Wij willen jou graag het gemak bieden door de leukste betaalbare sieraden merken te verzamelen in één webshop, zodat je niet meer urenlang hoeft te zoeken, de deur uit hoeft of na te denken wat leuk bij elkaar past. We willen overbrengen dat het belangrijk is dat je je zelfverzekerd mag voelen, ook al draag je niet altijd de nieuwste mode of zie je er op je best uit. Door het toevoegen van mooie sieraden is bewezen dat men meer straalt en je lekkerder in je vel zit. Daarom helpen wij de aardbol een stukje mooier maken; door jou een goed gevoel te geven en volop positiviteit te verspreiden zodat jij kan stralen. Van oor tot oor. Let´s celebrate you!
Oranjestraat, 7331BT, Apeldoorn, Nederland
- info@celebratethejewellery.com
- celebratethejewellery.com
Echt een cadeau❤️
Super blij met m’n oorbellen. En ook nog erg mooi ingepakt , voelde echt als een cadeautje voor mezelf❤️
Snelle service en goed advies + goede prijs kwaliteits/verhouding.
Snelle service en goed advies, daarnaast nog extraatje gekregen en mooi ingepakt voor als cadeau voor mijn vriendin!
Mooie oorbellen, snelle levering én superleuk verpakt!
Wat een feestje! Prachtige oorbellen besteld, super snel geleverd en ook nog eens erg mooi ingepakt! Een cadeautje om te ontvangen en uiteraard ook om te dragen!
Aanrader als je wat moois wilt bestellen!
Mooie sieraden en echt een super service!!! Top!
Goede en snelle service
Fijne service. Reageert en levert snel. Blij met de prachtige sieraden!
Geweldige collectie en service!
Wederom een nieuwe bestelling geplaatst, omdat ik zo enthousiast ben over de toffe collectie en top service. Echt een aanrader als je op zoek bent naar leuke sieraden! En de eigenaresse is echt een topper!

Antwoord van Celebrate the Jewellery
Top service en mooie producten
Heel blij met de oorbellen die ik gekocht heb! Snel ontvangen ook!
F A N T A S T I S C H
Behulpzaam, snelle levering en mooie sieraden.
Heel erg blij mee!
Het uitpakken is een cadeautje, de sieraden helemaal
Goede, snelle en persoonlijke service. De sieraden worden zelf al als een cadeautje ingepakt, wat het uitpakken nog leuker maakt !
Onlangs een paar oorbellen besteld
Onlangs een paar oorbellen besteld, de site opzich is al een cadeautje net als het openen van mijn bestelling!
Betrouwbare site, aanrader!
Mooier dan het verwacht!
Het was er snel, was leuk ingepakt en de oorbellen waren nog mooier dan op het plaatje! Top dus!
Toegankelijke site en elke bestelling is een cadeautje
Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Fijne website om even lekker rond te neuzen. Enige nadeel; moeilijk om een keuze te maken want alles is leuk.
De bestelling wordt leuk ingepakt en het voelt echt als een cadeautje!
Superfijne webshop!
Snelle en goede service. Persoonlijk contact en zelfs een persoonlijk briefje en cadeautje bij bestelling. En er is een mooie, betaalbare collectie. Gewoon top!

Antwoord van Celebrate the Jewellery
Ontzettend tevreden met het product
Ontzettend tevreden met het product. Was prachtig ingepakt! En snelle levering!