UPDATE Efter flere mails frem og tilbage er refundering endelig modtaget. Er ked af hele processen da deres produkt faktisk er rigtig godt. Har her d 11 marts stadig hverken modtaget varer eller... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Har nu testat catmist lugnande i drygt 1 vecka och min lite arga kattfröken på 7 år som flyttade till mig för 2 månader sedan. Hon hatar andra katter. Jag har även en katt pojke på 7 år som är världen... Toon meer
"Jag har använt Catmist och min upplevelse har varit väldigt positiv. Efter att ha börjat använda produkten har konflikterna mellan mina katter minskat märkbart, och de verkar lugnare och mer harmoni... Toon meer
Kattmist verkar fungera bra! Jag fick en ny katt i min lägenhet, och min gamla katt som jag har haft i 5 år var så rädd för henne, att hon gömde sig och vågade inte visa sig för den nya katten, trots... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vi tror att det inte ska behöva kosta en förmögenhet att ge sina husdjur allt de behöver för att vara glada och friska. Vi på Catmist har utvecklat högkvalitativa kompletteringsfoder samt kattferomoner till ett förmånligt pris.
Contactgegevens
Zweden
- catmist.se
Heeft 80% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Mina katter har blivit så lugna av…
Mina katter har blivit så lugna av catmist. Stor skillnad emot förut när de var lite nervösa o oroliga av sig. Kan varmt rekommendera catmist till andra som har katter som är lite oroliga av sig
Lugnare nattetid....
Min katt blev nyss ensam o därefter mkt mer pratig,dag som natt. Provade då Catmist på natten o det känns som om han blivit lugnare nattetid.
Och företaget levererade min beställning väldigt snabbt o smidigt. Mkt nöjd m beställningen.
Jättebra och prisvärt!
Jag har 3 katter, varav 2 av dem inte riktigt kommer överens. Jag har tidigare provat Feliway och det fungerade bra. Men Catmist verkar fungera ännu bättre och dessutom till ett mycket bättre pris! Katterna fungerar bättre ihop och jag märker skillnad när jag inte har Catmist hemma.
Fungerar utmärkt för min katt…
Fungerar utmärkt för min katt till ett bra pris!
Catmist Probiotika
Laban, min Ragdoll, har kämpat med återkommande kräkningar och magont sedan han var kattunge. Vi har testat flera olika foder och mediciner utan större resultat. För ungefär en månad sedan började vi ge honom Catmist Probiotika. Till våran stora glädje har kräkningarna minskat drastiskt och utan indikationer på ont i magen. Vi ger honom en två gånger om dagen, och han älskar smaken! Det är så skönt att se honom njuta som om han får godis. Jag kan varmt rekommendera Catmist Probiotika till andra djurägare med liknande problem.
Ända jag hade önskat var att det var mer i förpackningen då det känns som det tar slut alldeles för fort
Katterna blev mer harmoniska och…
Katterna blev mer harmoniska och hankatten slutade nästan helt att markera
Mycket bra produkt!
Mycket bra produkt!
Catmist fick min katt att börja äta igen, då
illamåendet gick tillbaka.
Tveka inte, bara köp, prisvärt och fungerar verkligen
Efter att fått hem en liten hemlös kelling blev min gamla katt inte så glad. Kellingen vill leka och busa hela tiden medans den gamla bara vill ta d chilli, han ville knappt vara inne och va jätte nervös å sur för han aldrig visste när nästa "attak" kom. Efter bara 2 dagar med catmist blev han lugn, trygg och sig själv igen. Absolut hon är fortfarande busig men hans nervösa beteende och oro är typ borta och han är kellig och gosig igen Rekommenderar starkt! Testat felliway förr och även nu men kommer aldrig mer köpa det. Catmist verkligen fungerar
Funkar toppen då min tjuriga gammelkatt…
Funkar toppen då min tjuriga gammelkatt och min pigga yngling nu börjar vara mer innomhus så här till höst- och vintern.
Fungerar bra
Fungerar bra. Min ena katt är inte lika grinig! 😂
Snabb hjälp från kundtjänst vid retur…
Snabb hjälp från kundtjänst vid retur och trevlig personal
Bra idé, men funkade inte för oss
Jag tyckte om idén att det kan finnas en lösning för oönskat beteende, men jag var inte beredd på att produkten inte skulle kunna appliceras där jag behöver det, nämligen i bilen, och att det inte skulle hjälpa i förebyggande syfte, alltså några timmar innan bilresan. Katterna är tyvärr lika rädda varenda gång vi behöver sätta de i bilen.
Jag rekommenderar Catmist
Har inte märkt någon direkt skillnad
Har inte märkt någon direkt skillnad. Hade hoppats det skulle vara bättre
Jag köpte catmist när jag låg på…
Jag köpte catmist när jag låg på sjukhus då min lilla tjej tyvärr fick vara mycket ensam (vilket hon inte är van vid) men hon klarade det galant!
Tror med stor övertygelse att catmist hade med det att göra, så rekommenderar det varmt framförallt vi omställningar!
Mjau 😻
Den funkar hyffsat
Den funkar hyffsat, men inte lika bra som Feliway. Priset är såklart en stor fördel.
Däremot var doftavgivaren undermålig. Min man, som är elektroniktekniker, gav den underkänt och sa att vi inte kan fortsätta använda den. Jag är idag osäker på anledningen och förstår att det därför kan vara svårt att bedöma ev risker, men det är ändå något jag vill lyfta för att göra andra uppmärksamma på att det potentiellt är ett problem. Det är också en uppmaning till företaget att se över produkten och fortsätta utveckla den.
Feromoner
Köpte lugnande feromoner och upplever märkbart lugnare beteende på våra katter.
Fungerar ganska bra på mina katter.
Fungerar ganska bra på mina katter.
Jättebra produkter och företag!
Min katt gillar verkligen catmist och det märks på henne!
Produkten är prisvärd och det är snabb leverans! Har aldrig haft några problem med företaget och de är trevliga! Kan rekomendera detta.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.