Perfecte compression
Ik heb het shirt gekocht als cadeau voor n maat van me en het zit perfect en ziet er zo goed uit, echt een aanrader🙏🏼
Bij Cazalor draait alles om betrouwbaarheid, kwaliteit en klanttevredenheid. Elk product wordt met zorg geselecteerd en voldoet aan onze hoge kwaliteitsstandaarden. Tegelijk vinden we het belangrijk dat onze klanten zich gehoord, geholpen en gewaardeerd voelen voor, tijdens en na hun aankoop. Wij bouwen aan meer dan alleen een merk. We bouwen aan een community van mensen die waarde hechten aan stijl, kwaliteit en een positieve beleving. Transparantie, eerlijkheid en respect vormen de basis van alles wat we doen. Cazalor staat voor een luxe uitstraling met een persoonlijke benadering. Onze missie is simpel verwachtingen overtreffen en langdurige relaties opbouwen met onze klanten.
Nederland
Hoogwaardig kwaliteit, passend bij de luxe site en brand.
Zeker een aanrader als je een classic look wilt combineren met een sportshirt in één.
Ik ben echt super tevreden over Cazalor. Het shirtje zit perfect en sluit mooi aan op je lichaam, waardoor je echt een strakke en sterke uitstraling krijgt. Het geeft je lichaam een mooie structuur en eerlijk gezegd motiveert het me ook om nog harder te trainen.
Daarnaast was de levering verrassend snel en verliep de communicatie echt top. Alles was duidelijk en professioneel geregeld. Zeker een merk dat ik ga blijven dragen!
De stof is top maat klopt precies en een snelle levertijd ik raad persoonlijk mensen aan om je shirtjes/gym shirtjes hier te halen (top merk)
Top kwaliteit, nette website, goede levering.
Zeker een aanrader.
Super goede klantenservice en een enorm mooi product! Erg tevreden!
Bedrijf werkt netjes en word netjes ingepakt en verstuurd. Shirt is van hoge kwaliteit.
Net mijn 2e sportshirt besteld bij Cazalor vanwege nieuwe collectie. Echt top kwaliteit. Ik had hem binnen 1 dag al in huis. Mocht je opzoek zijn naar een nieuw sport shirt, raad ik Cazalor zeker aan.
Ik heb de Atelier Collar Oversized gekocht en ben er echt superblij mee. De stof voelt heel zacht en comfortabel aan, en je merkt meteen dat de kwaliteit goed is. De kraag is prachtig afgewerkt en geeft de trui net dat beetje extra. Echt een aanrader, bedankt!
De kwaliteit is echt heel goed en het is super comfortabel tijdens het sporten. Zulke goeie kwaliteit voor deze prijs vind je niet snel, zeker kopen!
Ik heb de eigenaar leren kennen in onze lokale sportschool waar we allebei trainen. Ik zie dus van dichtbij hoeveel tijd en energie hij hier zelf in stopt. Maar juist daarom ben ik extra kritisch, ik zou geen goede review schrijven als de kwaliteit niet echt goed was.
Het Atelier Kraag oversized shirt is oprecht insane qua kwaliteit. 100% katoen en dat voel je meteen. De stof is dik, zacht en voelt gewoon premium aan. Geen goedkope, dunne stof maar echt stevige kwaliteit.
De fit is precies hoe een oversized shirt hoort te vallen. Mooi ruim, maar nog steeds goed in model. Precies zoals ik het zelf graag draag.
De details maken het af. De kraag is strak afgewerkt en het logo op de achterkant is subtiel maar in de gym echt een blikvanger. Je merkt dat hier over nagedacht is.
Respect voor hoe hij dit in zijn eentje aan het opschalen is. Hard werken betaalt zich duidelijk uit.

Antwoord van Cazalor
Ik heb mijn bestelling snel gekregen en de oversized t-shirt valt perfect. Echt een top festival shirt of als je van oversized houd.

Antwoord van Cazalor
Ik ben heel tevreden. Ook met een heledag veel bewegen blijft die lekker zitten. Zeker een aanrader als je veel sport/beweegt dagelijks.

Antwoord van Cazalor
Dit shirt is perfect voor sporten, maar staat ook heel mooi bij normale outfits. Daarom heb ik voor dit merk gekozen, en zeker geen spijt van. Kwaliteit is veel beter als verwacht.

Antwoord van Cazalor
Ja het was echt een topbedrijf het shirt dat ik binnen kreeg kwam snel binnen in mooie verpakking en was van hele goeie kwaliteit. Heel tevreden!

Antwoord van Cazalor
Zeer elegante shirts van uitstekende kwaliteit! Snel ontvangen! Top product, erg blij mee!