Central CarWash ApS

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den vildeste rengøring af min bil. Havde ikke troet at en bil som var såå beskidt, kunne blive som ny igen😄 tusind tusind tak for det kæmpe store stykke arbejde I har lagt i min bil. Kan kun anbefal... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

FANTASTISK Arbejde... Jeg er sjældent støt på så servicemindede, og kompetente mennesker. Jeg blev mødt med et smil og vi gennemgik sammen min bil før rengøringen og talte om mine forventninger... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Noget af det bedste jeg har gjort for min bil. -fantastisk service -nærmest som da bilen var ny -glade, og servicemindede ansatte Ønsker dem alt mulig held og lykke med deres fremtidsplaner o... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Autoservice

Geschreven door het bedrijf

Central CarWash levere rene biler til markeds bedste priser. Vi tilbyder bilvask på abonnement. For et fast lavt beløb pr. mdr. kan du få vasket din bil så ofte du ønsker dette.

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Fint koncept, meeen...

Fint koncept, og kvaliteten af arbejdet er generelt god, udover at de skal lære at pudse en rude :-)
Idag opdager jeg så at de har sat prisen op (jeg har sølv) i marts mdr - uden at der er kommet nogen som helst info om dette. Dette skete endda mens der var helt lukket pga corona. Der var de hurtige til at skrive at de lukkede ned, og at de snarest ville melde ud om evt kompensation. Dette er ikke sket!
Men måske prisstigningen er kompensationen ;-)
Jeg bruger Aarhus afd. hvor folkene er meget behagelige. Dog er det utroligt svært at finde en ledig tid. Måske man skulle bruge begge arbejdsstationer på stedet, og invistere i en ekstra medarbejder. Det betaler sig nok i det lange løb ift flere medlemmer..

8 juli 2020

Kære Lars

Tusinde tak fordi du gav dig tid til , at give os feedback på vores koncept og service..
Det betyder meget for os !

Du må meget gerne næste gang du kommer på pege hvilken rude sidst ikke var pudset godt nok. Det kan være svært indenfor at spotte manglen. Det er meget nemmer når man kører og solen rammer 'rigtigt' ind på ruden, at se fedt pletter mm. Så derfor påpeg det også får vi pudset den ekstra godt næste gang ;)

Ift. prisstigningerne, så er priserne for vores eksisterende kunder ikke steget.
Så længe man betaler for medlemskabet regelmæssigt og der ikke har været afbrydelser, for eksempel skift af kreditkort mm. så burde man betale den pris man skrev sig op til..
Send os en e-mail med dine oplysninger så tjekker vi op på det..

Vi vil rigtig gerne ansætte en mand mere, så vi kan skubbe endnu flere biler igennem pr. dag.
Derfor er det utrolig vigtigt at vores kunder anbefaler os til deres venner og bekendte så vi kan vækste ! :)

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Rigtig god og grundig bilvask

Rigtig god og grundig bilvask, men svært at finde tider i Aalborg, ofte skal man vente over en uge for at få en ledig tid.

"Få håndvasket din bil så ofte du vil"
- Nja... måske ikke helt.

22 juni 2020

Hej Mikkel

Tusinde tak for den fine anmeldelse !
Det betyder meget for os at være i dialog med vores kunder ..

Det er korrekt at hvis du får vasket bilen idag, så er der ca. 5-6 arbejdsdages ventetid på at få bilen rengjort igen, med mindre man har PLATIN medlemskab, så kan man nemlig komme uden tidsbestilling.

En lille TIP: Mens man sidder i vores Lounge og venter på ens bil bliver klar, så book allerede her et tidspunkt for næste vask ;)
- Så kan man få lige præcis det tidspunkt man ønsker

Du ønskes en fantastisk dag..

Ekstraordinær god kundeservice!

Ekstraordinær god kundeservice!

