Jeśli macie problemy z wypłatą to prawdopodobnie musicie przejsc weryfikacje KYC/AML inaczej nie wypłacicie nic. Lubie tą strone i jestem zweryfikowanym użytkownikiem i zawsze skiny przychodzą czasami... Toon meer

The site itself is simple and fair. There are some confusing things about it, but since the support was so helpful the problems were solved quickly. Very good!

Moja ocena to 1 gwiazdka ze względu na brak stabilności systemu wyceny przedmiotów. Korzystając z funkcji kontraktów, wymieniłem skiny o łącznej wartości około 3 USD. Po zakończeniu kontraktu wylosow... Toon meer

1. Kansspelaanbieder

🔥 CaseStorm is where CS2 case opening hits a whole new level! 🎯 Unlock exclusive skins ⚡ Fast, thrilling, and packed with pure gaming vibes.

3,7

Gemiddeld

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zawiodłem się – nie polecam

Miałem nadzieję, że CaseStorm.PRO to porządna platforma, ale po kilku doświadczeniach muszę niestety wystawić negatywną opinię.

Problemy z płatnościami – przy jednej z wpłat (100 zł) środki nie pojawiły się na koncie. Musiałem pisać do supportu i czekać pół dnia, aż ktoś się tym zajmie. Jak na automatyczny system płatności, to wygląda bardzo nieprofesjonalnie.

Bitwy (underdog) – zdarzyło mi się przegrać bitwę, w której miałem wyraźnie najniższą wartość skinów, co według zasad powinno praktycznie gwarantować wygraną. Zamiast rzetelnego wyjaśnienia dostałem absurdalną odpowiedź, że przyczyną mogły być problemy z moim internetem albo przełączenie karty przeglądarki – co oczywiście nie miało miejsca. Mam wrażenie, że system działa tu losowo albo wręcz na korzyść botów.

Eventy – ostatni event został nagle i po cichu przedłużony o kilkadziesiąt dni, mimo że miał jeszcze ponad 20 dni do końca. Żadnej informacji w zakładce aktualności, żadnej zapowiedzi – jedynie lakoniczna odpowiedź od supportu, że "nie było wystarczającej liczby aktywnych graczy". Czyli mówiąc wprost – event był dla nich nierentowny, więc zmienili zasady w trakcie gry. Uczciwe podejście? Raczej nie.

Podsumowując – platforma wygląda ładnie, ale zaufanie gracza znaczy tam bardzo niewiele. Szkoda czasu i nerwów.

16 juni 2025

Rezencja

Dzień dobry, jeżeli ktoś szuka dobrej strony do otwierania, gdzie ktoś kto nie ma większych zasiegów ma podkręcony drop, oraz skrzynki sypią tak jak powinny, w moim przypadku to skin za 32zł ze skrzyni za 3zł, Strona w pełni funkcjonalna, łatwo można się połapać gdzie co gdzie jest, uważam że strona stoi blisko takich gigantów jak hellcase oraz casedrop, uważam że recenzja jest trafna oraz kilka dni póżniej nie stanie się syfu, a moja opinia wciąż będzie rzetelna. Pozdrawiam

24 april 2025

Sigma

Gorąco polecam każdemu tę stronę, zostawi wam niezapomniane wrażenia.

15 juni 2025

Moja Opinia

Legitna strona szybkie wypłaty skinów, bardzo dobry support, mega wielki wybór skrzynek oraz wiele fajnych trybów jak np: case battle! Polecam każdemu :D!

15 juni 2025