Den vildeste rengøring af min bil. Havde ikke troet at en bil som var såå beskidt, kunne blive som ny igen😄 tusind tusind tak for det kæmpe store stykke arbejde I har lagt i min bil. Kan kun anbefal... Toon meer
Central CarWash ApS
FANTASTISK Arbejde... Jeg er sjældent støt på så servicemindede, og kompetente mennesker. Jeg blev mødt med et smil og vi gennemgik sammen min bil før rengøringen og talte om mine forventninger... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Noget af det bedste jeg har gjort for min bil. -fantastisk service -nærmest som da bilen var ny -glade, og servicemindede ansatte Ønsker dem alt mulig held og lykke med deres fremtidsplaner o... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Central CarWash levere rene biler til markeds bedste priser. Vi tilbyder bilvask på abonnement. For et fast lavt beløb pr. mdr. kan du få vasket din bil så ofte du ønsker dette.
K. Christensens Vej 2D, 9200, Aalborg SV, Denemarken
- Kontakt@centralcarwash.dk
- centralcarwash.dk
Fint koncept, meeen...
Fint koncept, og kvaliteten af arbejdet er generelt god, udover at de skal lære at pudse en rude :-)
Idag opdager jeg så at de har sat prisen op (jeg har sølv) i marts mdr - uden at der er kommet nogen som helst info om dette. Dette skete endda mens der var helt lukket pga corona. Der var de hurtige til at skrive at de lukkede ned, og at de snarest ville melde ud om evt kompensation. Dette er ikke sket!
Men måske prisstigningen er kompensationen ;-)
Jeg bruger Aarhus afd. hvor folkene er meget behagelige. Dog er det utroligt svært at finde en ledig tid. Måske man skulle bruge begge arbejdsstationer på stedet, og invistere i en ekstra medarbejder. Det betaler sig nok i det lange løb ift flere medlemmer..

Antwoord van Central CarWash ApS
Rigtig god og grundig bilvask
Rigtig god og grundig bilvask, men svært at finde tider i Aalborg, ofte skal man vente over en uge for at få en ledig tid.
"Få håndvasket din bil så ofte du vil"
- Nja... måske ikke helt.

Ekstraordinær god kundeservice!
Ekstraordinær god kundeservice!
Min bil var fuldstændig smurt ind i tjære fra asfalt arbejde på Østerbro, CCW skulle have bilen hele dagen for at få den flot igen, de måtte endda bruge ekstra tid på at få bilen flot igen. Det betød at de ikke kunne have bilen færdig til aftalt tid, derfor ville de levere bilen på min adresse hjemme adresse når den var færdig.
Alt sammen til den aftale pris!
Det kalder jeg dæleme god kunde service! Noget man sjældent ser i den kaliber idag!
Kan varmt anbefale en tur til CCW!
Det er ihverfald ikke sidste gang jeg anvender dem! 👍🏻😁

Antwoord van Central CarWash ApS
God service og godt håndværk!
Min oplevelse som førstegangskunde hos CCW startede ved at jeg bookede en tid som desværre kollideret med et team møde de skulle have på dét tidspunkt, De ringede hurtigt og beklagede at de ikke havde fået spærret tiden jeg havde booket og vi fandt en dato der fungerede perfekt for mig.
Idag har jeg så været igennem CCW med min bil som var tynget af måneders vintervejr uden kærlig behandling. Jeg blev mødt af en frisk og glad medarbejder som guidet mig til deres lounge område hvor jeg kunne nyde en kop friskbrygget kaffe mens bilen fik en behandling jvf. det Sølv-medlemsskab jeg har købt.
Det tog godt og vel en time som lovet og jeg kom ud til en bil der stod som et suttet bolsje, ude som indvendigt - et lækkert syn og præcist hvad man håber på.
Jeg kommer helt sikkert igen og synes at prisen er god og overkommelig for det produkt man får, især når jeg ikke selv har mulighed for at vaske bilen hvor jeg bor og gerne undgår vaskehaller.
Jeg kan og vil varmt anbefale CCW fremover - Tak for en god oplevelse og en god behandling!

Antwoord van Central CarWash ApS
Købte en platin, så jeg kunne komme over til dem uden tidsbestilling, da jeg har meget travlt på arbejdet. Havde min første oplevelse idag. Det var bare fantastisk. Super venlige medarbejdere, og chefen Damir er bare en behagelige menneske at handle med. Super fed koncept. Bilen føltes som ny. Vi ses snart. 👍

Antwoord van Central CarWash ApS
Har været kunde i flere år og er super…
Har været kunde i flere år og er super tilfreds. Dejligt at sætte sig ind i en ren bil, der skinner både indvendigt og udvendigt😄 Mens bilen rengøres, af de altid smilende og venlige medarbejdere, nydes en god kop kaffe I de lækre nye lokaler. Kan kun give mine bedste anbefalinger.

Antwoord van Central CarWash ApS
Bilen blev vasket fint men dog med…
Bilen blev vasket fint men dog med nogle helligdage indvendigt på begge fordøre

4 forsøg på ren bil - Men desværre
Desværre efter 4 forsøg (Vask hver 14 dag red.) Er jeg stadig skuffet over resultatet af vasken. Jeg syntes at koncepter er GENIALT - fordi jeg gider ikke selv vaske den. Men ifht til prisen så syntes jeg bare ikke bilen bliver ren nok, hverken ind eller udvendig. Derfor er min anden anmeldelse af CCW desvære faldet med en stjerne.
Jeg VILLE så gerne at det havde fungeret, men desværre :(

Antwoord van Central CarWash ApS
Det er et fantastisk koncept, at få rengjort bilen både indvendig og udvendig, og så på abonnement til en meget rimelig pris.

Antwoord van Central CarWash ApS
Kan klart anbefales, god service til god pris
Venlig personale, supergodt koncept med god pris. Flotte faciliteter i Århus. Kan anbefales!

Antwoord van Central CarWash ApS
Det var en rigtig god oplevelse at…
Det var en rigtig god oplevelse at komme forbi Central Car Wash i Aalborg. Selvom bilen kun er 3 mdr. gammel, så var den alligevel blevet godt beskidt, men da jeg kom tilbage, så stod bilen som den dag jeg hentede den hos forhandleren.
De specielle fælge som bilen har på om sommeren, havde også fået den helt store tur, så man kunne spejle sig i dem.
Der bliver leveret et godt solidt produkt, hvor der bliver taget hånd om de mindste detaljer, og hvis man har en bil man ikke ønsker i en almindelig vaskehal, så bør man bestemt overveje at tage en tur forbi Central Car Wash.
Fantastisk ordning
Fantastisk ordning. Bilvask med meget flot resultat. Flinke, servicemindede folk.

Antwoord van Central CarWash ApS
Magen til servicemindede og engagerede…
Magen til servicemindede og engagerede medarbejdere skal man lede længe efter.

Antwoord van Central CarWash ApS
Ringede på dagen og spurgte om de havde tid til at rengøre en godt beskidt Skoda Fabia. Det havde de da.
Jeg kom forbi med bilen, og vi blev enige om hvad der skulle gøres samt en pris.
Jeg hentede dagen efter til aftalt tid og bilen har aldrig set renere ud. Næsten som ny. Super god service og professionelt udført arbejde. Kommer helt sikkert igen.

Havde bestilt en vinterklargøring
Havde bestilt en vinterklargøring, men bilen var støvet til da jeg hentede den pga støv fra nabo. Sendte en mail med dette og et par andre kritik punkter, men fik aldrig svar.

Antwoord van Central CarWash ApS
En klasse for sig, - hver gang.
Udover man er sikker på at ens bil er i gode hænder, er man altid sikker på et suverænt rent resultat hver eneste gang.
Kan KUN anbefales.

Antwoord van Central CarWash ApS
Enestående og fleksibel service!
Enestående og fleksibel service!! Jeg kommer 100% igen!! medarbejderne er venlige og yderst kompetence, og min bil blev så lækker!!

Antwoord van Central CarWash ApS
Godt koncept og god service.
Godt koncept. Fin pris på vinter klargøring (1.000 kr købt på Facebook). Super fin service. Men lidt for dyr på de løbende aftaler - en 100mand af der, så var jeg med. Jeg vil helst sikkert bruge Central CarWash fremadrettet, når der skal nurses lidt om bilen.

Et rigtig godt koncept!
Et rigtig godt koncept!
Dette firma forstår at behandle sine kunder på en fantastisk dejlig måde!
Deres altid glade og imødekommen måde.
Alle skulle gi` sig selv den oplevelse at få behandlet deres bil hos dem. Når man henter den føles det som om man har fået en ny bil. Fuldstændig ren, både inde og ude. Jeg troede ikke mine vinduer kunne blive så rene!
Alt i alt kan jeg ikke rose dem nok!!!
Så mine allerbedste anbefalinger. Jeg kan kun sige "PRØV SELV"
Hilsen
Paul Erik Glud :-)

Antwoord van Central CarWash ApS
Lees meer over geverifieerde reviews.