Ett gäng galna människor fyllda av kärlek. Alltid kärlek och glädje. Hade jag kunnat hade jag haft dessa streamers som ”knuckle heads” på instrument panelen i bilen. :/ alboteinsteen
Lees wat reviewers zeggen
Great information about all casinos at CasinoDaddy, you see which casinos that have the best bonuses and payouts, and they have great service. I use them a lot. Highly recommended site.
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
СаѕіnоDаddу.соm іѕ thе tор сhоісе fоr bоth bеgіnnеrѕ аnd ехреrіеnсеd рlауеrѕ whо wаnt tо еnјоу hіgh-quаlіtу оnlіnе саѕіnо рrоduсtѕ, іrrеѕіѕtіblе gаmblіng оffеrѕ, аnd mаnу wіnnіng орроrtunіtіеѕ! Оur ѕіtе іѕ bаѕеd оn thе fоundаtіоn оf truѕt, ѕаfеtу, аnd rеlіаbіlіtу bеtwееn uѕ аnd оur lоуаl рlауеrѕ. Неrе уоu wіll fіnd ѕuреr dеtаіlеd аnd unbіаѕеd rеvіеwѕ, truѕtwоrthу аnаlуѕіѕ, іn-dерth tеѕtѕ оf еvеrу оnlіnе саѕіnо аnd аll оf іtѕ fеаturеѕ.
Contactgegevens
Trakia 2A, 1527, Sofia, Bulgarije
- info@casinodaddy.com
- casinodaddy.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
They promote scams casino
They promote scams casino, and liee in their in the info about the casino on their website.
Avoid .
This is hoe they make money .
Streaming is fake , casino money.
Ett gäng galna människor fyllda av…
Ett gäng galna människor fyllda av kärlek.
Alltid kärlek och glädje.
:/ alboteinsteen
Fraud
They send illegal, unsolicited marketing texts. I’ve reported them to authorities and their service provider. If this happens to you, report it too.
Scam site
Scam site
They promote scam casinos.
Impossible to withdraw funds
får massa spam av dessa guldgossar
får massa spam av dessa guldgossar! att företag går bra och kan frodas i all ära. men dessa blonda grabbar lever på andras misär!
Casinodaddy blev fälld i NIX nämnden…
Casinodaddy blev fälld i NIX nämnden för dom ha brutit 19 § i marknadsföringslagen. Om ni läser detta, om ni skickar en till sms reklam, då kommer jag använda besluten ifrån NIX och gör ett anmodan till marknadsdomstolen för olaglig marknadsförening.
SPAM morons
Sen min senaste betygsättning för en…
Sen min senaste betygsättning för en dryg månad sen så har de ökat takten och jag får denna illegala spelreklam dagligen.
Skickar sms hela tiden trots anmälan…
Skickar sms hela tiden trots anmälan att avregistrera!!!!
Alla tider på dygnet, ett ski t företag därav namnet daddy du kan skicka till din mamma istället 🤔
Horrible
Horrible, repeated unsolicitated SMS. I've reported them on many occasions, but they still keep coming.
Har aldrig varit kund
Har aldrig varit kund. Får spam-SMS. Ett oseriöst företag.
Serial sms spammers
Serial sms spammers! Non stop 2-3 x per day! No stopping them!
Sms spam
Sms spam. Har aldrig varit kund & kommer aldrig bli.
Företag som spammar borde klämmas åt.
Fy f-n för Casinodaddy
sluta ringa och tracka en äldre man i…
sluta ringa och tracka en äldre man i min närhet
Jag har aldrig haft något med dessa…
Jag har aldrig haft något med dessa eller andra spelbolag att göra, ändå får jag massor av reklam-sms på kvällarna.
Sends spam messages
Sends spam messages that I haven't managed to block. Never interacted with this company or even heard of it before starting to get these messages without sender number.
Får spam-sms till mitt privata…
Får spam-sms till mitt privata mobilnummer sent på kvällarna (senast igår efter läggdags), trots att jag aldrig varit registerad som kund hos dem eller någon annan spel/casinosida i hela mitt liv. Nej tack. Anmält spammet till KO.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.