Banner for Casinolab

Casinolab Reviews 576

2,3

Mijn ervaring met Casino Lab is tot nu toe gemengd. Ik heb inmiddels een deel van mijn uitbetaling ontvangen, wat positief is. Op dit moment staan er echter nog twee uitbetalingen open die nog in be... Toon meer

Ik heb een week geleden een uitbetaling aangevraagd, er staat nog dat ze het reviewen. Wat duurt het ongelooflijk lang voordat ik mijn geld heb. Verder positieve ervaring en ben tevreden. Word 5 sterr... Toon meer

Slechtste casino waar ik ooit gespeeld heb, het zijn echt oplichters. Ik had 2450 euro op mijn account staan, die was plots weg. Er bleek een bonus actief te zijn die na 48 uur niet meer actief was e... Toon meer

Betalen niet uit. Al meerdere keren berichten gestuurd , maar steeds tevergeefs. Zeggen steeds het komt wel goed. Vraag je dan nog eens door wordt de chat verbroken. Correctie, Na 20 dagen toch u... Toon meer

1. Casino

You’ve just stumbled upon a casino that’s uncommon in the casino world. Welcome to Casino Lab, an online casino offering various sized glass flasks to mix together your very own potions and elixirs, to create your very personal entertainment recipe. This casino offers a gaming experience that cannot be found elsewhere because nobody has the secret recipe.

2,3

Slecht

Heeft 97% van zijn negatieve reviews beantwoord

Uitbetalen gebeurt niet of duurt heel lang.

Update 1-8-25
2 dagen later nog steeds geen uitbetaling, inmiddels de klachtenprocedure bij ze gestart.
---

Ik heb meer dan 3000 euro gewonnen en heb geprobeerd om alles in een keer uit te betalen, maar dit was beperkt tot 500 euro per 24 uur.

Vervolgens heb ik 2 dagen achter elkaar verzocht om 500 euro uit te betalen. 4 dagen na het eerste verzoek kreeg ik de eerste 500 euro op m'n rekening, maar ik wacht nu al meer dan een week op de 2de uitbetaling van 500 euro, bij ieder contact via chat of mail wordt ik afgescheept met dat ze hun best doen om het op te lossen.

Zolang mijn uitbetaling niet verwerkt wordt blijft hier 1 ster staan.

29 juli 2025

Beste klant,

Onze excuses voor de vertraging bij uw opname en we begrijpen uw frustratie. Uw feedback is waardevol en we zullen deze doorgeven aan ons ontwikkelteam, zodat we de gebruikerservaring kunnen blijven verbeteren.

Neem contact op met support@casinolab.com en vermeld uw accountgegevens en het referentienummer van uw opname, zodat we het probleem kunnen prioriteren en oplossen.

Het CasinoLab-team

Ik heb nog nooit meegedaan maar krijg…

Ik heb nog nooit meegedaan maar krijg steeds een melding dat er één saldo staat dat ik op kan nemen

25 juli 2025

Beste Patrick,
Bedankt voor je bericht. Het lijkt erop dat er een misverstand is ontstaan. We raden je aan rechtstreeks contact op te nemen met onze klantenservice via support@casinolab.com, zodat we dit samen kunnen bekijken en indien nodig kunnen corrigeren. We staan altijd voor je klaar.

Het CasinoLab-team

Zware misleiding en slechte uitbetalingen bij CasinoLab

Ik heb €3.700 gewonnen (of in ieder geval op mijn account staan), maar kan slechts €800 per keer opnemen en maximaal 3 uitbetalingen tegelijk doen. Hierover was ik van tevoren niet geïnformeerd – dit voelt als pure misleiding.

De klantenservice geeft als reden dat ik op een "laag level" zit en pas door méér te spelen een hoger level kan bereiken voor snellere uitbetalingen. Dit klinkt als een truc om mensen nog meer te laten gokken. Ik speel daarom niet meer en wacht tot mijn laatste cent is uitbetaald.

