Lees wat reviewers zeggen
Bildene var tildels gode, selv om fargegjengivningen ikke alltid stemmer. Teppet var litt mørkere enn vi antok, men allikevel flott. Rimelige tepper, ikke minst. Kommer nok til å bruke Carpet Avenue i... Toon meer
Jeg har nå fått en forklaring på det jeg klaget litt på ang teppet jeg kjøpte. Det var en god forklaring så alt er greit nå og jeg er fornøyd😃
Mye å velge i! Flotte kvalitets tepper i mange prisklasser. Artig bare å se de antikke teppene med fantastiske mønstre. Utrolig flotte! Rask behandling og rask levering! Carpet Avenue anbefales på det... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Håndlagde tepper online
Contactgegevens
Bargkoppelweg 64, 22145, Hamburg, Duitsland
- +49 40 228 988 59
- info@carpetavenue.com
- carpetavenue.no
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Mensen keken ook naar
Veldig provoserende
Veldig provoserende, ble levert teppet den ons 06 mai kl 17:18 og gikk ikke en dag da fikk flere mail og mitt på natta krav om betaling av toll / moms på 962 .fikk flere betalings varsel fra DHL ☹️ herlighet kunne ikke vente et par dager. Måtte betale midt på natta ☹️ Kommer aldri til å handle mer hvis dem har DHL som levering.

Antwoord van Carpet Avenue
Jeg har nå fått en forklaring på det…
True to images, delivered quickly
I had the carpet delivered very quickly. And it looks exactly like it did in the photos, so we are very happy!
God service, rask levering
Oversiktlig nettside. Rask levering, klar melding om tollbetaling (ikke alle som selger på nettet gir beskjed om det). Er fornøyd med varen som svarer til forventningene.
Elsker teppet mitt!
Bra utvalg
Bra utvalg, ekstremt rask leveranse. Bestilte søndag, teppet kom på døra til Norge onsdag.
Superfornøyd!
Dette er det andre teppet jeg har kjøpt hos Carpet Avenue, og jeg er like fornøyd nå som sist. Teppet ble levert på døra etter bare noen få dager, godt pakket inn og i perfekt stand.
Alt i alt meget bra!
Raskt levering, produkter som forventet, god oppfølging med DHL leveranse. Anbefales gjennom flere kjøp
Fint teppe og veldig kjapp levering
Fint teppe og veldig kjapp levering. Men husk at man må betale toll på varene inn til Norge.
Topp service
Topp service. Dere holdt avtaler. Kjemperask levering og til slutt som er det viktigste, teppe var akkurat som jeg trodde det skulle være ut fra nette. Er sååååå fornøyd🤗🤗🇳🇴🇳🇴 Anbefale til andre. Og bruker dere igjen om det blir aktuelt😊👍
Raskt svar ved henvendelse på e-post
Raskt svar ved henvendelse på e-post. Hurtig og grei levering. Teppet var som beskrevet
Svært rask levering og teppet var som beskrevet
Svært rask levering og teppet var akkurat like fint som på bildene. Kanskje finere til og med. Anbefales.
Rask levering
Rask levering, teppene er som forventet ut fra bildene, både i farge og kvalitet.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.