4,3

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Aanrader!

Ondanks dat mijn bestelde bodylotion niet meer te verkrijgen was, heeft Cecile er alles aan gedaan om toch nog te kijken of deze nog ergens te verkrijgen was.
Na telefonisch contact en mail hierover kreeg ik kreeg ik een verrassing door de brievenbus omdat het toch niet gelukt was met de bodylotion. Heel attent en superlief!
Dus zeker een aanrader!

27 maart 2026

Mega klantgerichte en snelle service

Mega klantgerichte en snelle service! Cecile belde meteen om te vertellen wanneer het verzonden zou worden. Super vriendelijk en super attent!

12 februari 2026

Antwoord van Cecilebeauty

Bedankt voor je mooie review! 😊 Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service. We doen altijd ons best om snel te schakelen en persoonlijk contact te houden, dus het is heel leuk om te lezen dat dit zo wordt gewaardeerd. We hopen je in de toekomst weer te mogen helpen!

Vriendelijk & Klantgericht

Altijd super vriendelijk, behulpzaam en denkt graag met klant mee! 🩷

4 maart 2026

Hoi Sanne,

Hartelijk bedankt voor je fijne review! 🩷 We vinden het belangrijk om met onze klanten mee te denken. Graag tot de volgende keer!

Fijne Valentijnsdag!

De favoriete edp van mijn vrouw kwam feestelijk verpakt en met een paar extraatjes (ook voor mij!) op tijd binnen voor Valentijnsdag. Ze is er heel blij mee. Wat mij als nieuwe klant betreft is Cecile van harte aanbevolen!

14 februari 2026

Hoi Paul,

Wij hebben meerdere malen contact gehad en u was altijd zo enthousiast over mijn producten, dit vind ik zo fijn om te horen. Hier doe ik het natuurlijk voor.
Je bent ook welkom in mijn winkel, dan kun je er een leuke dag in Limburg van maken.

Wat een fijne service

Wat een fijne service! De eigenaresse belde mij persoonlijk om te laten weten dat het parfum tijdelijk niet beschikbaar was. Heel vriendelijk en betrokken. Ze heeft er alles aan gedaan om het product alsnog te regelen en te verzenden. Absoluut een aanrader!

22 januari 2026

Antwoord van Cecilebeauty

Hi Rachida, Super bedankt voor je review. Heel veel plezier met je parfum. Liefs Cecile

Al meer dan tien jaar ben ik een trouwe…

Al meer dan tien jaar ben ik een trouwe klant van Cecile Beauty. Ik koop hier zowel mijn parfum als mijn make-up en ben elke keer opnieuw ontzettend tevreden. De producten zijn van goede kwaliteit en er is echt een groot prijsverschil vergeleken met de grote winkelketens, wat het extra aantrekkelijk maakt om hier te blijven kopen. Het assortiment is uitgebreid, betrouwbaar en altijd mooi verpakt. De service is persoonlijk, professioneel en snel, waardoor je je echt gewaardeerd voelt als klant.

Tip: waar ik altijd extra naar uitkijk, is de kerstperiode! Dan is het winkelgedeelte prachtig aangekleed en worden de verschillende producten extra sfeervol en overzichtelijk uitgestald. Dat maakt het winkelen bij Cecile Beauty echt een beleving.

Voor mij absoluut een vaste favoriet, indien je op zoek bent naar luxe cosmetica en parfum voor een goede prijs absoluut een aanrader!

22 januari 2026

Antwoord van Cecilebeauty

Hoi Maddy, wat een leuke review heb je geplaatst. Bedankt dat je al jaren klant bij mij bent en zo tevreden bent over de producten. Ik doe er ook alles aan om een uitgebreid assortiment te hebben voor een leukere prijs. Service staat hoog in de vaandel, dus ik waardeer echt je review. Liefs Cecile

Uitgebreid en persoonlijk

Uitgebreid en persoonlijk

Zeer goede service en een uitgebreid assortiment.

11 december 2025

Hoi Jennifer! Bedankt voor je review. Liefs Cecile

Goed geholpen

ik had iets besteld wat een klein mankement bleek te hebben. Cecile belde me hierover en bood me aan om een gedeelte van het bedrag te compenseren, mocht ik het artikel toch willen houden. Heel netjes!! Communicatie was helder en bijzonder fijn en ik ga zeker nogmaals bij Cecile bestellen in de toekomst.

16 januari 2026

Persoonlijk advies, een uitgebreid assortiment én een goede prijs!

Bij Cecile vind je niet alleen de populaire favorieten voor een scherpe prijs, maar ook exclusieve producten én soms zelfs de laatste flessen van parfums die niet meer gemaakt worden. Mijn cadeautjes worden altijd mooi verpakt. In haar salon of online, Cecile is mijn eerste keuze voor beauty en parfum.

20 januari 2026

Antwoord van Cecilebeauty

Hoi Rachelle, bedankt voor je review. Leuk dat je altijd terugkomt online of in de salon. Liefs Cecile

Al jaren klant bij Cecile en zowel…

Al jaren klant bij Cecile en zowel fysiek bij haar in de salon als online van haar parfums gekocht. Heel tevreden over de geleverde producten en service, kan iedereen Beauty by Cecile aanbevelen!

19 januari 2026

Antwoord van Cecilebeauty

Hoi Daan, bedankt voor je leuke review!
Hier zijn we heel blij mee. Bedankt en tot de volgende keer. Liefs Cecile

Een zeer teleurstellende ervaring

Een zeer teleurstellende ervaring! Op 18 december 2025 een Dior parfum 150ml. besteld (als kerstkado voor iemand) en omdat het maar niet bezorgd werd, navraag bij verkoper gedaan, allereerst via email waar niet op gereageerd werd en wat dagen later via een facebookbericht, toen kwam er wonderwel een reactie. Daarna nog verschillende keren gecommuniceerd over wanneer nu de levering en daar werd mij van alles beloofd, waaronder ter compensatie voor het ongemak iets extra's van Dior. Na een gedeponeerde klacht bij Klarna, werd eindelijk op 31 december 2025 de bestelling dan door mij ontvangen en het beloofde compensatiegeschenkje was weer even teleurstellend, namelijk niets extra's van Dior maar iets simpels van Clarins (een makeuptasje met proefmascara en proefremover). Ik ben er klaar mee!

18 december 2025

Beste Nel,

Ik was verrast door uw review, omdat wij hierover telefonisch én via WhatsApp contact hebben gehad. We hadden samen afgesproken dat u de bestelling toch graag wilde ontvangen en ik heb deze vervolgens zo snel mogelijk netjes naar u verstuurd. U heeft het product ook ontvangen en hiervan zijn foto’s gedeeld ter bevestiging.

Daarnaast heb ik u een Clarins make-up tasje met producten meegegeven als extraatje, omdat ik het belangrijk vond dat u een fijne ervaring zou hebben.

Het spijt mij dat dit toch niet naar uw verwachting is geweest en dat u hierdoor een negatieve review heeft geplaatst. Ik sta altijd open voor overleg en oplossingen, want tevreden klanten vind ik erg belangrijk.

Cecile Beauty

Reviews in alle talen tonen. (18 reviews)