Tilasin yhden tuotteen sen kummempia tietoja antamatta, tai hyväksymättä mitään markkinointilupia. Vaikka estän joka kerta cellbesin numeron, sieltä tulee viikottain viestinä markkinointia puhelimeen…... Toon meer

Sain ensimmäisen tilaukseni eilen. Olen erittäin tyytyväinen, tilaus saapui muutamassa päivässä ja mielestäni tilaamani vaatteet olivat laadukkaita, sekä hinta-laatusuhde ok. Ainoa iso miinus ja petty... Toon meer

Olen tilannut cellbeksestä jo nuorena tyttönä vaatteita kun asuin Ruotsissa. Muutin Suomeen, ja siittä jokunen vuosi niin Cellbes tuli Suomeen. Siittä lähtien Olen tilannut kaikenlaista, vaatteita ja... Toon meer

1. Geld en verzekeringen

Cellbes perustettiin jo vuonna 1954 postimyyntiyrityksenä, ja siitä on sittemmin kehittynyt yksi johtavista muodin ja kodinsisustuksen verkkokaupoista. Meidän intohimomme on tarjota vaatekaapin lempivaatteet – tilaisuudesta riippumatta. Laaja kokovalikoima on tärkeä osa tätä, ja koot vaihtelevat naisille 34–64 ja miehille S–8XL. Tervetuloa cellbes.fi-sivustolle tutustumaan inspiroivaan kampanjaamme ja ihanaan valikoimaamme!

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Liian pienet napinreiät

Tilaan teiltä paljon, ja olen ollut sekä tuotteisiin että toimintaan tyytyväinen. Viimeksi tilaamani musta neuletakki on laadultaan erinomainen ja kooltaan just sopiva. Malli tyylikäs. Ainoastaan NAPINREIÄT ovat liian pienet. Jouduin hampaat irvessä kiskomaan napit auki, koska haluan käyttää takkia yleensä aina auki. Jos haluaisin käyttää takkia napitettuna, joutuisin vaihtamaan pienemmät napit.

11 februari 2023

Kiitos palautteestasi!

Asiakaspalvelu

Ette vastanneet puhelimeen kun yritin soittaa tuotteen palautuksesta/vaihdosta. Kolme kertaa sain luurin korvaan.
Edit. En päässyt puhumaan kenenkään kanssa ja viesti on teille lähetetty. Ei vastausta ollut tullut eilen siihenkään.

2 februari 2023

Hei,
Pahoittelemme että on ollut ruuhkaa. Asiakaspalveluun voi soittaa tai lähettää sähköpostiviestiä. Lämpimin terveisin, Cellbes

Kauniita asuja

Ihania mekkoja! Olen saanut myös koolla 38/40 oikean kokoiset mekot -aivan omiin mittoihin mitoitettuina. Olisi kiva, jos voisi tehdä palautuskirjauksen suoraan Cellbesin omilla sivuilla. Olen tyytyväinen tilauksiini ja aion tilata vastaisuudessakin.

2 februari 2023

Olemme kiitollisia palautteestasi!
Lämpimin terveisin, Cellbes

Kaikki on toiminut niinkuin pitääkin…

Kaikki on toiminut niinkuin pitääkin sujuvasti, jos tuote ei miellytä tai ei ole mielestäni laadukas sen voi helposti palauttaa. Toivoisin, että palautuksen voisi tehdä netissäkin niin lasku olisi aina kohdallaan.

29 januari 2023

Olemme kiitollisia palautteesta!
Lämpimin terveisin, Cellbes

Sain taas kerran juuri sitä mitä…

Sain taas kerran juuri sitä mitä tilasin,kuosit kuvien mukaiset ja koot niinkuin kuuluu

26 januari 2023

Kiitos palautteestasi! :)
Lämpimin terveisin, Cellbes

Mekon hinta -50% heti tilaustani…

Mekon hinta -50% heti tilaustani seuraavana päivänä, laskutus kuitenkin alkuperäisellä hinnalla. Harmittaa!!!

16 januari 2023

Kiitos palautteesta.
Olethan asiakaspalveluun yhteydessä jotta pystymme auttaa tilauksen kanssa.
Lämpimin terveisin, Cellbes

Jag har blivit positivt överraskad över…

Jag har blivit positivt överraskad över den fina kvaliteten på plaggen jag köpt från er, och storlekarna stämmer också mycket bra. Vackra färger och kläderna är vackrare i verkligheten än på bilderna. Vänlig och hjälpsam kundservice, snabba leveranser, enkelt att returnera, kanske lite onödiga "avgifter" men bra priser ändå. Kommer att fortsätta att handla från er.

20 januari 2023

Hej!
Vi tackar för din feedback!
Varma hälsningar, Cellbes

Yleensä olen löytänyt

Yleensä olen löytänyt, mitä etsin. Lähinnä ostan legginssejä ja tunikoita. Ja löysin joulujuhliin nätin punaisen tunikan, jota olin etsinyt kovasti.

6 januari 2023

Hei!
Kiitos palautteestasi!

Nappileggingsit

Luottotuote löytyy ja toimii aina.

22 december 2022

Hei!
Kiitos palautteestasi! :)
Lämpimin terveisin, Cellbes

Pitkäaikaisena asiakkaana harvoin ollut…

Pitkäaikaisena asiakkaana harvoin ollut tyytymättömyyttä. Ehkä kerran ostin farmarit. joiden kanssa oli sotkua. Nyt kirin vielä ennen joulua tilaamaan 17.12 ja odotan niiden tulevan tuohon lähikauppaan.
Harmikseni unohdin tilauksestani 1216996 alennuskoodin P2210.
Hyvää Joulua sinnekin!

16 december 2022

Kiitos palautteesta!
Jos tarvitset apua tilauksen kanssa voit olla asiakaspalveluun yhteydessä.
Mukavaa joulua!
Terveisin, Cellbes

Ihana valikoima

Ihana valikoima, paljon kokoja ja kätevä Cellbes-tili. Ainoana miinuksena on kotiintoimituksen puuttuminen. Se olisi minulle tärkeää!

30 november 2022

Kiitos palautteesta! :)
Lämpimin terveisin, Cellbes

Sain kauniita vaatteita edullisesti ja…

Sain kauniita vaatteita edullisesti ja siitä olen todella mielissäni,että kaikkia vaatteita löytyy myös isoille tytöille,vaatteeni olen ostanut cellbesiltä jo vuosikausia,helppoa ja kätevää tehdä tilaus ja palautuskin helppoa,jos joskus täytyy vaihtaa tai palauttaa ,kyllä olisi vaikeaa löytää vaatteita ilman cellbesiä

4 december 2022

Hei,
Kiitos antamastasi palautteesta! :)