Hoge kwalitatief prachtige kleding. Verzorgde verpakking en snelle levering. Meerdere website voor deze kleding bezocht maar deze kwam er bovenuit. Nette prijzen en wat een super draagcomfort. Wat ook... Toon meer

Snelle handelingen om er voor te zorgen dat het snel bij je is , dat is in mijn boekje altijd 5 sterren waard

Goede spullen voor goede prijzen. Zeer zorgvuldig verpakt aangekomen. Had nog een wat vragen voor de klantenservice en die werden tijdig beantwoord. Veel fantasy/LARP webshops opgezocht en Celtic... Toon meer

yo, had iets nodig voor een outfit. Moest snel aankomen, goed uitzien en kwalitatief uitermate tevreden mee zijn. Dat was het en ik heb een fantastisch weekend gehad dankzij hun. Heb dit al vaker geda... Toon meer

1. Verzamelaarswinkel
  2. Kledingleverancier
  3. Hobbywinkel
  4. Messenwinkel

Celtic WebMerchant is a worldwide webshop in LARP, reenactment, swords, knives, Cosplay, costumes, Viking and medieval lifestyle & Outdoor gear. We have everything for Viking, fantasy & medieval festivals and Renaissance fairs! We have low shipping rates for every country, fast customer service, lowest price guarantee and an assortment of 15000+ items. Shop here for the best brands in swords, knives, LARP & costumes. Such as Cold Steel, Hanwei, Windlass Steelcrafts, Deepeeka, Ulfberth, Red Dragon, Burgschneider, Leonardo Carbone, Marshal Historical, Epic Armoury, Blackfield, Mytholon, Condor, Citadel, John Lee and more.

4,4

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Top!

Goede uitleg online, snelle service en fijn product.

1 maart 2024

Antwoord van Celticwebmerchant

Bedankt voor de goede review! We zijn blij om te zien dat je tevreden bent met je aankoop en dat onze site en service naar wens waren.

A+ prima

Duidelijke site, snel antwoord op vraag per email

16 februari 2024

Antwoord van Celticwebmerchant

Bedankt voor de goede review! Fijn dat je onze site duidelijk vindt en dat je goed bent geholpen via de klantenservice.

Prachtige kwaliteit

Zeer snel geleverd, producten in perfecte staat aangekomen en zijn zoals geadviseerd!

20 februari 2024

Antwoord van Celticwebmerchant

Bedankt voor de mooie review. We zijn blij om te horen dat de producten en levering naar wens zijn.

Viking spullen

Leuk aanbod en snelle levering.

12 februari 2024

Antwoord van Celticwebmerchant

Dank je wel voor de goede review. We zijn blij te horen dat je tevreden bent met ons aanbod en dat de levering goed is verlopen.

Snelle levering, goede communicatie.

31 januari 2024

Antwoord van Celticwebmerchant

Bedankt voor de goede review. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze service.

Heel goed product ziet er heel solide…

Heel goed product ziet er heel solide uit . Kleinzoon is er heel erg blij mee. En zijn broertje krijgt er ook een en wel op 24 februari dan is hij jarig .

5 februari 2024

Antwoord van Celticwebmerchant

Bedankt voor deze mooie review. Wat leuk om te horen dat je kleinzoon blij is met z'n schild. Hopelijk wordt zijn broertje net zo blij.

Top voor cosplay

Als iets niet goed is zijn zij gewoon bereikbaar, goede service.

30 januari 2024

Antwoord van Celticwebmerchant

Bedankt voor de mooie review. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service!

Allround top

Snelle service, mooie producten. Goede uitleg over de producten.

9 januari 2024

Antwoord van Celticwebmerchant

Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat te horen.

Goed

Goeie prijzen, geen problemen, snelle levering

8 januari 2024

Antwoord van Celticwebmerchant

Dank je wel voor de mooie review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met je bestelling en dat de levering goed is verlopen.

Snelle levering.

Snelle levering.
Mooi product is zoals beschreven op de website.
Niet duur leuk iemand een uniek kado te geven.

21 december 2023

Antwoord van Celticwebmerchant

Dank je wel voor de mooie review. Fijn om te horen dat het product en onze service naar wens waren.

Snel verwerkt en geleverd

Snel verwerkt en geleverd, klein min puntje was de verpakking. Deze had iets steviger gekund voor het vervoeren van kunststof zwaarden. Verder prima

28 december 2023

Antwoord van Celticwebmerchant

Bedankt voor de goede review!

Bijzondere producten, goede service

Bijzondere producten, heel fijn dat er ergens nog zulke kleding wordt verkocht voor mooie prijs. Service, in mijn geval bij de fysieke winkel, is goed: kiel bleek productiefout te hebben, kreeg direct een nieuwe.

16 december 2023

Antwoord van Celticwebmerchant

Bedankt voor de mooie review! Fijn dat het probleem met de kiel goed is opgelost.

uitstekende service

snel geleverd en degelijk materiaal

9 oktober 2023

Antwoord van Celticwebmerchant

Bedankt voor de goede review. Fijn om te horen dat alles naar wens was.

Snelle levering, netjes verpakt.

24 november 2023

Antwoord van Celticwebmerchant

Bedankt voor je positieve review. We zijn blij om dat te horen!

Geweldige service

Geweldige service! Dank jullie wel voor het meedenken tijdens het samenstellen van mijn bestelling.
Dikke ++ dat jullie ook zelf fotoshoots doen en banners en e-books maken. Altijd weer een mooi moment om naar uit te kijken.

11 november 2023

Antwoord van Celticwebmerchant

Bedankt voor je review! We helpen je graag en we zijn erg blij om te horen dat onze site en nieuwsbrief je bevalt. :)

Vlotte verzending

Vlotte verzending, groot assortiment en goede kwaliteit

9 oktober 2023

Antwoord van Celticwebmerchant

Dank je wel voor de positieve review. We zijn blij te zien dat je tevreden bent