• Avenue Mercator 2, 1300, Wavre, België

1,9

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Bedrijf reageert niet!

Bedrijf gecontacteerd met een vraag ivm een verkeerde afbeelding op de site waardoor mijn DIO niet in het stopcontact past.
Al 3x een rappel gestuurd, maar er wordt niet geantwoord.
Triest dat ze niet samen een oplossing zoeken...

18 december 2025

Aan/Uit-knop na jaar defect, gebruikt of niet...

Ik heb vorig jaar een tweetal stekkerdozen met platte plugs van Chacon gekocht bij de plaatselijke Gamma. Degene die het langst in gebruik is geweest (altijd aan gestaan, misschien 3 of 4 keer aan/uit geweest) stopte er ineens mee, aan/uit-schakelaar klikt niet meer. De andere gepakt, die nog nooit gebruikt was, en ook die klikte niet meer aan of uit.... Echt waardeloos, alsof ze gebouwd zijn om er na een jaar mee te stoppen, al dan niet gebruikt....
Twee sterren omdat er eentje in ieder geval nog een jaar heeft gewerkt.

4 oktober 2025

Chacun zijn de grootste prutsen die er…

Chacun zijn de grootste prutsen die er bestaan . We hebben al tientallen stekkers besteld op 1 jaar tijd , na korte duur werken ze niet meer . Je kan ze niet opnieuw instellen we zijn al uren verloren met het proberen instellen van deze absoluut ondermaatse stekkers . Ik kan dit product aan niemand aanraden Frustratie ten top .. 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻

15 april 2024

Contactdoos gekocht met 3 stekkers en…

Contactdoos gekocht met 3 stekkers en afstandsbediening van het merk chacon, twee stekkers werken niet en ook afstandsbediening maakt geen connectie. Teruggebracht naar Brico en nieuwe set gekocht: 2 stekkers werken doch afstandsbediening maakt opnieuw geen connectie

10 februari 2024

Spijtig dat ik 1 ster moet geven,is er…

Spijtig dat ik 1 ster moet geven,is er geneens waard.
Wifi stekker gekocht nu blijkt dat deze niet meer gebruikt kan worden.
Mail gestuurd naar chacon en ik kreeg 20%korting bij een volgende aankoop. Daar ik eerst een stekker gekocht heb van hen is deze 20% niets waard want de stekker was duurder dan die 20%. Terug gehaald naar hen en niets meer van gehoord.
Koop nooit nog iets van hen aangezien ze zomaar dingen niet meer laten werken en het tenslotte waardeloos is zoals het bedrijf zelf.

14 september 2023

Chacon gaat hier zwaar in de fout, of is er iets anders aan de gang ???

Ik heb een 10 tal slimme stopcontacten van Chacon, sinds 24 februari 2022 werk hun oline server niet meer. Een bericht van Chacon zou wel gekomen zijn, zodat ik en vele andere zouden weten wat en wanneer het euvel ongeveer zou kunnen opgelost zijn, maar niets daarvan, in de plaats een volledige stilzwijgendheid, daarom vermoed ik dat er meer aan de hand is, ik heb ook reeds gehoorde dat de firma Chacon in de problemen zit en de boeken zou neergelegd hebben. Dus wees op uw hoede als ge iets besteld bij deze firma !!!

2 maart 2022

sinds vrijdag 25 februari

sinds vrijdag 25 februari werken mijn wifi stekkers niet meer is dat hun app dat stuk is ? krijg steeds melding time out probeer later opnieuw heb de app als eens opnieuw geinstaleert doch nog steeds dezelfde melding

1 maart 2022

Stekkerdozen slechte kwaliteit en slechte klantenservice

3 jaar geleden een aantal stekkerdozen met platte plugs van Chacon gekocht. Nu werken er 2 niet meer. De klantenservice van Chacon zegt dat dit onder slijtage valt. Het probleem is dat de aan/uit knop niet aan blijft (het “klikt” niet meer in de aan-stand). Frappante is; 1 stekkerdoos hebben we misschien totaal 5 keer aan/uit geswitched. De andere max 15 keer. Als dit onder slijtage valt, zijn de producten wel echt waardeloos!

Contact opgenomen op 1 oktober. Inmiddels na wat heen en weer contact heb ik vandaag nog een reminder moeten sturen (dat ik nog op antwoord wacht), wel de slijtage excuus van ze ontvangen.
Na eerste contact duurde het 3 weken voor ik reactie kreeg. Nu na 3 weken laatste contact de reminder moeten sturen.

24 november 2020

Nooit meer

Nooit meer. Wij hebben een bestelling geplaatst maar nooit ontvangen. Talloze mailtjes en berichten worden nooit beantwoord. Ronduit schandalig.

9 november 2020

Een binnencamera besteld met push…

Een binnencamera besteld met push functie bij beweging. De Push werkt NIET in de app dus stel ik de vraag aan technische dienst. Deze beantwoorden nooit de telefoon. Altijd 'onze klant is belangrijk voor ons' op het bandje. Met de mail krijg je een deel van de handleiding hoe je de e-mail moet instellen .. totaal naast de kwestie. Ze weten het zelf niet blijkbaar. Ze kopen iets chinees, zetten er hun naam op en driedubbelen de prijs.
Ik heb daarna een Sinji gekocht voor de helft van de prijs en dat werkt wel EN de video is als MP4 afspeelbaar !! Push werkt ook zonder probleem.

18 juli 2018

Zelden een slechter bedrijf meegemaakt …

Zelden een slechter bedrijf meegemaakt in mijn bedrijfs-leven
Ze verkopen een draadloze deurbel voor 320 Euro die 300 meter moet halen, in werkelijkheid is het nog geen 12
De buiten deurbel kan niet in de regen hangen staat later in de handleiding.
Ik koop er een extra camera bij (kan alleen die van hun op) voor driemaal de prijs van een vergelijkbare camera.
Na 6 weken en gelijke betaling nog geen camera die volgens de gegevens op voorraad was.
Boos geworden en toen na twee weken de camera zonder handleiding en toebehoren verzonden.
Als je hun hotline schrijft krijg je ook nooit antwoord.
Zelden zulke onbeschofte mensen meegemaakt.

19 juli 2017
Toon reviews in alle talen. (44 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken