Banner for Chalet Center - Kruisem

Chalet Center - Kruisem Reviews 8

TrustScore 4 uit 5

3,9

Gentsesteenweg 58, 9750 Kruisem, BE

Duidelijk, correcte info, ook na aankoop. Vriendelijkheid troef! Mooie afwerking tuinhuis.

Ann in vestiging Zingem was zeer behulpzaam, de montage verliep zeer vlot

Prijs en kwaliteit komen niet overeen, zeer lage kwaliteit van hout. Wel vriendelijke medewerkers.

1. Tuinbouw leverancier
  2. Tuincentrum

Over Chalet Center - Kruisem

Over Chalet Center / À propos de Chalet Center

🇫🇷 Si vous préférez le français — scrollez un peu plus bas pour la version complète en français.

Chalet Center is dé Belgische specialist in blokhutten, tuinhuizen, garages, carports en poolhouses. Al meer dan 30 jaar ontwerpen en produceren wij onze constructies in eigen atelier in België, met oog voor kwaliteit en duurzaamheid.

Dankzij onze 11 toonzalen verspreid over heel België kunnen klanten onze modellen in het echt bekijken en professioneel advies krijgen op maat van hun tuin en wensen.

Bij Chalet Center staat een persoonlijke aanpak centraal. Van ontwerp tot levering en eventuele plaatsing: wij begeleiden onze klanten in elke stap van hun project.

Onze toonzaal‑locaties

• Gembloux
  • Quaregnon
  • Liège

Showrooms Tuinhuizen & blokhutten Garages & carports

Waarom kiezen voor Chalet Center?

• Eigen productie in België
  • Groot aanbod: van kleine tuinhuisjes tot luxe poolhouses en garages
  • Persoonlijk advies en begeleiding op maat
  • Toonzaal in je buurt
  • Transparante prijs‑kwaliteitverhouding

Version française

Chalet Center est le spécialiste belge des chalets, abris de jardin, garages, carports et poolhouses. Depuis plus de 30 ans, nous concevons et produisons nos constructions dans notre propre atelier en Belgique, avec un souci permanent de qualité et durabilité.

Grâce à nos 11 showrooms répartis dans toute la Belgique, vous pouvez découvrir nos modèles en réel et bénéficier d’un conseil professionnel adapté à votre jardin et vos besoins.

Chez Chalet Center, une approche personnalisée est au cœur de notre démarche. De la conception à la livraison, et l’installation si nécessaire, nous vous accompagnons à chaque étape de votre projet.

Nos showrooms

• Gembloux
  • Quaregnon
  • Liège

Nos showrooms Abris de jardin & chalets Garages & carports

Nous sommes prêts à concrétiser votre projet — contactez‑nous pour en savoir plus !

Wij zetten in op kwaliteit en service

Bij Chalet Center geloven we dat een houten bijgebouw meer is dan een constructie — het is een persoonlijke investering in comfort, uitstraling en levenskwaliteit. Daarom zetten we in op een aanpak die even degelijk is als onze producten. Heldere communicatie vormt het fundament van elk klantcontact: transparante informatie, eerlijke prijzen en duidelijke afspraken. Van het eerste bezoek aan één van onze 11 toonzalen tot de oplevering van het project, staat ons team klaar met advies op maat, technische kennis en praktische ondersteuning. Onze tuinconstructies worden ontworpen en geproduceerd in eigen atelier in Elversele, wat ons toelaat om elk detail op te volgen en snel in te spelen op specifieke wensen. Klanten krijgen dus niet zomaar een standaardproduct, maar een oplossing die perfect aansluit op hun tuin, stijl en verwachtingen. Of het nu gaat om een compact tuinhuis of een luxueus poolhouse met maatwerkopties: wij begeleiden onze klanten stap voor stap in hun project. Geen keuzestress, geen verrassingen — wel een duidelijke planning, betrouwbare service en een resultaat waar we samen trots op kunnen zijn.

