag är jätte tacksam för. Snyggt och proffsigt bemötande!
Leverans info stämmer inte
Leverans info stämmer inte, de levererande inte som de skulle.
Sen ska de ha pengar för leveransen trots att de inte levererat. Har åberopat konsumentlagen. Köp ingen från dem om du inte har gott om tid och inte vill ha problem.

Antwoord van Carlevel
Ljuger om att deras lastnät skulle vara…
Går ej lägga in länk av någon anledning och hittar inget artikelnummer men det står: Hundnät för bil - säkerhetsnät som håller husdjur trygga 299 bortkastade kronor.

Snabb service, återkoppling
Snabb leverans. Snabba på att svara på mail och bra service! Nöjd med varorna.

Super bra kvalité
Super bra kvalité. Snabb leverans och super trevliga

Toppen!
Mycket bra och lätt att komma i kontakt med. Bra och användbara produkter!

Trådlös dammsugare
Köpte en trådlös damsugaren som knappt sög upp någonting. Returnerade den och dom sa att det var fel förpackning, den skulle ha varit i en låda. Den kom till mig i en påse ochvar packad i ett "Kina kuvert".
Fick inga pengar tillbaka

Mycket bra service!
Mycket bra service. Toppen kundtjänst som svarar snabbt och fixar så vi alla är nöjda. Tack!

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.