Cfab Reviews

7.084
TrustScore 4 uit 5

4,2

Één van de BH's van mijn eerste bestelling ging meteen bij de eerste keer dragen kapot. Ik baalde echt, want ze zitten heerlijk. Het bandje was losgeschoten. Contact opgenomen, en na wat vragen t... Toon meer

Wat een heerlijk materiaal! Zoals de tips van velen van onderaf aangetrokken en dan corrigeert hij echt heel mooi. Heb hem precies op de maat gekocht volgens de maattabel. Ik hoef er geen bh onderaan,... Toon meer

Geweldig! Heerlijke stof en helemaal niet duur zit als gegoten! Had direct daarna nog een nieuwe bestelling geplaatst en dat pakketje was leeggehaald (waarschijnlijk vond een bezorger van DHL ze ook l... Toon meer

Ik had besteld, snelle levering. Helemaal top. Helaas na 2 keer dragen was een drukkertje van de bodysuit eraf. Defect gemeld en dat is super opgepakt. Kreeg een kortingcodes om een nieuwe te bestell... Toon meer

Goed

TrustScore 4 uit 5

7K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(7.084)

3.266 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Super goede ervaring

Super goede ervaring! Mijn pakketjes kwamen altijd super snel aan. 1 keer had ik een gatje in mijn body waarna ik een mail stuurde. Ik kreeg binnen de 2 dagen een reactie terug en na even over en weer mailen hebben ze mijn body terug betaald zonder dat er moeilijk over gedaan werd. Heel fijn dat er snel reactie komt en ze iets doen aan een onaangename situatie.

22 september 2025

Geen geld terug maar tegoedbon!

Het duurde even voordat ik mijn bestelling ontvangen had, op zich is dat geen probleem. Het stofje is heerlijk Echter waren de pakjes zo klein dat ik niet eens een poging heb gedaan om ze te passen. Dus terug gestuurd, met behoorlijke verzendkosten van 14 euro. Ik krijg vervolgens een keurige email dat mijn pakketje retour is gekomen en dat de terugbetaling in gang is gezet. Vervolgens krijg ik een tegoedbon van 79,50 euro. Belachelijk! Ik wil gewoon mijn geld terug.. En al die influencers maar promoten..

18 juli 2025

Met kortingscode van een van de vele…

Met kortingscode van een van de vele influencers twee body's, op advies dat ze heel strak zitten maat XL besteld. Terwijl ik maat M heb. Lang op gewacht, week of vier geloof ik. Mooie body, ziet eruit als een kinderhemdje en wat ontzettend loeistrak, heel onaangenaam. Ik twijfel of ik nog een Xxl ga bestellen

28 september 2025

Aftersales kan beter

Product kleed af dus doet wat ze omschreven. Echter aftersales...
Veel onduidelijkheid waar pakket was eerst dhl uiteindelijk bij post NL punt. Geen reactie op mijn mail met vraag: waar is pakket?

Kaartje dat aan kleding hoort te zitten, zat er los bij. En nee was niet afgescheurd of loa geknipt. Hierdoor kan ik nier ruilen. Zonder dat ik hier wat aan kan doen. Overwoog een maat groter erbij te bestellen om verschil te ervaren.. maar weet niet of ik dit ga doen. Moest lang wachten op deze bestelling. Verpakking was vies en zat vettig goedje op verpakking van body. Gelukkig niet op de body zelf.

Kortom. Product prima, maar alles er om heen verdiend nier perse schoonheidsprijs. Natuurlijk is Creamy afhankelijk van partij die levering doet, maar zij blijven uiteindelijk verantwoordelijk.

19 september 2025

Erg klantvriendelijke service

Erg klantvriendelijke service. Snelle en behulpzame reactie. Het omruilen van artikelen is eenvoudig.
De producten voelen zacht en comfortabel aan. Echt een aanrader!

15 september 2025

Veel promotie, weinig kwaliteit.

Dit bedrijft wordt volop gepromoot door influencers, dus ook ik ging overstag. Pakketje snel binnen maar de body (maar M volgende berekening op de website besteld) is mega strak. Effect is niet zoals beloofd, valt vies tegen. Retourneren kost 8 euro, dus dan houd ik m maar (ook kijkende naar de reviews waarin staat dat er veel drama is rondom retourneren).

13 september 2025

Slechte kwaliteit

Na 1 keer dragen was het hemdje overal pillig (onder de pluisjes) en na het wassen werd het er niet beter op.
Helaas weinig respons van klantenservice. Ja kon 20% korting krijgen als ik een nieuwe kocht maar als ik een kortingscode van een influencer gebruik krijg ik 30% dus hoezo oplossing.....
Heb het idd juni gekocht maar dus niet eerder dan augustus 1 x gedragen op vakantie.
En de korting was op een nieuwe bestelling,er is niet gezegd op deze...

1 september 2025

Deel van bestelling nooit ontvangen, slechte communicatie

Ik heb begin juni een bestelling gedaan. Die kwam niet binnen. Na een paar weken contact gezocht en bleek door een verhuizing van een magazijn te komen dat er leveringsproblemen zijn. Een nieuwe zending zou 4/7 verstuurd worden. Ook dit duurde weer een tijd, maar na enkele weken een deel van de zending ontvangen. Echter de zending was in 2 pakketten gesplitst en het 2e pakket nog altijd niet ontvangen en ik denk dat het ook niet meer komt… al vaak contact gezocht maar krijg nooit antwoord op mijn vraag en vaak van die geautomatiseerde antwoorden. Zowel op de app als in de mail. Ik heb nu betalingsproblemen volgens Klarna terwijl ik gewoon het pakket niet ontvang. Aanvulling: betaling van de ontbrekende items is nu inderdaad uit Klarna gehaald.

6 september 2025

31 augustus besteld en 3 september met…

31 augustus besteld en 3 september met de post binnen gekregen. Kleur is mooi het aantrekken moet je wel met beleid doen vooral als je lange nagels hebt. Het maakt de boel wat gladder onder een jurkje of strakker shirtje. Ik vind het prima vooral met korting. Want ik vind het net te duur zonder de korting daar ben ik wel eerlijk in.

3 september 2025

Ik ben ontzettend tevreden met Creamy…

Ik ben ontzettend tevreden met Creamy fabrics. Ik heb al meerdere body’s besteld, maar ook bh’s en een prachtige jurk. Alles zit perfect, de kwaliteit is heel goed en de verzending is super snel.
Daarnaast is hun klantenservice next leven, echt geweldig! Ze zijn goed bereikbaar, reageren snel en denken met je mee naar een oplossing. Echt top!
Ik ben een zeer tevreden en trouwe klant en dat zal zo blijven!

1 september 2025

Comfortabele producten

De producten zijn comfortabel. Enige nadeel is dat de vulling niet meegewassen kan worden. Anders kregen ze 5 sterren. Verzending, updates etc gaat allemaal prima (het hoeft ook niet altijd morgen in huis te zijn)

2 augustus 2025

Top service!

De bestelling bleek helaas niet goed vanwege mijn lengte, maar de hulp van de support afdeling was hierin geweldig.

27 augustus 2025

Wat een mooie stof .

Wat een mooie stof .
Erg mooi is die en het is erg mooie materiaal .
Had hem ook best snel binnen.
Had het via een instagrammer gevonden en ben er erg blij mee .
Tip neem wel een maat groter .

26 augustus 2025

Creamy is echt creamy

Ik kocht de body, de high waist slips en de bh.
De stof is enorm zacht en heel aangenaam om te dragen.
Geen markering en toch super ondersteunend.
Well done 👏🏼

22 augustus 2025