Mijn ervaring met CarNext loopt uit op een teleurstelling. Na de aankoop van een auto voor een aanzienlijk bedrag van €45k, ontdekte ik een probleem met de lak aan de linkerachterzijde. Het leek... Toon meer
Onze Polo uiteindelijk bij Carnext Breukelen aangeschaft na eerder een Fiesta te hebben bekeken bij Carnext Moordrecht. Bij beide vestigingen heel hartelijk ontvangen. Je kunt rustig de auto(s) beki... Toon meer
Ik ben in Zwolle TOP geholpen bij het kopen van een betaalbare, goedkoop in de verzekering en wegenbelasting, zuinige (niet te veel zuipende) mooie auto (met weinig km's). Ik kreeg ruimschoots de moge... Toon meer
Ontzettend fijn geholpen door Bart. Vriendelijk, luistert goed, deskundig, snelle reactie en doet wat hij beloofd. Zeer tevreden. Top verkoper! Mochten wij weer een auto nodig hebben dan komen wij... Toon meer
CarNext.com biedt alleen jong gebruikte auto's van hoge kwaliteit die ons uitgebreide selectieproces hebben doorstaan. Elke auto wordt geleverd met een vaste, all-in prijs, een complete onderhoudsgeschiedenis, 6 maanden garantie en 14 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Koop dus met vertrouwen je volgende auto online en laat hem gratis thuisbezorgen.
De Corridor 15, 3621 ZA, Breukelen, Nederland
- +20 532 0532
- support.nl@carnext.com
- carnext.com/nl-nl
2/3 van locaties zeer goed!
Zeer positieve ervaringen met carnext Moordrecht waar wij een auto hebben aangeschaft. Binnen 2 weken deze auto wel terug ingeleverd omdat wij liever geen krakende achteras wilden hebben. In Moordrecht werd hier zeer netjes mee omgegaan en was er veel flexibiliteit. Super klantgericht. Daarbij erg fijn geholpen door Quicho. Uiteindelijk in Zwolle een andere auto gezien bij carnext die wij uiteindelijk gekocht hebben. Ook hier super klantvriendelijk en duidelijke communicatie. Waar bij vragen en onduidelijkheden snel werden verholpen en het voelbaar was dat zij staan voor hun klanten. Hierbij in het bijzonder Matthijs en Wouter. Helaas was mijn ervaring met de locatie Breukelen verre van klantvriendelijk. Wellicht was ik verwend geraakt door de klantgerichtheid van Zwolle en Moordrecht maar zodra ik aangaf dat ik kwam om de auto terug in te leveren leek er iets te veranderen in communicatie en manier van omgang. In het hele gesprek met een medewerker bleef er veel onduidelijk en met veel onzekerheid liep ik de deur uit. Uiteindelijk met carnext Zwolle gebeld (waar ik de nieuwe auto had gekocht) hoe nu verder, waar zij gelukkig weer de duidelijkheid gaven die nodig was.
Overal dus een goed gevoel bij Carnext en maar door mijn ervaring met Breukelen 4 sterren ipv 5. De 5 sterren verdienen Zwolle en Moordrecht wel!

Zeer tevreden
Snel en goed geholpen door Jordy in Zwolle. Erg tevreden met onze auto. Ook de aftersales lijkt tot nu toe prima!

Antwoord van Carnext.com Nederland
Goed geholpen bij het Carnext filiaal…
Goed geholpen bij het Carnext filiaal in Moordrecht, eerlijke prijs voor mijn inruil-auto en vergeleken met de rest van de markt ook goed geprijsd wat betreft de nieuwe auto.
Zou hier zo weer een auto kopen.

Snelle en vriendelijke verkoper
Snelle en vriendelijke verkoper. Snel zaken kunnen dien goede uitleg !

Erg blij met de service
Erg blij met de service! Ik rij nu al bijna 2 weken mijn auto en er nog steeds enorm blij mee!

Aankoop nieuwe auto
Mochten wij weer een auto nodig hebben dan komen wij zeker terug!
Angelique en Jan

Antwoord van Carnext.com Nederland
Heb het al een keer ingevuld
Zeer goede service. Prima geholpen door Jelle en een goede inruil voor de oude wagen. Aflevering was top.

Prettig bedrijf
Prettig bedrijf, goede service.
Ik zou hier in de toekomst graag terugkomen.

Antwoord van Carnext.com Nederland
Top service, alles van A tot Z goed geregeld!
Vanaf het moment dat ik de afspraak had ingepland om een Ford Fiesta te bekijken, direct een goed gevoel. Bij aankomst heel erg hartelijk ontvangen in Breukelen door Yvonne. Zij heeft mij netjes het Carnext concept uitgelegd. Netjes en rustig op mijn gemak de auto van binnen en buiten bekenen en uiteindelijk een proefrit gemaakt. De auto beviel zeer goed. Vervolgens met verkoper Thom gezeten om de deal rond te maken. Er waren een paar dingentjes aan de auto dat mij stoorde, dit werd uiteraard opgelost door de monteurs voor aflevering. Helaas kon Thom zelf de auto niet afleveren aan mij. De aflevering was daarin tegen zeker niet verkeerd. Netjes onder een doek (met strik) gepoetst en al. Ook kreeg ik nog een klein presentje (rituals geurblokje). Al met al, een top ervaring! Ik ben zeer zeker over de goeie service te spreken van Carnext, de volgende auto ga ik (hopelijk) ook bij Carnext halen!

Vriendelijke contact
Vriendelijke contact, goede prijzen, goede occasions...
Heeft ook nadelen:
- ik kan niet auto zien live, alleen via WhatsApp video gesprek. Verkoper heeft allen kleine puntjes late zien, toen ik auto gekregen zie ik paar erg beschadigd plekken, deukjes in deur en leer. Krijgt ik antwoord na mijn klachten "ja, dit is bijna 3 jaar oude auto..."
- autos zijn onderhouden maar niet bij dealer, dus geen garantie meer van fabriek ( theoretisch mijn auto kan nog 3 manden fabrieken garantie van Mazda ), niemand zei dit, ik hoorde allen hij was netjes onderhouden .
Behalve deze twee punten, ik ben blij van aankoop.

Superrelaxed een auto kopen
Een hele gemoedelijke sfeer hangt er in het filiaal in Zwolle. Super klantvriendelijk en erg deskundig zijn ze. Alle tijd wordt er genomen om voor je klaar te staan en alle vragen te beantwoorden.
Het aanbod is erg groot,divers en heel professioneel gepresenteerd.
Transparant en duidelijk wordt er gecommuniceerd en op een hele prettige manier. De auto die ik heb gekocht is een top aankoop. All-inn met afleverkosten
Al met al ben ik waanzinnig tevreden over Carnext en de gekochte auto!!!

Antwoord van Carnext.com Nederland
Prima prijs en goede service
Prima prijs en goede service bij de aankoop van een ex lease occasion. Betrouwbaar inzicht in de (onderhoud) historie. Geen schimmig gedoe met importauto's, maar gewoon uit eigen lease van moederbedrijf leaseplan. Prijs is niet onderhandelbaar, maar gezien mijn bevindingen rond de prijs van soortgelijke auto's bij dealers en bovagbedrijven, was 'mijn' auto gewoon scherp geprijsd. Kortom: aanrader als je op zoek bent naar een goede occasion van een paar jaar oud.

Antwoord van Carnext.com Nederland
Duidelijke website en persoonlijke service
Duidelijke website en persoonlijke ondersteuning bij het aankoop process. Fijn dat ze nabellen en de auto is perfect en in goede staat.

Antwoord van Carnext.com Nederland
Een mooie en voor ons een "nieuwe" auto…
Een mooie en voor ons een "nieuwe" auto aangeschaft bij Martijn de Winter.
Keurig geholpen en alles is snel en gemakkelijk inzichtelijk tijdens de koop. Netjes afgeleverd zoals afgesproken, en voor de volgende auto komen wij zeker hier terug.

Goede ervaring.
Goede ervaring met dit bedrijf, in mijn geval in Zwolle.
Ruim de gelegenheid om de auto te proberen en vriendelijke mensen. Althans, die mij geholpen hebben.
Helaas staan op de website niet alle foto's van de "lichte beschadigingen of krasjes" vermeld. Dus bekijk de auto's goed in het daglicht.
Verder wordt de auto netjes afgeleverd met alle bescheiden.

Boven verwachting
De website met aanbod is duidelijker dan veel websites van andere aanbieders.
Het is eenvoudig om een afspraak te makenen het ontvangst is persoonlijk, rustig en ontspannen.
Een medewerker (cq Mike) wordt aangewezen die je verder helpt. Ruime tijd voor testrit en extra uitleg. Geduldig.
Ik kreeg een nacht bedenktijd, wat ik als prettig en blijk van vertrouwen ervaarde.
Er bleek ruitschade wat werd gerepareerd.
De afhandeling met tennaamstelling verliep vlot.
Boven verwachting prettige ervaring.

Auto gekocht
Auto gekocht, vond deze toch niet naar wens, omgeruild binnen de afgesproken termijn voor een ander.
Heel fijn geholpen door Juni (Breukelen) geduldig en vriendelijkheid en niets is teveel gevraagd.
Ik heb echt een fijn bezoek beleefd.
Mocht ik ooit weer een auto kopen, zal ik dat zeker weer bij hem doen.