Carnext.com Nederland Reviews 940

4,5

Mijn ervaring met CarNext loopt uit op een teleurstelling. Na de aankoop van een auto voor een aanzienlijk bedrag van €45k, ontdekte ik een probleem met de lak aan de linkerachterzijde. Het leek... Toon meer

Onze Polo uiteindelijk bij Carnext Breukelen aangeschaft na eerder een Fiesta te hebben bekeken bij Carnext Moordrecht. Bij beide vestigingen heel hartelijk ontvangen. Je kunt rustig de auto(s) beki... Toon meer

Ik ben in Zwolle TOP geholpen bij het kopen van een betaalbare, goedkoop in de verzekering en wegenbelasting, zuinige (niet te veel zuipende) mooie auto (met weinig km's). Ik kreeg ruimschoots de moge... Toon meer

Ontzettend fijn geholpen door Bart. Vriendelijk, luistert goed, deskundig, snelle reactie en doet wat hij beloofd. Zeer tevreden. Top verkoper! Mochten wij weer een auto nodig hebben dan komen wij... Toon meer

1. Autodealer
  2. Verkoper van tweedehands auto's

CarNext.com biedt alleen jong gebruikte auto's van hoge kwaliteit die ons uitgebreide selectieproces hebben doorstaan. Elke auto wordt geleverd met een vaste, all-in prijs, een complete onderhoudsgeschiedenis, 6 maanden garantie en 14 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Koop dus met vertrouwen je volgende auto online en laat hem gratis thuisbezorgen.

4,5

Uitstekend

2/3 van locaties zeer goed!

Zeer positieve ervaringen met carnext Moordrecht waar wij een auto hebben aangeschaft. Binnen 2 weken deze auto wel terug ingeleverd omdat wij liever geen krakende achteras wilden hebben. In Moordrecht werd hier zeer netjes mee omgegaan en was er veel flexibiliteit. Super klantgericht. Daarbij erg fijn geholpen door Quicho. Uiteindelijk in Zwolle een andere auto gezien bij carnext die wij uiteindelijk gekocht hebben. Ook hier super klantvriendelijk en duidelijke communicatie. Waar bij vragen en onduidelijkheden snel werden verholpen en het voelbaar was dat zij staan voor hun klanten. Hierbij in het bijzonder Matthijs en Wouter. Helaas was mijn ervaring met de locatie Breukelen verre van klantvriendelijk. Wellicht was ik verwend geraakt door de klantgerichtheid van Zwolle en Moordrecht maar zodra ik aangaf dat ik kwam om de auto terug in te leveren leek er iets te veranderen in communicatie en manier van omgang. In het hele gesprek met een medewerker bleef er veel onduidelijk en met veel onzekerheid liep ik de deur uit. Uiteindelijk met carnext Zwolle gebeld (waar ik de nieuwe auto had gekocht) hoe nu verder, waar zij gelukkig weer de duidelijkheid gaven die nodig was.
Overal dus een goed gevoel bij Carnext en maar door mijn ervaring met Breukelen 4 sterren ipv 5. De 5 sterren verdienen Zwolle en Moordrecht wel!

Beste Cynthia,

Hartelijk bedankt voor je review. Fijn dat je tevreden bent over de service van CarNext! Moordrecht en Zwolle. Wat vervelend dat je niet tevreden bent over de service van CarNext! Breukelen. We zullen je review delen met onze vestiging in Breukelen. Je complimenten geven we door aan onze vestigingen in Moordrecht en Zwolle. Veel veilige en plezierige kilometers gewenst met je nieuwe auto.

Zeer tevreden

Snel en goed geholpen door Jordy in Zwolle. Erg tevreden met onze auto. Ook de aftersales lijkt tot nu toe prima!

Beste heer, mevrouw,

Hartelijk dank voor je mooie review. Leuk dat je tevreden bent over onze service en met je nieuwe auto. Wij geven je complimenten aan Jordy door. Veel prettige en veilige kilometers gewenst!

Met vriendelijke groet, Team CarNext Nederland

Goed geholpen bij het Carnext filiaal…

Goed geholpen bij het Carnext filiaal in Moordrecht, eerlijke prijs voor mijn inruil-auto en vergeleken met de rest van de markt ook goed geprijsd wat betreft de nieuwe auto.

Zou hier zo weer een auto kopen.

Beste Colin,

Bedankt voor je mooie review. Fijn dat je tevreden bent over de service van CarNext! en de inruilwaarde van je auto. We geven je complimenten door aan onze vestiging in Moordrecht en zien je graag terug als je weer op zoek bent naar een nieuwe auto. Veel prettige en veilige kilometers gewenst!

Snelle en vriendelijke verkoper

Snelle en vriendelijke verkoper. Snel zaken kunnen dien goede uitleg !

