Duidelijk, correcte info, ook na aankoop. Vriendelijkheid troef! Mooie afwerking tuinhuis.
Ann in vestiging Zingem was zeer behulpzaam, de montage verliep zeer vlot
Prijs en kwaliteit komen niet overeen, zeer lage kwaliteit van hout. Wel vriendelijke medewerkers.
Over Chalet Center / À propos de Chalet Center
🇫🇷 Si vous préférez le français — scrollez un peu plus bas pour la version complète en français.
Chalet Center is dé Belgische specialist in blokhutten, tuinhuizen, garages, carports en poolhouses. Al meer dan 30 jaar ontwerpen en produceren wij onze constructies in eigen atelier in België, met oog voor kwaliteit en duurzaamheid.
Dankzij onze 11 toonzalen verspreid over heel België kunnen klanten onze modellen in het echt bekijken en professioneel advies krijgen op maat van hun tuin en wensen.
Bij Chalet Center staat een persoonlijke aanpak centraal. Van ontwerp tot levering en eventuele plaatsing: wij begeleiden onze klanten in elke stap van hun project.
Onze toonzaal‑locaties
Showrooms Tuinhuizen & blokhutten Garages & carports
Waarom kiezen voor Chalet Center?
Version française
Chalet Center est le spécialiste belge des chalets, abris de jardin, garages, carports et poolhouses. Depuis plus de 30 ans, nous concevons et produisons nos constructions dans notre propre atelier en Belgique, avec un souci permanent de qualité et durabilité.
Grâce à nos 11 showrooms répartis dans toute la Belgique, vous pouvez découvrir nos modèles en réel et bénéficier d’un conseil professionnel adapté à votre jardin et vos besoins.
Chez Chalet Center, une approche personnalisée est au cœur de notre démarche. De la conception à la livraison, et l’installation si nécessaire, nous vous accompagnons à chaque étape de votre projet.
Nos showrooms
Nos showrooms Abris de jardin & chalets Garages & carports
Nous sommes prêts à concrétiser votre projet — contactez‑nous pour en savoir plus !

Officieel certificaat van Belgisch vakmanschap

Gentsesteenweg 58, 9750, Kruisem, België
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Ann in vestiging Zingem was zeer behulpzaam, de montage verliep zeer vlot

Antwoord van Chalet Center - Kruisem
Zeer goede showroomverantwoordelijke in Kruisem die zich niet opdrong en ons de juiste adviezen gaf. Daarna een correcte levering en professionele afwerking van de chalet door de stielmannen m.a.w. een 10 op 10 waard!

Antwoord van Chalet Center - Kruisem
Prima service, uitgebreide handleiding met begeleidende filmpjes.zeer tevreden, goede kwaliteit van afwerking.

Antwoord van Chalet Center - Kruisem
Goed aanbod, goede service. Hadden een probleem met de datum voor de bouw van de chalet, maar dat is uiteindelijk toch in orde gekomen.

Antwoord van Chalet Center - Kruisem
Alles is vlot verlopen. De afgesproken datum werd gerespecteerd zowel van levering, gieten van beton als van plaatsing.

Antwoord van Chalet Center - Kruisem
Alles verliep zoals afgesproken,levering op tijd.Bij vragen werd er antwoord gegeven zoals het hoort.