Vanvittig stilet.
Fuld support herfra.
CASSIAR er et kvalitetsbevidst tøjmærke, som vægter kvalitet og bæredygtighed
Nørre Havnegade 8, st. sal. tv, 6400, Sønderborg, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Vanvittig stilet.
Fuld support herfra.
Fantastisk service - vild kvalitet og fremragende hurtig levering! TOP kvalitet👌

Antwoord van Cassiar
Har ikke fået min pakke inden for tidsfristen selvom jeg har betalt for at den kom indenfor 6 hverdage og der har jeg betalt ekstra for omfg!

Antwoord van Cassiar
Jeg er så begejstret for Cassiar! Deres t-shirts er bløde og lavet af den bedste kvalitet, så du føler dig godt tilpas hele dagen. Jeg elsker også deres unikke design, der gør, at jeg kan skille mig ud i mængden.
Men det bedste af alt er deres fremragende kundeservice. Jeg har aldrig oplevet en så hjælpsom og opmærksom virksomhed før. De går virkelig langt for at sikre, at deres kunder er glade og tilfredse.
Alt i alt vil jeg varmt anbefale Cassiar til alle, der ønsker at eje tøj med en god kvalitet, der er både stilfuldt og komfortabelt. Deres dedikation til deres kunder og deres produkter gør dem til et tøjmærke, der står over resten.

Antwoord van Cassiar
Super god kvalitet , og hurtig levering

Antwoord van Cassiar
Endelig har jeg fundet en hvid t-shirt hvor man ikke kan se igennem! Nogle lækre tykke t-shirt’s i en ekstrem lækker kvalitet.
Kæmpe anbefaling

Antwoord van Cassiar
Lækker kvalitet, hurtig levering og super service

Antwoord van Cassiar
God service og hurtig levering. Er så glad for endelig at have en t-shirt, som passer perfekt og har det dejligste stof. Materialet er tykt og overraskende blød. Kan anbefales herfra.

Antwoord van Cassiar
Eminent t-shirt. Stilren og tidsløst look. Jeg har sjældent oplevet en t-shirt med sådan en fantastisk pasform samt kvalitet. Jeg anbefaler klart at handle hos Cassiar, da de leverer. Foruden dette, er deres service fremragende og så gør det ikke noget at alle produkter er 100% bæredygtige. Varm anbefaling herfra til alle. Stærkt arbejde af drengene fra Cassiar!

Antwoord van Cassiar
Exceptionel t shirt med fantastisk materiale og pasform.
Kan stærkt anbefales 🤩

Antwoord van Cassiar
Deres dedikation til bæredygtighed, fik mig til at prøve deres t-shirts. Med lovning på en tykkere og blødere t-shirt, var forventningerne høje - og jeg må bare sige... De leverer! Den har en fed pasform, føles behagelig på huden og så kan man nemt ånde i den.
Jeg er positivt overrasket. Jeg håber I udvider jeres sortiment.

Antwoord van Cassiar
Fantastisk service og fantastisk, hurtig levering. Det spiller bare:)

Antwoord van Cassiar
Fik min varer hurtigt og kvaliteten er virkelig god. Jeg har altid haft problemer med at finde en T-shirt med rigtig god kvalitet som ikke er for tyk eller for tynd og det har jeg endelig fundet hos Cassiar. Det kan helt klart anbefales

Antwoord van Cassiar
Det er helt klart TOP kvalitet. 100% anbefales. Både den sorte og klassiske hvide t-shirts sidder fantastisk godt, og man kan mærke, at det her, det er kvalitet🥇

Antwoord van Cassiar
En brandvarm anbefaling herfra - alle pengene værd! Kvaliteten er i top, og det er sjældent man kommer forbi en så behagelig og stilren t-shirt. Hurtig levering og sublim service

Antwoord van Cassiar
Lees meer over geverifieerde reviews.