22 juni 2022

Beste Jaap,

Hartelijk dank voor je mooie review en veel prettige en veilige kilometers gewenst met je nieuwe auto!

Erg blij met de service

Erg blij met de service! Ik rij nu al bijna 2 weken mijn auto en er nog steeds enorm blij mee!

Beste Caroline,

Bedankt voor je review. Leuk om te zien dat je onze service waardeert met 5 sterren! Veel plezier en veilige kilometers met je nieuwe auto!

Beste Louis,

Bedankt voor je mooie review. Veel veilige en plezierige kilometers gewenst met je nieuwe auto.

Aankoop nieuwe auto

Mochten wij weer een auto nodig hebben dan komen wij zeker terug!

Angelique en Jan

Beste Angelique en Jan,

Hartelijk bedankt voor jullie mooie review. Fijn dat jullie tevreden zijn over de service van CarNext!. We geven jullie complimenten aan Bart door. We zien jullie graag terug als jullie weer op zoek zijn naar een nieuwe auto. Veel plezierige en veilige kilometers met jullie nieuwe auto.

Met vriendelijke groet, Team CarNext Nederland

Heb het al een keer ingevuld

Zeer goede service. Prima geholpen door Jelle en een goede inruil voor de oude wagen. Aflevering was top.

Beste Peter,

Bedankt voor je review en dat je de tijd hebt genomen om 'm nogmaals in te vullen. Fijn dat je tevreden bent over het aanschaffen van je nieuwe auto bij CarNext! Veel veilige en prettige kilometers gewenst.

Prettig bedrijf

Prettig bedrijf, goede service.
Ik zou hier in de toekomst graag terugkomen.

Beste Tom,

Bedankt voor je mooie review. Fijn dat je tevreden bent over de service van CarNext! We zien je graag bij ons terug als je weer op zoek bent naar een andere auto. Veel prettige en veilige kilometers gewenst!

Moederdag cadeau

Mijn vrouw vindt de auto geweldig.

Beste Cees,

Bedankt voor je mooie review. Fijn dat je vrouw de auto geweldig vindt. We wensen jullie veel veilige en plezierige kilometers met jullie nieuwe auto.

Met vriendelijke groet, Team CarNext Nederland

Top service, alles van A tot Z goed geregeld!

Vanaf het moment dat ik de afspraak had ingepland om een Ford Fiesta te bekijken, direct een goed gevoel. Bij aankomst heel erg hartelijk ontvangen in Breukelen door Yvonne. Zij heeft mij netjes het Carnext concept uitgelegd. Netjes en rustig op mijn gemak de auto van binnen en buiten bekenen en uiteindelijk een proefrit gemaakt. De auto beviel zeer goed. Vervolgens met verkoper Thom gezeten om de deal rond te maken. Er waren een paar dingentjes aan de auto dat mij stoorde, dit werd uiteraard opgelost door de monteurs voor aflevering. Helaas kon Thom zelf de auto niet afleveren aan mij. De aflevering was daarin tegen zeker niet verkeerd. Netjes onder een doek (met strik) gepoetst en al. Ook kreeg ik nog een klein presentje (rituals geurblokje). Al met al, een top ervaring! Ik ben zeer zeker over de goeie service te spreken van Carnext, de volgende auto ga ik (hopelijk) ook bij Carnext halen!

Beste Lars,

Hartelijk bedankt voor je mooie review. Fijn dat je tevreden bent over de service van CarNext! in Breukelen. We geven je complimenten door. We zien je graag bij ons terug als je weer op zoek bent naar een andere auto. Veel prettige en veilige kilometers gewenst!

Helemaal top.

Beste Christiaan,

Hartelijk dank voor je mooie review en veel prettige en veilige kilometers!

Vriendelijke contact

Vriendelijke contact, goede prijzen, goede occasions...
Heeft ook nadelen:
- ik kan niet auto zien live, alleen via WhatsApp video gesprek. Verkoper heeft allen kleine puntjes late zien, toen ik auto gekregen zie ik paar erg beschadigd plekken, deukjes in deur en leer. Krijgt ik antwoord na mijn klachten "ja, dit is bijna 3 jaar oude auto..."
- autos zijn onderhouden maar niet bij dealer, dus geen garantie meer van fabriek ( theoretisch mijn auto kan nog 3 manden fabrieken garantie van Mazda ), niemand zei dit, ik hoorde allen hij was netjes onderhouden .
Behalve deze twee punten, ik ben blij van aankoop.

Beste Robert,

Bedankt voor je review. Wat jammer dat je niet helemaal tevreden bent. We nemen volgende week even contact met je op.

