UPDATE Efter flere mails frem og tilbage er refundering endelig modtaget. Er ked af hele processen da deres produkt faktisk er rigtig godt. Har her d 11 marts stadig hverken modtaget varer eller... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Har nu testat catmist lugnande i drygt 1 vecka och min lite arga kattfröken på 7 år som flyttade till mig för 2 månader sedan. Hon hatar andra katter. Jag har även en katt pojke på 7 år som är världen... Toon meer
"Jag har använt Catmist och min upplevelse har varit väldigt positiv. Efter att ha börjat använda produkten har konflikterna mellan mina katter minskat märkbart, och de verkar lugnare och mer harmoni... Toon meer
Kattmist verkar fungera bra! Jag fick en ny katt i min lägenhet, och min gamla katt som jag har haft i 5 år var så rädd för henne, att hon gömde sig och vågade inte visa sig för den nya katten, trots... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vi tror att det inte ska behöva kosta en förmögenhet att ge sina husdjur allt de behöver för att vara glada och friska. Vi på Catmist har utvecklat högkvalitativa kompletteringsfoder samt kattferomoner till ett förmånligt pris.
Contactgegevens
Zweden
- catmist.se
Heeft 80% van zijn negatieve reviews beantwoord
Havde ikke handlet her før.
Havde ikke handlet her før.
Order leveret som aftalt.
Lätt att beställa och snabb leverans
Lätt att beställa och snabb leverans , bra pris på produkterna!
Produkten fungerar lika bra som tid…
Produkten fungerar lika bra som tid produkter som funnits på marknanden
Företaget var väldigt tillmötesgående när vår produkt gick sönder o skickade en ny
Katteria Bäckstedt´s är nöjda
Vi har ett katteri och Chantal, som är äldst i gården, har under en längre tid visat sitt missnöje genom att kissa bredvid lådorna (vi har förstås flera stycken). Vi satte en catmist i närheten av kattoaletten och peppar peppar...Det tog en vecka men nu har det faktiskt varit torrt i flera dagar. Kan inte vara annat än att det är Catmist som fungerar.. :-)
Catmist står för nytänkande och lyhördhet.
Catmist är ett nytänkande och serviceminded företag som verkligen lyssnar på oss, deras kunder. De tar fram produkter och förbättrar dem efter kundernas önskemål. Jag har provat flera av deras produkter och är så nöjd med både feromoner och med probiotikan och att de gör dessa produkter till ett mer humant pris så även vi med lägre inkomst kan hjälpa våra katter må bättre, Tack för att ni är lyhörda och öppna för förslag och tips från kunderna.
Supernöjd!
Min katt märker verkligen av effekten på catmist mer än av liknande produkter på marknaden. Han känns mer tillfreds och jamar mindre.
Vid kontakt med supporten var de också jättetrevliga och tillmötesgående.
Alt perfekt kom til tiden 😁👍
Vi har bara använt den 2 dagar ännu med…
Vi har bara använt den 2 dagar ännu med 3 katter. Och det känns som lite skillnad än så länge. Den vildaste är lite lugnare. Den som vill tillrättavisa de yngre är lite lugnare. Klösandet vet jag inte ännu, men kanske något mindre.
Jag märker stor skillnad på vår katt
Jag märker stor skillnad på vår katt. Hon hade en tendens att kissa och bajsa i alla sängarna men det beteendet är nu borta .
Catmist har gjort mina katter mer sams…
Catmist har gjort mina katter mer sams och väljer att vara hemma mer.
Mina katter blev mycket lugnare efter…
Mina katter blev mycket lugnare efter att jag installerat catmist. Inget mer fräs eller jagande
Gjorde våra katter lite lugnare mot…
Gjorde våra katter lite lugnare mot varandra. Fungerar mycket bra
Catmist är en bra produkt
Catmist är en bra produkt.
Den har hjälpt mina katter.
Snabb leverans.
Har 4 katter
Har 4 katter. Catmist hjälper mina katter att hålla sig lugna. De har inte slutat klösa på möbler helt, men mycket mindre sedan jag börjat använda catmist.
Använt i några månader nu. Ångrar inte en sekund att jag började med catmist
Den funkar.
Tycker fungerar väl för mina 2 katter
Tycker fungerar väl för mina 2 katter. Trots att de är syskon så är det inte alltid kontenta men de är lugnare, tycker jag.
Haft det ett tag nu och kommer fortsätta
Lätt att montera
Lätt att montera, billigare alternativ men lika bra diffuser. Katterna mer harmoniska.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.