Cfab Reviews

7.083
TrustScore 4 uit 5

4,2

Één van de BH's van mijn eerste bestelling ging meteen bij de eerste keer dragen kapot. Ik baalde echt, want ze zitten heerlijk. Het bandje was losgeschoten. Contact opgenomen, en na wat vragen t... Toon meer

Wat een heerlijk materiaal! Zoals de tips van velen van onderaf aangetrokken en dan corrigeert hij echt heel mooi. Heb hem precies op de maat gekocht volgens de maattabel. Ik hoef er geen bh onderaan,... Toon meer

Geweldig! Heerlijke stof en helemaal niet duur zit als gegoten! Had direct daarna nog een nieuwe bestelling geplaatst en dat pakketje was leeggehaald (waarschijnlijk vond een bezorger van DHL ze ook l... Toon meer

Ik had besteld, snelle levering. Helemaal top. Helaas na 2 keer dragen was een drukkertje van de bodysuit eraf. Defect gemeld en dat is super opgepakt. Kreeg een kortingcodes om een nieuwe te bestell... Toon meer

Goed

TrustScore 4 uit 5

7K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(7.083)

3.670 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Fijne producten die doen wat ze zeggen!

3 april 2026

Dein Creamy Fabrics Team

Geen contact mee te krijgen slechte kwaliteit

Op alle manieren al 1 week contact te zoeken. Via mail insta en Facebook totaal nergens reactie.
Heb een klacht over de bh s en wil ze terug sturen.
Ga geen 7.95 retour kosten betalen.
Hun hebben aangegeven welke maat ik nodig zou hebben dat was xl. Maar hun geven foute maat advies. Cups passen totaal niet. De omtrek prima maar de borsten vallen er uit of onderuit. 1 van de 3 nog geen uur aangehad om te kijken wat het deed bij dragen lubberde helemaal uur zit totaal geen stevigheid in. Had 3 dezelfde maten besteld. Zie goede reacties maar ik vind ze mega slecht ! Borst past niet in lubberen uiteen geen ondersteuning. Order:
cf3775758
Ik wil ze terug sturen en mijn geld terug! Spijt al betaald had. Gelukkig met klarna die zijn al ingelicht over het probleem dus die kunnen altijd bijspringen! Hopelijk snel opgelost word! Wat een k bedrijf! Stom in de advertentie ben getrapt!

1 april 2026

Danke, dass du uns deine Erfahrung mitgeteilt hast.

Es tut uns wirklich sehr leid, dass dein Einkauf nicht so verlaufen ist, wie du es dir gewünscht hast. Wir möchten das unbedingt gemeinsam
klären und sicherstellen, dass du mit einer guten Lösung aus der Sache gehst.

Wir würden uns freuen, wenn du uns die angefragten Daten angibst, damit wir dich kontaktieren können.

Du kannst dich auch mit dem Betreff "Trustpilot" unter support@creamyfabrics.com bei uns melden, damit wir dir persönlich weiterhelfen können.

Dein Creamy Fabrics Team

Nieuw product ontvangen: Na een aantal keer dragen al een gaatje…

Inmiddels een nieuw product ontvangen naar aanleiding van mijn review en weer tevreden. Helaas heeft dit wel lang moeten duren…

Na een aantal keer dragen al een gaatje in het product. Ze geven 100% tevredenheidsgarantie, maar dat maken ze helaas niet waar. Na hen gewezen te hebben op de wettelijke garantie, geven ze helaas slechts 25% korting in plaats van vervanging of volledige terugbetaling..

3 mei 2026

Dein Creamy Fabrics Team

Pijnloos en plezier in het dragen van een bh

Eindelijk sinds meer dan 10 jaar draag ik weer met plezier een bh! Geen pijnlijke beugels, maar lekker stof om je lichaam.

Enige nadeel is dat je wat meer zweet in deze bh’s, maar dat heb ik liever dan pijn of een hele striem onder m’n borsten van de beugel.

2 mei 2026

Verzending was snel

Verzending was snel, website duidelijk en snel. klantenservice reageert ook snel. Dus tot nu toe zeker positief

29 april 2026

Fijne bh's

Materiaal van de bh's is super. Fijn zacht en geen irriterende randjes. Volgens de maattabel zou ik XL nodig hebben van de push up bh. Echter zijn de voorgevormde cups best klein en mis ik toch een beetje stof om er voor te zorgen dat er geen bobbeltjes huid onderuit kruipen 🙈
Gelukkig iemand anders in huis die ze wel goed past en ik bestel weer nieuwe!

30 april 2026

Positieve oplossing

Na een negatieve ervaring heeft Cfab contact met mij opgenomen en het probleem met de verzendkosten opgelost.
Ik had al eerder een bestelling gedaan en ontvangen en was erg blij met de shapewear collectie! Ik ga zeker vaker een bestelling doen!

