Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kubi fremstår som en yderst pålidelig samt kompetent sælger. Alt vedrørende mit køb af min første elbil, føltes sikkert fra start til slut. Rigtig god service.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har lige handlet bil hos Kubi. Vi har kun oplevet den bedste service og imødekommenhed. Alle aftaler overholdt og der blev ud over det aftalte ydet ekstra service til hjælp med dæk og montering... Toon meer

4,9

3 sterren
2 sterren
1 ster

Ordentlig bilhandel…

At handle med CC Autohus er måske den bedste oplevelse med bilkøb jeg har haft. Kubi opdagede en ridse i bilen et par dage før vi skulle hente, hvilket han gjorde opmærksom på, så vi kunne udskyde afhentning, så det lige blev fikset først. Fair pris på bilen og på vores egen bil i bytte gjorde alt i alt oplevelsen god.

Jeg vil klart anbefale CC Autohus til andre

17 april 2026

CC autohus

Rigtig god service.

6 april 2026

Top service!

Vi har netop købt bil hos CC Autohus og har haft en rigtig god oplevelse med Kubi. Han var behagelig, imødekommende og yderst kompetent. Servicen var helt i top. Handlen forløb gnidningsfrit, og alle vores ønsker blev opfyldt.

Kan varmt anbefales!

7 april 2026

Super god oplevelse

Super god oplevelse, var ude og kigge på en Tesla, og vi fik hurtig lavet en god aftale og han tog min gamle bil i bytte, så jeg kan kun anbefale CC autohus!

23 januari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Køb af ny bil hos CC Autohus :)

Vi har lige handlet bil hos Kubi.
Vi har kun oplevet den bedste service og imødekommenhed.
Virkelig en behagelig oplevelse , der gav os trykhed igennem hele forløbet.
Stor anbefaling herfra :)

31 oktober 2025

Pålidelig og tryg handel

Købte bil igennem Kubi, som sikrede os en pålidelig og tryg handel!
Kan kun anbefale CC autohus til andre bilsøgende.

21 augustus 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fremragende service hos CC Autohus og…

Fremragende service hos CC Autohus og Kubi! Enormt imødekommende, lyttende og løsningsorienteret. Hurtig og professionel håndtering af en glad ejer til en bil som blev leveret nyserviceret og nysynet. Absolut en forhandler, man vil komme tilbage til!

31 augustus 2025

Den gode pålidelige service

Jeg har fornylig købt bil af CC Autohus (Kubi), hvilket var en rigtig god og tryg oplevelse.

Kubi er en mand af sit ord. Service og ærlighed står i højsædet. Fra starten var Kubi profesionel i sin håndtering af mine ønsker til ny bil. Prisen var skarp og leveringen foregik til aftalt tid.

Bil blev leveret nysynet, og i den stand, som Kubi lovede fra starten.

Jeg kan derfor kun give mine varemste anbefalinger til CC Autohus og Kubi.

Det er ikke sidste gang jeg har handlet der.

30 juli 2025

God rådgivning

En behagelig samtale før køb af bil af CC autohus i Vemmelev. Kubi fremstår reel, venlig og fik de ring klaret ved bilen som skulle fixes. God vejledning og ikke anmassende, en klar anbefaling. Tak for handlen

15 augustus 2025

Købte en ældre bil til min datter

Købte en ældre bil til min datter
Og når man køber sådan en som har gået
240000 så kommer der til at ske ting og
Sager i ny og næ og da katalysatoren stod af hurtigt efter køb var der ingen
Problemer med udskiftningen
Tusind tak kubi det bliver ikke sidste gang du kommer til at høre fra mig hvis der kommer til at ske noget igen😊

5 augustus 2025

Tillidsvækkende og grundigt bilhus

Kubi gjorde købet af en Renault Scenic behageligt og der blev ydet en perfekt service på trods af at han skulle på ferie samme dag. Det tog ham en uge at få alt det aftalte på plads med bilen og koordinere med din bilpleje ved siden af så den kunne stå stort set som ny bil (7 år gammel). Han ville ikke handle på prisen men leverede 3 års forsikring og vinterdæk så vi ville blive trygge og glade. Anbefaler CC Autohus i Vemmelev.

4 juli 2025

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.