Rigtig flotte bøger. De er delt godt og overskueligt op og der er virkelig gode billeder i. Jeg ser frem til at læse begge bøger og komme dybere i yoga universitet.
Lees wat reviewers zeggen
Jeg har yoga appen og bruger den dagligt. Det er nogle fantastiske videoer og vejledningen er god og tilpas. Den kan anbefale, ligemeget hvilket niveau man er på. Til oktober skal på yogarejse til Bal... Toon meer
Lige hjemvendt fra en fantastisk tur til Sri Lanka. Fantastisk hotel med den flotteste udsigt til havet. Skønne værelser, dejlig pool område og lækker mad i restauranten og det mest venlige personale.... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Cathrine er en nærværende, autentisk, rolig og super dygtig formidler. Hun har en blød og behagelig stemme og en stor viden, som hun generøst deler ud af. Cathrine får fem stjerner herfra. Som kursi... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Cathrineyoga.dk er et selvkærligt univers, som inspirerer over 100.000+ månedlige læsere. Vi er eksperter i at skabe unikke yogaoplevelser for krop, sind og sjæl. Vi arrangerer eksotiske yogarejser og yogauddannelser. Vi tilbyder online yoga for alle, og vi deler et hav af sunde opskrifter. Namasté! – Cathrine & Tommy
Contactgegevens
Hejrevej 30, 3., 2400, Købemhavn NV, Denemarken
- info@cathrineyoga.dk
- cathrineyoga.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Kæmpe anbefaling af yogarejse
Jeg har været med på Cathrines ayurvediske yoga-rejse til Sri Lanka🌴🧘🏻♀️ Det var en helt fantastisk oplevelse, hvor alt spillede og dermed gav mulighed for, at man blot kunne læne sig tilbage og suge til sig. Stedet er perfekt placeret og har den smukkeste udsigt fra yogasalen, maden var spændende og lækker, behandlingerne helt i top og Stinna, som underviste i yoga, skabte et rum med ro, fordybelse, udfordringer og eftertænksomhed. Turen kan klart anbefales!

Antwoord van Cathrine Yoga
Helt fantastisk app den har alt hvad…
Helt fantastisk app den har alt hvad man har brug for alt efter humør og behov, jeg er stor fan, bruger den 3 - 4 gange om dagen, varme anbefalinger herfra,

Perfekt til nybegyndere
Jeg havde aldrig prøvet yoga før, men efter at have testet de gratis lektioner i en lille måned vidste jeg bare, at jeg måtte have adgang til den fulde version. Så jeg købte et abonnement til mig selv i julegave. Bedste gave EVER!
Biblioteket med øvelser er KÆMPE, og der er altid noget nyt at prøve og lære. Andre roser opskrifterne, så dem skal jeg helt sikkert også prøve.
Cathrine er supergod til at forklare med en rolig stemme, som passer godt til min temperament.
Jeg vil varmt anbefale app'en til andre!

Ganske enkelt fantastisk
Fantastiske programmer til træning på alle tidspunkter af døgnet.

Antwoord van Cathrine Yoga
Super dejlig yoga og sunde opskrifter
Super dejlig yoga og sunde opskrifter. Lige når det passer én. Skønt med de korte seancer.

Dejlige yogasessioner
Dejlige yogasessioner, som kan passes ind i en travl hverdag :-)
Yoga der passer til mig når jeg har tid
Dejligt at kan dyrke yoga, når jeg har tid og have mulighed for mange valgmuligheder, der passer til det behov jeg har og til den tid jeg har til rådighed på det aktuelle tidspunkt. Også dejligt at der er mulighed for liveyoga.
Overskueligt og let tilgængeligt
Overskueligt og let tilgængeligt yogaunivers.
Man kan altid finde en sekevs der passer til humør, behov og tid man har til rådighed.
Kan varmt anbefale både online forløb og yogauddannelse
Det er hele pakken 👍
Virkelig godt forklaret og der er noget for hver en smag
Jeg elsker denne app. Der er forskellige slags yoga, men jeg foretrækker yin yoga og jeg kan altid finde en jeg har brug for f.eks. til ryg og skuldre, fordøjelsen eller noget helt andet. Det bedste er, at der også står tid på, så nogen gange tager jeg en på 15 min. og nogen gange i weekenden tager jeg en på 1,5 time. Det er også godt med meditationer og når jeg har lyst til at prøve noget nyt, så tilmelder jeg mig en af yogakurene. Der er også mange opskrifter. Elsker at der bliver gjort opmærksom på, at vi alle er bygget forskellige og at man skal mærke efter hvad ens krop kan.
Jeg er ret ny hos Cathrine yoga men det…
Jeg er ret ny hos Cathrine yoga men det jeg indtil nu har prøvet får mine bedste anbefalinger. Det er let at finde rundt i app og jeg glæder mig til at udforske yderligere.
Helt igennem godt🙏🏼
Jeg er så glad for og meget tilfreds med Cathrine Yoga😎
Både den fine, fine bog, app’en og det (foreløbig) ene retreat jeg har prøvet.
Jeg er begyndt at abonnere på Cathrines gode sessioner, og har lagt faste tider i min kalender - så er resten bare op til mig selv😅
Også fantastisk med så mange gode overskuelige madopskrifter, samlet ET sted👍
Jeg håber af hjertet, at Cathrine har mulighed for at fortsætte i mange år frem, med at give så meget videre til os, der har opdaget hende🙏🏼
Bedste og glade hilsner fra Helle
Grundig og nærværende undervisning
Grundig og nærværende undervisning, dejligt fællesskab og skønt netværk.
Appen er nem og overskuelig og…
Appen er nem og overskuelig og alligevel med mange muligheder. Den bedste yoga app!
Fantastisk træningsform og hvor er I…
Fantastisk træningsform og hvor er I gode til at guide igennem øvelserne 🤗
Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.