Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk lækre varer og super hurtig levering - det er ikke sidste gang, jeg handler her 😃😃

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Varerne kom vildt hurtigt og var rigtig fint pakket ind - det var skrøbelige lampeskærme, så jeg havde været bekymret for transporten. Totalt ubegrundet. Pakken var ledsaget af en håndskrevet kort -... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Decoratie- en interieurwinkel

Geschreven door het bedrijf

Casa W – products with a story - er skabt med udgangspunkt i en stor passion for indretning og design samt inspiration fra særligt Asien og Marokko. Tanken bag Casa W er at skabe et magisk univers i spændingsfeltet mellem den enkle skandinaviske stil og “boheme” stilen. Næsten alle Casa Ws produkter er skabt med hænderne og designet med hjertet. Produkterne er fremstillet af lokale håndværkere med fokus på anvendelse af lokale materialer, bæredygtighed og ikke mindst respekten for lokale traditioner og produktionsformer. Casa Ws håndværkere har tilegnet sig denne ekspertise gennem generationer. Udover det smukke udtryk, er charmen ved håndlavede produkter, at de er unikke og ’products with a story’.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

4,8

Alle reviews

41 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

SUPER

Hurtig levering og god service.

3 juni 2026

Hej Jørgen, tusind tak for din fine anmeldelse. Mange hilsner Rikke

Fremragende service.

Havde en tlf. samtale med Casa W, da jeg skulle have byttet nogle lamper. Hende jeg snakkede med var MEGET imødekommende. Og har fået byttet mine lamper, som i øvrigt også er fine. Så jeg kan varmt anbefale Casa W.

3 juni 2026

Antwoord van Casa W

Kære Gerda, tusind tak for din fine anmeldelse og rosende ord. Det betyder alverden med glade kunder. Jeg er glad for at vi fik byttet rundt på lamperne og håber de kommer til at pynte på båden. Mange hilsner, Rikke

Antwoord van Casa W

Hej Amira, tusind tak for din dejlige anmeldelse selvom det fine marmorfad desværre var gået i stykker ved leveringen. Håber vi er mere heldige med GLS næste gang.

Mange hilsner, Rikke

Bedste kundeservice

Den bedste kundeservice jeg længe har fået! Rigtig god vejledning og ekstrem hurtig levering.

8 mei 2026

Antwoord van Casa W

Hej Line, Tusind tak for de søde ord. Jeg er bare glad for at kunne hjælpe. Håber badeværelset er blevet godt. mh, Rikke

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

De små skjulere var rigtig fine….men de…

De små skjulere var rigtig fine….men de er ikke lige i bunden og står derfor helt skævt, det ser ikke så godt ud, så kan ikke bruge dem.

6 mei 2026

Antwoord van Casa W

Hej Lise-Lotte, Tak for du tager dig tid til at sende en anmeldelse. Jeg beklager at de unikke små krukker ikke lever op til forventningerne. Hvis du ønsker at returnere dem er du meget velkommen til det - og jeg skal selvfølgelig nok betale returfragten. Du finder link til returportalen nederst på webshoppen.
Mange hilsner, Rikke

Virkelig smukke ting

Virkelig smukke ting. Især puderne er virkelig flotte og i god kvalitet.

4 mei 2026

Antwoord van Casa W

Hej Benedicte, Tusind tak for din fine anmeldelse - og fordi du tager dig tid til at skrive en. Jeg er glad for at høre at du er tilfreds med både varerne og ikke mindst kvaliteten. Mange hilsner, Rikke

Helt igennem dejlig butik

Fed Butik, med personlig og nærværende betjening.

10 maart 2026

Antwoord van Casa W

Hej Jette, Tusind tak for de dejlige ord. Betyder alverden med glade kunder både i showroomet og online. Mange hilsner, Rikke

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god service fik tilsendt video af Vintage Mamousha Beni Ourain tæppe som jeg havde forelsket mig i men jeg var i tvivl om tæppet var for tykt og farven på tæppet, det fik jeg indblik i via videoen jeg modtog, jeg har købt tæppet og det blev leveret meget hurtigt og lever fuldstændig op til mine forventninger - meget smukt tæppe. Kan kun anbefale Casa W

23 februari 2026

Antwoord van Casa W

Kære Dorte, Tusind tak for din fine anmeldelse. Dejligt at høre, at du er glad for tæppet og fik den hjælp du havde brug for. Mange hilsner, Rikke

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super betjening og meget ordentlig

Super betjening, venlighed og meget ordentligt.
Mange anbefalinger herfra

23 februari 2026

Antwoord van Casa W

Kære Pia, Tusind tak for din fine anmeldelse. Jeg beklager mange gange at produktbillederne var misvisende. Mange hilsner, Rikke

Fantastisk stof i kjolerne

Fantastisk stof i kjolerne, og de passede perfekt. Hurtig levering

30 januari 2026

Antwoord van Casa W

Kære Susan, så dejligt at høre. Håber du får den skønneste ferie i kjolerne 🌞 Mange hilsner Rikke

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Varen helt efter min forventning

29 januari 2026

Antwoord van Casa W

Hej Martin, tusind tak for din anmeldelse. Så dejligt at høre. Mange hilsner, Rikke

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har fået den bedste service og hurtig…

Har fået den bedste service og hurtig levering af det smukkeste brugskunst

2 februari 2026
Review zonder uitnodiging

Antwoord van Casa W

Hej Tabitha, tusind tak for dine skønne ordrer og dejlige anmeldelser. Godt vi ved fælles hjælp fik fundet de fineste ting til dig. Mange hilsner Rikke

Kjempefornøyd 👌

Produktet stod til forventningen 😊

26 januari 2026

Antwoord van Casa W

Kære Rakel, Tusind tak for den fine anmeldelse. Dejligt at tæppet er som forventet 🙏🏻 mange hilsner, Rikke

Lees meer over geverifieerde reviews.