Ik ben heel blij met mijn nieuwe vloerkleed van Carpetenmeer.nl De vloer kleed is echt heel zacht voor de voeten, en laat de woonkamer warm worden, de kleuren en de model kwam precies overeen met de... Toon meer
Snelle en correcte levering. Product voldoet aan wat het beloofde. Zeer tevreden!
Als je een vloerkleef koopt bij Carpetenmeer in Rotterdam krijg je er echt geen spijt van. Via de telefoon had ik informatie gevraagd over het kleed dat ik wilde kopen. Alle informatie die ik... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Meer dan een webshop. Carpet & meer heeft een ruime assortiment van vloerbedekkingen , elke gewenste stijl kunt u hier vinden! Meer dan 10 jaar ervaring in tapijten.
Zwartjanstraat 93B, 3035 AN, Rotterdam, Nederland
- +31 85 130 1696
- info@carpetenmeer.nl
- carpetenmeer.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Snelle en correcte levering.
Snelle en correcte levering.
Product voldoet aan wat het beloofde.
Zeer tevreden!
Goede kwaliteit voor n redelijke prijs
Snelle levering en mooi karpet.
Top carpetenmeer 👍
Donderdag besteld en maandag al geleverd. 2 mooie hoogpolig carpetten in de juiste kleur. Een grote ronde en een rechthoekige. Helemaal blij mee en super goedkoop. Top carpetenmeer 👍
Snelle Aflevering, Goede Service En Kwaliteit!
Snelle Aflevering,
Bestelling Goede Kwaliteit.

Vloerkleed
Het vervoerbericht was slecht ze stonden ook ineens voor de deur maar daar kunnen jullie niks aan doen

Antwoord van Carpetenmeer.nl
Al vaker een kleed besteld bij…
Al vaker een kleed besteld bij Carpetenmeer,
prijs/kwaliteit is goed.
Goede en snelle service
Goede en snelle service, klantvriendelijk.
Ik zal Carpetenmeer zeker aanbevelen aan mijn vrienden en kennissen.
Snel bezorgd en degelijke kwaliteit.
Alles liep gesmeerd
Alles liep gesmeerd , de bestelling werd snel thuis bezorgd , zat goed ingepakt en de kleden zagen er prima uit !
Goede verhouding prijs/kwaliteit
Bestelproces en levering verliepen vlekkeloos. Heb 2 mooie ronde tapijten besteld voor in mijn dressing, hoogpolig en superzacht. Onderkant is stevig en heeft enige antislip (ligt bij mij op gladde ondergrond dus logisch dat het soms wat beweegt). Ze liggen er nu 3 weken, er wordt dagelijks op gestapt en hebben nog geen draden verloren of tonen geen kale plekken zoals in sommige reviews (je merkt wel dat de kwaliteit iets minder is dan de hele dure tapijten). Gelet op de lage prijs wou ik het risico wel nemen, en ik heb er geen spijt van. Integendeel, mijn dochter wil dezelfde dus ik ga binnenkort bijbestellen!
Netjes en snel op rol geleverd
Netjes en snel op rol geleverd in een paar dagen. Voor de rest ziet het er netjes uit en ben ik er erg blij mee.

Antwoord van Carpetenmeer.nl
gekocht kleed ziet er goed uit
gekocht kleed ziet er goed uit. en op tijd geleverd. prima site...

Tevreden!
Erg tevreden met het geleverde kleed! Kleur kwam goed overeen met internet foto, kwaliteit prijs verhouding goed!
Mooi kleed precies als beschreven
Mooi kleed precies als beschreven
Mooie prijs product verhouding
Erg blij mee ☺️

Vloerkleed
Een vloerkleed bestellen is altijd een gok. De gok is goed uitgevallen, mooi kleed. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Wij zijn er blij mee.....

Antwoord van Carpetenmeer.nl
Het kleed was buiten verwachting mooi.
Het kleed was buiten verwachting mooi.
En ook nog snel geleverd.
Dank! Esther Ietswaatt