•Hjemmesiden er nem og finde ud af ✅️ •Produkterne er god kvalitet ✅️ •Kundeservice er i top ✅️ •Levering er hurtig ✅️ Alt i alt er CCMerch.dk et fantastisk sted til shopping og alle pengene vær... Toon meer
Super god kvalitet af t-shirts og kopper m.m. generelt super glad for CCMerch de har givet mig super fede muligeheder til at lave mine egne designs og virkelig sætte mig en ubegrænset mulighed for k... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Det var en super oplevelse at handle med CC merch. Jeg fik printet noget design på bøllehatte, som blev super gode! Jeg var nervøs for om alle små detaljer ville komme med - Men det gjorde de, kni... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
en merchandise webbutik for forskellige danske Content Creators og fællesskaber
Himmerlandsgade 22, 2.tv, 9000, Aalborg, Denemarken
- info@ccmerch.dk
- ccmerch.dk
Vraagt klanten om een review
T-shirt
Hurtig levering af T-shirt med tryk.
God service og god pris, og levering til tiden.

Antwoord van CCMerch
CC Merch leverer bare varen hvergang
God service ;)
God service, den ene kop var i stykker under fragten men der var så super god service at de sendte en ny med det samme uden nogen form for beregning

Antwoord van CCMerch
Virker som helt ok kvalitet
Virker som helt ok kvalitet, købte 2 T-shirts, med tryk... Happy 😊👍

Antwoord van CCMerch
Flot resultat og god kvalitet
Det var en super oplevelse at handle med CC merch.
Jeg fik printet noget design på bøllehatte, som blev super gode! Jeg var nervøs for om alle små detaljer ville komme med - Men det gjorde de, knivskarpt og rigtig god kvalitet.
Jonas svarede hurtigt tilbage på henvendelse pr. mail og hjalp med at få min ordre i hus.
En varm anbefaling herfra. :-)

super godt tilfreds
takker for en kanon god service og hurtig levering af en god Slackerfromdk kop den står og pynter på min computer

Antwoord van CCMerch
Super kvalitet og super vare!
Super god kvalitet af t-shirts og kopper m.m. generelt super glad for CCMerch de har givet mig super fede muligeheder til at lave mine egne designs og virkelig sætte mig en ubegrænset mulighed for kreativitet!
Mega fan!!!

Antwoord van CCMerch
Turt1e_dk er et fkn godt brand kan 100%…
Turt1e_dk er et fkn godt brand kan 100% anbefaldes.
Super kvalitet og god service
Hurtig levering, et godt produkt, og generelt en god oplevelse. CCMerch kan klart anbefales!
Fantastisk service og produkter
Hurtig levering og fine produkter. Jeg er fuldt tilfreds.
Jeg er selv streamer og bruger ccmerch…
Jeg er selv streamer og bruger ccmerch til at frembringe merch. Sindssyg god kvalitet all round. Hurtig levering, og skulle uheldet være ude så er de skarpe til at kontakte en hurtigt. Ccmerch lyttere til deres brugere og kommer også selv med nye ideer. 10 stjerner herfra og en tilfreds bruger og kunde. ❤️

Antwoord van CCMerch
God kvalitet og hurtigt ankomst
Varen er af god kvalitet og kom hurtigere end forventet

CC står for mit merch
CC står for mit merch . Jeg bestilte selv en masse for at ha lidt. hurtig levering. Track and trace mails , intet a sætte en finger på .
Fejlfrit produkt og hurtig levering…
Fejlfrit produkt og hurtig levering ccmerch kan klart anbefales som merch leverandør
Virker super professionelt og rare
Lees meer over geverifieerde reviews.