3,7

Gemiddeld

Slechtste online casino ooit

Slechtste online casino ooit! Me deposited is van mijn bank af en bij hun nooit aangekomen volgens casi wave. Klantenservice is erg brutaal en onprofessioneel... dont play here!!!

22 oktober 2022

Scam

Hier opgewaardeerd 2 x 20 euro, betaling niet gelukt staat op pending.
In de avond word 2 x 20 euro van me rekening af getrokken, ik kijk staat niet op me players account naar vele malen in de live chat, iedereen zegt wat anders. Dat ik eerst door een verificatie proces moet. De een zegt geduld. Dag erna nog steeds me geld verdwenen. Livechat zegt doodleuk bel de bank daar is het mis gegaan! Speel hier niet het zijn oplichters. Mail reageren ze niet op

2 weken later nog steeds geen geld terug!! Casiwave zegt wij hebben niks ontvangen, raar he het is wel verwerkt. Dus wij storten niks terug.

7 november 2022

Slecht!

Slecht!! Geld gestort, afgeschreven van mijn bank. Niet jij geschreven op het account bij casiwave. Er wordt gezegd dat de betaling niet is geaccepteerd, toch best vreemd als het van mijn bank is afgeschreven!!

22 oktober 2022

slecht

slecht! klantenservice is kak. ik kreeg me deposit pas 2 dagen later en toen ik in die 2 dagen contact opnam met de klantenservice zeiden ze dat ik gewoon geduld moest hebben. geen sorry geen compensatie helemaal niks ze hebben gewoon rond uit schijt aan je. ik had geen zin meer om daar te spelen dus ik zei tegen ze kunnen jullie mijn geld weer terug sturen. zeggen ze gewoon ja je moet t eerst 3x wagere hahaha echt te gek voor woorden. en nog steeds geen sorry ofzo gewoon alleen heb je nog andere vragen. dus iki verlies die paar 100 euro die er nog opstaat maar en dan speel ik nooit meer daar. ik ga ook echt iedereen die t wilt horen zeggen om nooit daar te spelen. bagger!

14 oktober 2022
Toon reviews in alle talen. (81 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken