Bedrijfsgegevens

Geschreven door het bedrijf

Carteam startede med en passion for biler og en drøm om at gøre bilkøb mere trygt og gennemsigtigt. Vi er en familieejet virksomhed med mange års erfaring i bilbranchen, og vores mål har altid været at kombinere faglighed med personlig service. Det hele begyndte i en lille garage, hvor vi reparerede og klargjorde til venner og bekendte. Siden da er vi vokset, men vores værdier er de samme: Vi tror på ærlighed, gennemsigtighed og ordentlighed i alt, hvad vi gør. Hos os bliver du mødt af mennesker, der lytter – ikke sælgere, der presser. Vi har et bredt netværk i branchen, og vi vælger kun biler, vi kan stå 100% inde for. Hver bil bliver grundigt gennemgået, inden den sættes til salg, og vi gør meget ud af, at både udseende og teknik er i orden. Det skal være en god oplevelse at købe bil – ikke noget, man går hjem og er i tvivl om. Kundernes tilfredshed er vores vigtigste målestok. Mange vender tilbage, når de skal have ny bil igen – eller anbefaler os til venner og familie. Det ser vi som det største skulderklap. Vi håber, du har lyst til at kigge forbi og møde os. Vi lover at tage godt imod dig.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg vil gerne dele min erfaring med at…

Jeg vil gerne dele min erfaring med at købe en bil.
I bilens beskrivelse var der meget, der ikke var sandt – de funktioner, der stod i annoncen, fandtes ikke i virkeligheden. De defekte dele, som blev opdaget under gennemgangen, modtog jeg heller aldrig, selvom bilsælgeren lovede at sende dem med posten.
Den halvdel af beløbet til garantireparation, som han lovede at refundere, har jeg heller ikke fået.

Bilsælgeren var meget venlig under selve købet og fortalte om mange muligheder ved bilen, som viste sig slet ikke at eksistere, når man begyndte at bruge den.
Han opfylder ikke sine garantiforpligtelser efter aftalen.

Derfor kan jeg ikke anbefale denne virksomhed til nogen.

8 december 2025
Review zonder uitnodiging
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er meget tilfreds med Carteam.dk

Jeg er meget tilfreds med Carteam.dk! Det er sjældent i dag at finde et så venligt, hjælpsomt og pålideligt team. Hver gang jeg har haft et spørgsmål eller et lille problem, har de altid mødt mig med et smil, tålmodighed og høj professionalisme.

Hele processen var glidende fra start til slut – man kan virkelig mærke, at de går op i deres kunder og gør alt for, at man forlader stedet tilfreds.

Hvis jeg en dag skal købe bil igen, bliver det helt sikkert hos dem!
Jeg kan varmt anbefale Carteam.dk til alle – et fantastisk, troværdigt og super professionelt team! 🚗✨⭐️✨

29 oktober 2025
Review zonder uitnodiging

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.