Min bil var fuldstændig smurt ind i tjære fra asfalt arbejde på Østerbro, CCW skulle have bilen hele dagen for at få den flot igen, de måtte endda bruge ekstra tid på at få bilen flot igen. Det betød at de ikke kunne have bilen færdig til aftalt tid, derfor ville de levere bilen på min adresse hjemme adresse når den var færdig.

Alt sammen til den aftale pris!
Det kalder jeg dæleme god kunde service! Noget man sjældent ser i den kaliber idag!

Kan varmt anbefale en tur til CCW!
Det er ihverfald ikke sidste gang jeg anvender dem! 👍🏻😁

11 juni 2020

Hej Martin

Tusinde tak for anmeldelsen !

Tjæren er væk fra din fine hvide bil og lakken er igen tip top velplejet !
-så kan I nye Følelsen af ny bil ;)

Tak for de rosende ord , det betyder MEGET at vores arbejde bliver værdsat !

Vi håber at se dig igen..

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og godt håndværk!

Min oplevelse som førstegangskunde hos CCW startede ved at jeg bookede en tid som desværre kollideret med et team møde de skulle have på dét tidspunkt, De ringede hurtigt og beklagede at de ikke havde fået spærret tiden jeg havde booket og vi fandt en dato der fungerede perfekt for mig.

Idag har jeg så været igennem CCW med min bil som var tynget af måneders vintervejr uden kærlig behandling. Jeg blev mødt af en frisk og glad medarbejder som guidet mig til deres lounge område hvor jeg kunne nyde en kop friskbrygget kaffe mens bilen fik en behandling jvf. det Sølv-medlemsskab jeg har købt.

Det tog godt og vel en time som lovet og jeg kom ud til en bil der stod som et suttet bolsje, ude som indvendigt - et lækkert syn og præcist hvad man håber på.

Jeg kommer helt sikkert igen og synes at prisen er god og overkommelig for det produkt man får, især når jeg ikke selv har mulighed for at vaske bilen hvor jeg bor og gerne undgår vaskehaller.

Jeg kan og vil varmt anbefale CCW fremover - Tak for en god oplevelse og en god behandling!

30 april 2020

Hej Nikolaj

Tak for en rigtig detaljeret anmeldelse af vores virksomhed og service..
Det sætter vi utrolig stor pris på..

Vores kunders tilfredshed betyder alt for os, så det er rigtig rart at læse din anmeldelse !
Tak fra hele CCW Teamet !

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte en platin, så jeg kunne komme over til dem uden tidsbestilling, da jeg har meget travlt på arbejdet. Havde min første oplevelse idag. Det var bare fantastisk. Super venlige medarbejdere, og chefen Damir er bare en behagelige menneske at handle med. Super fed koncept. Bilen føltes som ny. Vi ses snart. 👍

12 maart 2020

Hej Naweed

Tusinde tak fordi du gav dig tid til at lave en anmeldelse..
Det sætter vi utrolig stor pris på !

Jeg håber du og din bil stadig er glad for vores service !

Vi ses snart igen !

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har været kunde i flere år og er super…

Har været kunde i flere år og er super tilfreds. Dejligt at sætte sig ind i en ren bil, der skinner både indvendigt og udvendigt😄 Mens bilen rengøres, af de altid smilende og venlige medarbejdere, nydes en god kop kaffe I de lækre nye lokaler. Kan kun give mine bedste anbefalinger.

4 februari 2020

Hej Marian

Tusinde tak for din anmeldese !

Vi sætter stor pris på loyalitet og det må man sige, at du har udvist til vores virksomhed ved at være fast abonnements kunde i flere år nu.
Vi håber det bliver til mange gode år endnu..

Vi har sendt en e-mail som indeholder en gave til dig og din sommerbil :)

Du ønskes en fantastisk dag ..

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bilen blev vasket fint men dog med…

Bilen blev vasket fint men dog med nogle helligdage indvendigt på begge fordøre

8 januari 2020

Hej Kenneth

Tusinde tak for din anmeldelse ..
-Det betyder rigtig meget for os med feedback fra vores kunder, så vi kan blive bevidst om hvor der er plads til forbedre !
Endnu en gang tak og du ønskes en fantastisk dag..

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

4 forsøg på ren bil - Men desværre

Desværre efter 4 forsøg (Vask hver 14 dag red.) Er jeg stadig skuffet over resultatet af vasken. Jeg syntes at koncepter er GENIALT - fordi jeg gider ikke selv vaske den. Men ifht til prisen så syntes jeg bare ikke bilen bliver ren nok, hverken ind eller udvendig. Derfor er min anden anmeldelse af CCW desvære faldet med en stjerne.

Jeg VILLE så gerne at det havde fungeret, men desværre :(

11 november 2019

Hej Claus

Tak fordi du gav dig tid til , at lave en anmeldelse af vores koncept.

Vi er selvfølgelig kede af, at vi ikke har kunne leve op til dine forventninger.
Vi vil gerne løbende i dialog med vores kunder ift. det produkt vi leverer.

Vi svare lige på din anmeldelse:

Kvalitet:
Det kan ske at vi har overset noget en eller to gange, men 4 gange på samme bil, det tvivler jeg på.
Med vores systematiske tilgang til bilvask og it-system som er med til at kvalitetsikre vores arbejde, så er det lidt ærgerligt, at du ikke lige hæv fat i os, lige efter bilen bliver overleveret til dig, så vi sammen kan gennemgå den.
- For vi arbejder konstant på at forbedre vores produkt, service og ikke mindst vores IT-system, hvor vi krydser alt af hvad vi udfører på bilen. Det er med til at sikre at alt arbejde bliver udført lige efter bogen, hver gang.

Pris:
2 gange indvendig og udvendig rengøring af bilen pr. måned til en pris på 349kr. , hvilket svare til 174 kr. pr. rengøring. Indvendig og udvendig. Det er relativt om man vurdere dette er billigt, dyrt eller midt i mellem.

Endnu en gang tak for tilliden ved at være kunde hos os i 2 måneder.
Vi håber du på et senere tidspunkt vender tilbage som kunde og skulle der så opstå utilfredshed, så vil vi rigtig gerne i dialog inden du melder dig ud :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er et fantastisk koncept, at få rengjort bilen både indvendig og udvendig, og så på abonnement til en meget rimelig pris.

5 november 2019

Hej Charlotte

Tusinde tak for din anmeldelse ! :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var en rigtig god oplevelse at…

Det var en rigtig god oplevelse at komme forbi Central Car Wash i Aalborg. Selvom bilen kun er 3 mdr. gammel, så var den alligevel blevet godt beskidt, men da jeg kom tilbage, så stod bilen som den dag jeg hentede den hos forhandleren.
De specielle fælge som bilen har på om sommeren, havde også fået den helt store tur, så man kunne spejle sig i dem.

Der bliver leveret et godt solidt produkt, hvor der bliver taget hånd om de mindste detaljer, og hvis man har en bil man ikke ønsker i en almindelig vaskehal, så bør man bestemt overveje at tage en tur forbi Central Car Wash.

24 september 2019

Fantastisk ordning

Fantastisk ordning. Bilvask med meget flot resultat. Flinke, servicemindede folk.

15 juli 2019

Hej Børge

Tusinde tak for din anmeldelse !

Vi ses snart igen i Aalborg afdelingen..

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Magen til servicemindede og engagerede…

Magen til servicemindede og engagerede medarbejdere skal man lede længe efter.

11 juli 2019

Hej Jannie

Tusinde tak for din anmeldelse !
- Den betyder meget for os !

Det er nemt at yde den service når ens arbejdet bliver til passion ..

Vi ser frem til, at se dig igen..

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ringede på dagen og spurgte om de havde tid til at rengøre en godt beskidt Skoda Fabia. Det havde de da.
Jeg kom forbi med bilen, og vi blev enige om hvad der skulle gøres samt en pris.
Jeg hentede dagen efter til aftalt tid og bilen har aldrig set renere ud. Næsten som ny. Super god service og professionelt udført arbejde. Kommer helt sikkert igen.

3 juli 2019

Hej Jarlis
Tak for din anmeldelse ! Det betyder utrolig meget for os, at læse sådan en anmeldelse !
Hele værkstedet bliver helt høje af det !
Så du kan tro at vi sætter pris på det ..
Det glæder os at vi har højnet jeres køreglæde i Fabia'en
Vi håber at se jer igen..

CCW ApS

Super fint arbejde 😎

27 juni 2019

Hej Daniel

Hvor er det fantastisk at høre, at du er glad for resultatet.
Tak for den gode anmeldelse. 😊

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Havde bestilt en vinterklargøring

Havde bestilt en vinterklargøring, men bilen var støvet til da jeg hentede den pga støv fra nabo. Sendte en mail med dette og et par andre kritik punkter, men fik aldrig svar.

12 april 2019

Hej Claus

Øv! Vi er kede af, at vi ikke har givet dig en god oplevelse og levet op til vores standard.
Jeg beklager, at du ikke har fået noget svar fra os - din mail må simpelthen være blevet væk i indbakken. Vi har sidenhen forsøgt at kontakte dig, så vi kan rede trådene ud.

Du er velkommen til at give os et kald, så vi sammen kan finde ud af noget. 😊
Jeg håber virkelig, at vi høre fra dig.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En klasse for sig, - hver gang.

Udover man er sikker på at ens bil er i gode hænder, er man altid sikker på et suverænt rent resultat hver eneste gang.
Kan KUN anbefales.

9 februari 2019

Hej Christian

Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med vores arbejde.
Tak for den fine anmeldelse!

På gensyn . 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Enestående og fleksibel service!

Enestående og fleksibel service!! Jeg kommer 100% igen!! medarbejderne er venlige og yderst kompetence, og min bil blev så lækker!!

7 december 2018

Hej Anders

Tak for de 5 stjerner og den positive anmeldelse!
Du er altid velkommen til at booke tid og kigge ind til en kop kaffe, så tager vi os kærligt af din bil imens. 😊

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Godt koncept og god service.

Godt koncept. Fin pris på vinter klargøring (1.000 kr købt på Facebook). Super fin service. Men lidt for dyr på de løbende aftaler - en 100mand af der, så var jeg med. Jeg vil helst sikkert bruge Central CarWash fremadrettet, når der skal nurses lidt om bilen.

21 november 2018

Hej Keld

Tak for din anmeldelse !
Det betyder rigtig meget for os med din feedback..

Vi er glad for, at høre at du er glad for det arbejde der blev udført på din bil ..

Vores priser er hhv. 299,- , 349,- eller 499,- pr. mdr. også kan du komme lige så ofte og få vasket bilen.

Vi vil rigtig gerne høre fra dig hvad vi kan gøre for, at få den sidste stjerne med? :)

Rigtig god aften og på gensyn :)

Et rigtig godt koncept!

Et rigtig godt koncept!
Dette firma forstår at behandle sine kunder på en fantastisk dejlig måde!
Deres altid glade og imødekommen måde.
Alle skulle gi` sig selv den oplevelse at få behandlet deres bil hos dem. Når man henter den føles det som om man har fået en ny bil. Fuldstændig ren, både inde og ude. Jeg troede ikke mine vinduer kunne blive så rene!
Alt i alt kan jeg ikke rose dem nok!!!
Så mine allerbedste anbefalinger. Jeg kan kun sige "PRØV SELV"
Hilsen
Paul Erik Glud :-)

7 november 2018

Hej Poul Erik

Tusind tak for din anmeldelse og de fine ord!
Det betyder rigtig meget for os, at du både er tilfreds med vores medarbejdere og vores services.

Vi ser frem til næste gang, du svinger forbi.😊

Central CarWash

Lees meer over geverifieerde reviews.