Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

UPDATE Efter flere mails frem og tilbage er refundering endelig modtaget. Er ked af hele processen da deres produkt faktisk er rigtig godt. Har her d 11 marts stadig hverken modtaget varer eller... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kattmist verkar fungera bra! Jag fick en ny katt i min lägenhet, och min gamla katt som jag har haft i 5 år var så rädd för henne, att hon gömde sig och vågade inte visa sig för den nya katten, trots... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Dierenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Vi tror att det inte ska behöva kosta en förmögenhet att ge sina husdjur allt de behöver för att vara glada och friska. Vi på Catmist har utvecklat högkvalitativa kompletteringsfoder samt kattferomoner till ett förmånligt pris.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 80% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har nu testat catmist lugnande i drygt…

Har nu testat catmist lugnande i drygt 1 vecka och min lite arga kattfröken på 7 år som flyttade till mig för 2 månader sedan. Hon hatar andra katter. Jag har även en katt pojke på 7 år som är världens snällaste och lugnaste katt. Båda är kastrerade. Honan har lugnat sig en aning, men det blir nog ev bättre om någon ytterligare vecka med denna lugnade hormon i vägguttaget. Mvh Christina

18 november 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Prisvärt och fungerar som önskat!

Prisvärt och fungerar som önskat!
Har länge velat ha ett billigare alternativ till Feliway då 2 adapters alltid är igång. CatMist har precis samma effekt, till bättre pris. Adaptern i väggen sticker ut lite längre vilket gör att uttaget under också kan nyttjas.

17 november 2024

Haft min katt längre än 7-8 år

Haft min katt längre än 7-8 år och vi har aldrig riktigt haft en bra relation förens jag börja använda olika Catmist produkter och hon blev lugnare och med hjälp av godiset mer kärleksfull och lekfull.

10 augustus 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag har testat både lugnande i…

Jag har testat både lugnande i vägguttag och fick testa lugnande spray.
Min katt Frasse låg inne på AniCura,när jag fick hem honom var han jätte orolig,gick och gömde sig,vågade inte gå på lådan,efter några timmar med Catmist i vägguttaget blev han lugnare efter ytterligare några timmar var han sig själv igen.
Frasse blev efter det här rädd för sin transport bur ,den står alltid framme men tyckte den var otäck,jag fick prova lugnande kattspray sprayade fyra ggr in i buren efter ett tag blev han intresserad och gick in och lade sig där en stund.
Catmist har fungerat fantastiskt bra på Frasse jag rekommenderar verkligen Catmist.
Bra priser på deras varor har dem också
Carina och Frasse

16 augustus 2024

Räddad av Catmist

Min katt genomgår en allergiutredning och får endast äta superallergifoder vilket hon inte gillar. Katten blev väldigt gnällig och tiggde hela tider efter den mat som hon var van vid. Efter att använda Catmist han hon lugnat ner sig betydligt. Eftersom Katten ska äta denna mat under 8 veckor det Catmist bli räddning både för katten och mig.

11 november 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tror att min lite busige

Tror att min lite busige, egensinnige Ragdoll kille blir lite mer "nertonad" med Catmist! Använder den mest när han är ensam hemma, mami jobbar. Tonårskatt som fått för sig att det är extra bra att "kloa" på äkta mattor!! Catmist gör nytta, hoppas och tror jag!!!

10 november 2024
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Vet inte om det funkar

Vet inte om det funkar. Luktar konstigt och fick en trasig deffuser på min första beställning.

9 november 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Catmist är en mycket effektiv produkt…

Catmist är en mycket effektiv produkt för att lugna kattbeteenden och skapa en harmonisk miljö i hemmet. Den prisvärda lösningen hjälper katten att känna sig trygg, vilket minskar stressrelaterade problem. Rekommenderas starkt för kattägare som söker en enkel och pålitlig metod att förbättra kattens välbefinnande.

5 november 2024

Lugn & ro

Bästa priset för fermoner. Har du använt Feliway så passar systemen ihop. Det är helt perfekt för att få lugn och ro i multikattshushåll, vid vetrinärbesök osv. Jag och mina 5 katter har alltid en inloggad då det är en så smidig genväg till harmoni I gruppen

6 november 2024

Funkar super!

Funkar fint! Vi har 6 katter och ibland blir det tjafs. Catmist har dock minskat antalet drabbningar och lugnat ner, framförallt, hankatterna så de kommer överens. Absolut billigare alternativ till feliway!

8 november 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Effektiv lösning för att minska konflikter mellan katter

"Jag har använt Catmist och min upplevelse har varit väldigt positiv. Efter att ha börjat använda produkten har konflikterna mellan mina katter minskat märkbart, och de verkar lugnare och mer harmoniska tillsammans. Catmist har verkligen hjälpt till att skapa en bättre stämning
mellan dem. Jag ger produkten högt betyg och rekommenderar den för de andra som har liknande problem med sina katter."

7 november 2024

Nöjd!

Snabb leverans. Produkten verkar hittills fungera. Har fått sova utan bus och bråk flera nätter i rad nu. Ett plus var att dessa refills passar till Feliways hållare också.

7 november 2024

Virkelig godt produkt

Jeg er meget positivt overrasket over jeres probiotic chews. Vi har en lille kat, der har haft diarré og hverken medicin eller andre produkter har hjulpet. Jeg bestilte derfor jeres probiotic chews for at teste det af, og det har hjulpet hende, så hun nu ikke har dårlig mave mere. Vi har også en ældre kat der har tendens til at have hård mave, men hun skal ikke bede om dem, hun er generelt en kræsen kat 🙂 Jeg skal helt klart have købt nogle flere, så jeg altid har dem i huset.

15 oktober 2024

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.