Ik ben benieuwd of andere spelers dit probleem ook hebben ervaren en of ze hun geld uiteindelijk hebben ontvangen. Voor mij is CasinoLab absoluut niet betrouwbaar – een echte afrader.
Door het te lange wachten alles helaas weer op gespeeld. Super veel spijt.

18 juli 2025

Beste gebruiker,
Bedankt voor het delen van uw ervaring. We begrijpen uw zorgen en het spijt ons te horen dat u teleurgesteld bent. Onze processen en opnamelimieten zijn erop gericht een veilige omgeving voor alle gebruikers te garanderen en staan beschreven in onze voorwaarden. Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel en we moedigen u aan om rechtstreeks contact op te nemen met ons supportteam via support@casinolab.com als er nog iets onduidelijk is.

We nemen alle feedback serieus en werken continu aan het verbeteren van de ervaring voor onze spelers.

Het CasinoLab-team

ik heb dit nog nooit meegemaakt met…

ik heb dit nog nooit meegemaakt met online casino spelen ik heb bijna 3 duizend euro gewonnen je kan maar per dag €500 uit cashen ik heb nu 3 keer €500 euro uitgecasht kan niet meer uit cashen omdat dat het limiet is wacht nu meer dan 6 dagen op me geld ze kunnen niet zeggen wanneer ik het krijg ik moet geduld hebben word er steeds gezegd het rare is ik kan niet alles in 1 keer eraf halen ze komen continu met excuses je word letterlijk aan het lijntje gehouden de uitbetalingen gaan heel lastig komen met mooiste verhalen zodat je rustig blijft kijk uit voor deze casinolab

27 mei 2025

Dear Klant,

Thank you for sharing your experience. We understand how important timely payouts are, and we encourage you to contact our support team directly through support@casinolab.com so they can provide detailed assistance and clarify any concerns regarding withdrawal limits and processing times.

Best regards,
CasinoLab Team

Storten wel geld van de bank maar niks…

Storten wel geld van de bank maar niks op je account

26 mei 2025

Dear Ralph,

Thank you for your feedback. We’re sorry to hear about the issue you’ve experienced. Please reach out to our support team directly through support@casinolab.com so we can assist you promptly and investigate this matter further.

Best regards,
CasinoLab Team

Ik word schijtziek van jullie gespam!

8 mei 2025

Beste klant,

Bedankt voor uw bericht. Onze excuses als u ongewenste berichten heeft ontvangen. U kunt zich eenvoudig afmelden via de link onderaan onze e-mails of contact opnemen met ons supportteam via support@casinolab.com, zodat we dit direct voor u kunnen oplossen.

CasinoLab Team

Missende storting en m’n account onvindbaar

2 keer een storting gedaan. Na 3 dagen staat het er nog steeds niet op en wel van m’n bank afgeschreven. Live chat gestart en ze kunnen m’n account niet vinden, terwijl ik wel kan inloggen op m’n account. 2 eerdere stortingen waren wel goed gegaan, dus moest maar een mail sturen. Maar wacht al 2 dagen op een antwoord van een eerdere mail

23 april 2025

Beste klant,

Hartelijk dank dat u uw ervaring met ons deelt. Het spijt ons oprecht te horen dat uw stortingen nog niet zichtbaar zijn en dat uw account niet gevonden kon worden via de live chat, ondanks dat u gewoon kunt inloggen. We begrijpen heel goed hoe frustrerend dit voor u moet zijn.

Als eerdere stortingen goed zijn doorgekomen, is het des te vervelender dat het nu misgaat. We willen dit zo snel mogelijk voor u oplossen. Als u nog geen reactie heeft ontvangen op uw eerdere e-mail, raden we u aan om nogmaals contact op te nemen via support@casinolab.com en daarbij zoveel mogelijk details over de gemiste stortingen mee te sturen (zoals datum, bedrag en betaalmethode). Zo kunnen we uw situatie sneller en gerichter nakijken.

Kind regards,
CasinoLab Team

Toon reviews in alle talen. (576 reviews)