SuperOnni Kasino Reviews

3,3

Tervetuloa SuperOnni Kasinolle. Olemme rakentaneet pelikokemuksen, joka toimii ilman rekisteröitymistä: kirjaudu sisään suoraan pankkitunnuksillasi tai Revolutilla, ja voit aloittaa pelaamisen sekunneissa. Tämä Pay-n-Play-malli perustuu Zimpler-maksujärjestelmään, joka tunnistaa sinut pankkisi kautta ja hoitaa sekä talletukset että nostot ilman erillistä salasanaa tai lomakkeiden täyttöä. Uusille pelaajille tarjoamme 40 mega-ilmaiskierrosta, joiden arvo on 1 euro per kierros. Etu aktivoituu koodilla ONNI, ja kierrokset pelataan Moon Princess 100 -pelissä. Voitot kierrätetään 40 kertaa ja kierrätysaika on kolme vuorokautta, joten kannattaa käyttää tarjous suunnitelmallisesti heti alusta alkaen. Tarjoukseen liittyvä vähimmäistalletus on 50 euroa, mutta kasinolla voi muuten aloittaa jo 20 eurolla. Uutta talletusta ei voi tehdä ennen kuin edellinen on kierrätetty ainakin kerran, joten kannattaa pitää silmällä omaa pelitiliä ennen seuraavaa talletusta. Pelivalikoimassamme on yli 2000 peliä, ja pelintekijöiden joukossa ovat muun muassa Play'n GO, Pragmatic Play, NetEnt, Hacksaw Gaming, Nolimit City, Relax Gaming ja Push Gaming. Löydät klassisia kolikkopelejä, Megaways-versioita sekä jackpot-pelejä, joissa potti kasvaa jokaisen panoksen myötä. Live-kasinomme pöydät, blackjack, ruletti ja baccarat, toimivat Evolutionin studioista oikeiden jakajien kanssa, joten tunnelma on lähellä aitoa kasinokäyntiä ilman että lähdet kotoa. Jokainen peli on RNG-testattu, ja pelin todellinen RTP-prosentti näkyy suoraan lobbyssa, kun olet kirjautunut sisään pankkitunnuksillasi, joten voit vertailla pelien maksuprosentteja ennen kuin valitset panoksesi. Nostot käsitellään yleensä noin kolmessa arkipäivässä, usein nopeamminkin jos et ole käyttänyt bonusta, mutta tunnistautuminen voi joskus lisätä käsittelyaikaa. Nostoraja on 10 000 euroa, viikossa kuitenkin enintään 7 500 euroa ja kuukaudessa 15 000 euroa, emmekä veloita maksuista mitään kuluja. Toimimme Curaçaon pelilisenssillä, joten muista, että mahdolliset voitot on Suomessa ilmoitettava itse verottajalle. Kasinomme toimii suoraan selaimessa sekä tietokoneella että mobiilissa ilman erillistä sovellusta, joten koko pelivalikoima ja live-pöydät ovat käytössäsi missä tahansa. Pelaaminen on tarkoitettu vain täysi-ikäisille, ja tarjoamme keinoja pelaamisen hallintaan, kuten talletusrajat ja itsestä ulkopuolelle sulkemisen. Pidä pelaaminen viihteenä, ei tulonlähteenä.

Gemiddeld

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Dokumenttien vahvistus takkusi

Tunnistautumisessa kesti todella kauan, piti lähettää monta kuvaa ja silti oli epäselvää. Asiakaspalvelu ei tuntunut ymmärtävän. Curacaon lisenssin takia kotiutuksestakin menee verot.

8 juli 2026

KYC hoitu täälä

mulla meni ihan perus ajokortti ja pankii tiliote et varmistivat kuka olen. asiakaspalvelu oli nopee ja ystävällinen kun kysyin et kauan menee. rahat tuli lopulta tilille samana päivänä! HYVÄ KASINO

22 juni 2026

VAROITUS ONNIKASINO!

Täysin manipuloidut pelit ja olematon RTP %

Pelasin book of dead peliä 1500e ja kierroksia 5e panoksella kertyi voittoineen 328kpl. Suurin voitto oli 17,50e eikä ainuttakaan bonuspeliä. Viimeiset 410e meni ilman euronkaan voittoa eli 82 kierrosta peräkkäin ilman senttiäkään.

Puhtaasti feikit pelit, rakennettu kusetus. Chattiä ei ole eikä aspa email ole viikkoon vastannut.

ÄLÄ MISSÄÄN NIMESSÄ PELAA HEILLÄ.

VAROITUS

2 juli 2026