Cathrine Yoga Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig flotte bøger. De er delt godt og overskueligt op og der er virkelig gode billeder i. Jeg ser frem til at læse begge bøger og komme dybere i yoga universitet.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har yoga appen og bruger den dagligt. Det er nogle fantastiske videoer og vejledningen er god og tilpas. Den kan anbefale, ligemeget hvilket niveau man er på. Til oktober skal på yogarejse til Bal... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lige hjemvendt fra en fantastisk tur til Sri Lanka. Fantastisk hotel med den flotteste udsigt til havet. Skønne værelser, dejlig pool område og lækker mad i restauranten og det mest venlige personale.... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Cathrine er en nærværende, autentisk, rolig og super dygtig formidler. Hun har en blød og behagelig stemme og en stor viden, som hun generøst deler ud af. Cathrine får fem stjerner herfra. Som kursi... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

4. Excursiebedrijf
  5. Touroperator
  6. Yoga-retraite

Geschreven door het bedrijf

Cathrineyoga.dk er et selvkærligt univers, som inspirerer over 100.000+ månedlige læsere. Vi er eksperter i at skabe unikke yogaoplevelser for krop, sind og sjæl. Vi arrangerer eksotiske yogarejser og yogauddannelser. Vi tilbyder online yoga for alle, og vi deler et hav af sunde opskrifter. Namasté! – Cathrine & Tommy

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

86 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Kæmpe anbefaling af yogarejse

Jeg har været med på Cathrines ayurvediske yoga-rejse til Sri Lanka🌴🧘🏻‍♀️ Det var en helt fantastisk oplevelse, hvor alt spillede og dermed gav mulighed for, at man blot kunne læne sig tilbage og suge til sig. Stedet er perfekt placeret og har den smukkeste udsigt fra yogasalen, maden var spændende og lækker, behandlingerne helt i top og Stinna, som underviste i yoga, skabte et rum med ro, fordybelse, udfordringer og eftertænksomhed. Turen kan klart anbefales!

19 januari 2024
Review zonder uitnodiging

Kære Louise 🌸

Tusind tak for din varme anbefaling! Det glæder mig at høre, at du har haft en helt fantastisk oplevelse på vores ayurvediske yoga-rejse til Sri Lanka. Skønt at alt fra den smukke udsigt og lækre mad til de topklasse behandlinger og Stinnas nærværende undervisning skabte det perfekte rum for dig.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen 🌴

Dejlig oplevelse

Skøn tur. Vel planlagt. Smuk lokation

29 januari 2024

Kære Nadia 🌸

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det glæder mig, at du havde en skøn tur og nød både planlægningen og den smukke lokation.

Vi håber at se dig igen til flere fantastiske oplevelser 🌿

Kære Fritzhe 🌸

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder mig at høre, at du nyder øvelserne og os yogalærere som behagelige.

Vi ser frem til flere skønne yoga-stunder sammen 🌿

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt fantastisk app den har alt hvad…

Helt fantastisk app den har alt hvad man har brug for alt efter humør og behov, jeg er stor fan, bruger den 3 - 4 gange om dagen, varme anbefalinger herfra,

30 december 2023

Kære Vivi 🌸

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det gør mig så glad at høre, at du får så meget ud af appen og bruger den flere gange dagligt. Din begejstring og varme anbefaling betyder virkelig meget!

Perfekt til nybegyndere

Jeg havde aldrig prøvet yoga før, men efter at have testet de gratis lektioner i en lille måned vidste jeg bare, at jeg måtte have adgang til den fulde version. Så jeg købte et abonnement til mig selv i julegave. Bedste gave EVER!

Biblioteket med øvelser er KÆMPE, og der er altid noget nyt at prøve og lære. Andre roser opskrifterne, så dem skal jeg helt sikkert også prøve.

Cathrine er supergod til at forklare med en rolig stemme, som passer godt til min temperament.

Jeg vil varmt anbefale app'en til andre!

4 januari 2024
Review zonder uitnodiging

Kære Lærke 🌸

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at appen har været en god start for dig som nybegynder, og at du nyder variationen i biblioteket. Det glæder mig også, at min rolige stemme hjælper dig godt på vej – og ja, opskrifterne er også værd at prøve!

Tak for din varme anbefaling, og jeg ønsker dig masser af skønne yogastunder fremover 💫

Ganske enkelt fantastisk

Fantastiske programmer til træning på alle tidspunkter af døgnet.

15 december 2023

Kære Kristin 🌸

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det glæder mig, at du nyder de fleksible træningsprogrammer og kan bruge dem, når det passer dig bedst.

Vi ser frem til mange flere fantastiske yogastunder sammen 💫

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super dejlig yoga og sunde opskrifter

Super dejlig yoga og sunde opskrifter. Lige når det passer én. Skønt med de korte seancer.

15 december 2023

Kære Vibeke 🌸

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det er skønt at høre, at du nyder både yogaen og de sunde opskrifter, og at de korte yogaklasser passer godt ind i din hverdag.

Glæder mig til at være en del af flere af dine yogastunder 🌿

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig godt forklaret og der er noget for hver en smag

Jeg elsker denne app. Der er forskellige slags yoga, men jeg foretrækker yin yoga og jeg kan altid finde en jeg har brug for f.eks. til ryg og skuldre, fordøjelsen eller noget helt andet. Det bedste er, at der også står tid på, så nogen gange tager jeg en på 15 min. og nogen gange i weekenden tager jeg en på 1,5 time. Det er også godt med meditationer og når jeg har lyst til at prøve noget nyt, så tilmelder jeg mig en af yogakurene. Der er også mange opskrifter. Elsker at der bliver gjort opmærksom på, at vi alle er bygget forskellige og at man skal mærke efter hvad ens krop kan.

26 november 2023

Helt igennem godt🙏🏼

Jeg er så glad for og meget tilfreds med Cathrine Yoga😎
Både den fine, fine bog, app’en og det (foreløbig) ene retreat jeg har prøvet.
Jeg er begyndt at abonnere på Cathrines gode sessioner, og har lagt faste tider i min kalender - så er resten bare op til mig selv😅
Også fantastisk med så mange gode overskuelige madopskrifter, samlet ET sted👍
Jeg håber af hjertet, at Cathrine har mulighed for at fortsætte i mange år frem, med at give så meget videre til os, der har opdaget hende🙏🏼
Bedste og glade hilsner fra Helle

10 november 2023