Onze kwaliteitsgarantie

Officieel certificaat van Belgisch vakmanschap

Officieel certificaat van Belgisch vakmanschap
Bij Chalet Center gaan we veel verder dan enkel het aanbieden van een mooi tuinhuis of poolhouse. Wij bieden onze klanten de zekerheid dat hun constructie met vakmanschap en zorg is gemaakt — volledig in België. Daarom ontvangt elke klant bij aankoop een officieel Chalet Center authenticiteitscertificaat. Dit certificaat bevestigt dat je constructie ontworpen én geproduceerd is in ons eigen atelier in Elversele, volgens de strenge kwaliteitsnormen van het Force Plus-label. Dat betekent: duurzame houtselectie, robuuste verbindingstechnieken, een nauwkeurige afwerking en een productieproces dat tot in de puntjes wordt opgevolgd. We maken er bewust een punt van om geen gebruik te maken van goedkope Oost-Europese import. Alles wat je bij ons koopt is door onze eigen mensen gemaakt, onder ons toezicht, met materialen die we zelf selecteren. Zo garanderen we niet alleen kwaliteit, maar ook eerlijkheid en transparantie. Het Chalet Center-certificaat is jouw bewijs van authentiek Belgisch vakmanschap — een garantie die je nergens anders vindt.

Kom langs in één van onze 11 showrooms

Tuinhuizen, garages en poolhouses, rechtstreeks van de fabrikant

3,9

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Mooi werk

22 april 2026

Beste,

Hartelijk dank voor uw fijne beoordeling. Wat prettig om te horen dat u zich goed geholpen voelde en dat alles correct en vriendelijk verlopen is, ook na de aankoop.

Het Chalet Center team

Ann in vestiging Zingem was zeer…

Ann in vestiging Zingem was zeer behulpzaam, de montage verliep zeer vlot

17 april 2026

Beste,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wat fijn om te horen dat u een goede ervaring had en dat alles vlot verlopen is. Daar doen we het voor!

Het Chalet Center team

Prijs en kwaliteit komen niet overeen

9 april 2026

Beste,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te lezen dat u de kwaliteit als ondermaats heeft ervaren en dat dit voor u niet in verhouding stond tot de prijs. Dit komt niet overeen met de kwaliteit die wij normaal nastreven, dus mogelijk is er iets misgelopen of niet zoals voorzien.

We willen dit graag samen met u bekijken om te begrijpen wat er precies gebeurd is en waar het verschil in beleving vandaan komt. Aarzel zeker niet om rechtstreeks contact met ons op te nemen, zodat we dit verder kunnen nakijken en u correct kunnen helpen.

Fijn om te horen dat u onze medewerkers als vriendelijk heeft ervaren.

10 op 10

Zeer goede showroomverantwoordelijke in Kruisem die zich niet opdrong en ons de juiste adviezen gaf. Daarna een correcte levering en professionele afwerking van de chalet door de stielmannen m.a.w. een 10 op 10 waard!

23 maart 2026

Beste,

Hartelijk dank voor uw enthousiaste feedback. Wat fijn om te horen dat u zich goed begeleid voelde en dat alles vlot en professioneel is verlopen van begin tot einde.

We zijn blij dat u zo tevreden bent met het resultaat en uw mooie score betekent veel voor ons.

Prima service

Prima service, uitgebreide handleiding met begeleidende filmpjes.zeer tevreden, goede kwaliteit van afwerking.

11 december 2025

Beste,

Hartelijk dank voor uw fijne review. Wat aangenaam om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service, de duidelijke handleiding en de afwerking. We zijn blij dat alles aan uw verwachtingen voldeed en dat u de kwaliteit kon appreciëren.

Dank u wel voor het vertrouwen en veel plezier met uw tuinhuis.

Goed aanbod, goeie service

Goed aanbod, goede service. Hadden een probleem met de datum voor de bouw van de chalet, maar dat is uiteindelijk toch in orde gekomen.

22 maart 2025

Beste,

Dank u wel voor uw fijne feedback. Wat prettig om te horen dat u ons aanbod en onze service kon waarderen. Ook wanneer er zich onderweg iets voordoet, vinden we het belangrijk om samen tot een goede oplossing te komen. Fijn dat dit uiteindelijk in orde is gekomen.

Vlot verlopen

Alles is vlot verlopen. De afgesproken datum werd gerespecteerd zowel van levering, gieten van beton als van plaatsing.

31 maart 2025

Beste,

Dank u wel voor uw fijne reactie. Wat aangenaam om te horen dat alles vlot is verlopen en dat alle afspraken correct werden nagekomen. We zijn blij dat het volledige traject voor u zorgeloos is verlopen.

Alles verliep zoals…

Alles verliep zoals afgesproken,levering op tijd.Bij vragen werd er antwoord gegeven zoals het hoort.

16 mei 2025

Bedankt voor uw reactie.
Leuk om te vernemen dat alles is verlopen zoals afgesproken, en dat u tevreden bent over de communicatie. Dat horen we graag!