Superrelaxed een auto kopen

Een hele gemoedelijke sfeer hangt er in het filiaal in Zwolle. Super klantvriendelijk en erg deskundig zijn ze. Alle tijd wordt er genomen om voor je klaar te staan en alle vragen te beantwoorden.
Het aanbod is erg groot,divers en heel professioneel gepresenteerd.
Transparant en duidelijk wordt er gecommuniceerd en op een hele prettige manier. De auto die ik heb gekocht is een top aankoop. All-inn met afleverkosten
Al met al ben ik waanzinnig tevreden over Carnext en de gekochte auto!!!

Beste Ramon,

Hartelijk dank voor je mooie review. Fijn dat je tevreden bent over de service in Zwolle en de transparantie van CarNext! We wensen je veel plezierige en veilige kilometers met je nieuwe auto.

Team CarNext Nederland

Prima prijs en goede service

Prima prijs en goede service bij de aankoop van een ex lease occasion. Betrouwbaar inzicht in de (onderhoud) historie. Geen schimmig gedoe met importauto's, maar gewoon uit eigen lease van moederbedrijf leaseplan. Prijs is niet onderhandelbaar, maar gezien mijn bevindingen rond de prijs van soortgelijke auto's bij dealers en bovagbedrijven, was 'mijn' auto gewoon scherp geprijsd. Kortom: aanrader als je op zoek bent naar een goede occasion van een paar jaar oud.

Beste Hans,

Bedankt voor je mooie review. Fijn dat je tevreden bent over de manier waarop CarNext! werkt. Veel veilige en plezierige kilometers gewenst met je nieuwe auto.

Team CarNext Nederland

Duidelijke website en persoonlijke service

Duidelijke website en persoonlijke ondersteuning bij het aankoop process. Fijn dat ze nabellen en de auto is perfect en in goede staat.

Beste Martina,

Hartelijk bedankt voor je mooie review. Fijn dat je tevreden bent over de complete service van CarNext!. We wensen je veel veilige en plezierige kilometers toe met je nieuwe auto.

Team CarNext Nederland

Een mooie en voor ons een "nieuwe" auto…

Een mooie en voor ons een "nieuwe" auto aangeschaft bij Martijn de Winter.
Keurig geholpen en alles is snel en gemakkelijk inzichtelijk tijdens de koop. Netjes afgeleverd zoals afgesproken, en voor de volgende auto komen wij zeker hier terug.

14 juni 2022

Beste Menno,

Hartelijk bedankt voor je mooie review. Fijn dat je tevreden bent over de service van CarNext! We zullen de complimenten doorgeven aan Martijn. Veel prettige en veilige kilometers gewenst!

Team CarNext Nederland.

Goede ervaring.

Goede ervaring met dit bedrijf, in mijn geval in Zwolle.
Ruim de gelegenheid om de auto te proberen en vriendelijke mensen. Althans, die mij geholpen hebben.
Helaas staan op de website niet alle foto's van de "lichte beschadigingen of krasjes" vermeld. Dus bekijk de auto's goed in het daglicht.
Verder wordt de auto netjes afgeleverd met alle bescheiden.

14 juni 2022

Beste Kees,

Bedankt voor je feedback.
We zijn blij om te horen dat je het bezoek aan CarNext.com Zwolle als prettig ervaren hebt en wensen je veel rijplezier en veilige kilometers met je nieuwe auto!

Boven verwachting

De website met aanbod is duidelijker dan veel websites van andere aanbieders.
Het is eenvoudig om een afspraak te makenen het ontvangst is persoonlijk, rustig en ontspannen.
Een medewerker (cq Mike) wordt aangewezen die je verder helpt. Ruime tijd voor testrit en extra uitleg. Geduldig.
Ik kreeg een nacht bedenktijd, wat ik als prettig en blijk van vertrouwen ervaarde.
Er bleek ruitschade wat werd gerepareerd.
De afhandeling met tennaamstelling verliep vlot.
Boven verwachting prettige ervaring.

13 juni 2022

Beste Laurens,

Hartelijk bedankt voor je mooie review. Wat leuk dat je tevreden bent over het aanbod van CarNext. We geven je complimenten aan Mike door. We wensen je veel veilige en plezierige kilometers met je nieuwe auto.

Auto gekocht

Auto gekocht, vond deze toch niet naar wens, omgeruild binnen de afgesproken termijn voor een ander.
Heel fijn geholpen door Juni (Breukelen) geduldig en vriendelijkheid en niets is teveel gevraagd.
Ik heb echt een fijn bezoek beleefd.
Mocht ik ooit weer een auto kopen, zal ik dat zeker weer bij hem doen.

13 juni 2022

Beste Romeo,

Bedankt voor je review. Leuk om te zien dat je onze service waardeert met 5 sterren! We geven je complimenten door aan Juni. Veel plezier en veilige kilometers met je nieuwe auto!

Team CarNext Nederland.