28 april 2026

Dein Creamy Fabrics Team

Klantonvriendelijkheid en niet bepaald oplossingsgericht

Ik zou het producten of de producten graag beoordelen maar helaas heb ik mijn bestelling tot op heden niet ontvangen. Mijn huisnummer is door Cfab niet op het pakket genoteerd dus dhl kan mijn pakket (begrijpelijk) niet afleveren. Cfab geeft (als ze al antwoorden op mijn e-mail) telkens het nutteloze antwoord dat het pakket of bezorgd gaat worden of retour gestuurd gaat worden. Ondertussen hangt het al een week op hetzelfde bericht (het wordt vandaag bezorgd) en veranderd er niets. Je zou verwachten dat CFab contact op neemt met DHL of klantvriendelijk een andere oplossing aan hun klant biedt aangezien die het probleem niet heeft veroorzaakt maar nee hoor….
Klantonvriendelijkheid en niet bepaald behulpzaam…. Nooit meer dat ik hier iets bestel.

19 april 2026

Slechte service

Ik deed een bestelling op 19 april 's avonds. Er liep iets fout tijdens het bestellen waardoor ik per ongeluk de bestelling tweemaal geplaatst en betaald heb, terwijl dit uiteraard niet de bedoeling was. Direct gemaild om dit aan te kaarten en een annulering aan te vragen. Geen reactie dus de dag nadien nog gemaild en contactformulier ingevuld. Uiteindelijk dan op 23 april antwoord gekregen: "We kunnen geen annuleringen doen omdat we ons inspannen om bestellingen zo snel mogelijk te versturen. Je pakket is al verpakt en onderweg naar je toe." Dan teruggemaild dat ik het extra pakket dan wel zal retourneren maar deze kosten wel vergoed wil zien. Hierop komt terug de reactie dat ze geen technische fout konden vaststellen en dit dus niet zullen vergoeden. Totaal niet tevreden over deze service!!

24 april 2026

Echt super fijn bedrijf

Echt super fijn bedrijf! Goede kwaliteit en snel geleverd. Een body was met de eerste keer al kapot, heb dit gemeld en kreeg netjes een nieuwe toegestuurd. Zeer tevreden! Ga er zeker vaker bestellen

13 maart 2026

Goed opgelost

Inmiddels toch nog goed opgelost dus slechte review verwijderd

23 april 2026

Great customer service!

Er ging iets mis met mijn bestelling (door DHL, niet door cfab). Ik contacteerde hen en kreeg heel snel reactie + het order werd opnieuw geplaatst zonder veel moeite.
Heel fijn dat een vervelend issue zo snel werd opgelost!

22 april 2026

Dein Creamy Fabrics Team

Goeie pasvorm, zit heerlijk.

2 Bodysuits besteld en ze zitten heel lekker, en de maattabel klopt precies. En het laat je figuur goed uitkomen en verstevigt waar nodig zonder dat het ongemakkelijk zit.
Ik had de bodysuit voor het eerst aan en zat er al meteen een gaatje in. Gemaild met de klantenservice en kreeg een code om EN opnieuw te bestellen EN gratis verzendkosten. Al met al zeer tevreden.

22 april 2026

Dein Creamy Fabrics Team

Mijn bestelling was bij PostNL…

Mijn bestelling was bij PostNL zoekgeraakt. Na veel contact met PostNL en pakket nog niet ontvangen toch maar jullie ingeschakeld.
Gisteren mail gehad dat er nieuw pakket verstuurd gaat worden ! Echt top service !

20 april 2026

Blij mee

*AANPASSING*

Zeer goed geholpen door de klantenservice van CFAB. Uiteindelijk bleek de fout te liggen bij DHL en is het pakket alsnog netjes bezorgd. Blij met m’n producten!

——————

Normaliter erg tevreden over de producten. Nu heb ik opnieuw een bestelling geplaatst 10 dagen geleden en nog altijd is het niet geleverd. DHL geeft aan dat het pakket in Spanje is terwijl het naar Nederland moet. Ik zou heel graag m’n nieuw bestelde producten ontvangen..

11 april 2026

Dein Creamy Fabrics Team

Goede service! Een body was kapot bij binnenkomst. Ik heb een mailtje gestuurd naar de klantenservice en kreeg snel reactie, plus een goede oplossing! Heel fijn. Ik ben tevreden.

Verder mooie producten! Alleen de bh past niet ivm grote cup en kleine omvang.

19 april 2026

Inmiddels opgelost

Aangepaste review: Ze zijn met een oplossing gekomen. Wel blijf ik bij mijn punt dat ze de website kunnen verbeteren voor Nederlandse klanten.

17 april 2026

Slechte service

Ik heb een bestelling gedaan en deze volledig terug willen sturen. Eerst was de mailbox vol en kon ik jullie niet eens bereiken. Na veel gesteggel eindelijk terug kunnen sturen, wat schetst mijn verbazing ik krijg maar van 1 onderdeel mijn geld terug ipv de 3 stuks die ik terug heb gestuurd, waarvan 2 ongeopend. Wat een slechte service. Kijk uit voor je hier bestelt je wordt belazerd waar je bij staat!!!!!!

17 april 2026

Aanrader

Producten zijn van goed materiaal en zitten erg lekker.

Ik had de witte bh gekocht maar was niet helemaal tevreden met het materiaal. Maar de klantenservice is uitmuntend en denken super fijn mee!

15 april 2026

Cfab in actie

Cfab gemaild vanwege een pakket wat door DHL niet geleverd heeft en het bedrijf heeft me super fijn en snel geholpen met een nieuw pakket kosteloos opsturen. Super bedankt en liefs uit NL

15 april 2026