1. Lampenwinkel
  2. Woonwinkel

Bij Chandelix geloven we dat verlichting meer is dan alleen een praktische noodzaak – het is de finishing touch van ieder interieur. Wij zijn gespecialiseerd in hoogwaardige hanglampen, plafondlampen en een breed assortiment aan woonaccessoires die sfeer en stijl toevoegen aan uw woning. Met oog voor detail en design bieden wij een unieke collectie die perfect aansluit bij diverse interieurstijlen, van modern tot klassiek. Naast onze producten staan wij bekend om onze uitstekende klantenservice, snelle levertijden en de bereidheid om altijd met u mee te denken. Of u nu op zoek bent naar een opvallende blikvanger boven de eettafel, een functionele plafondlamp, of stijlvolle accessoires om uw huis compleet te maken – bij Chandelix bent u aan het juiste adres. Kies voor Chandelix en ontdek hoe wij uw huis nog mooier kunnen maken!

3,7

Gemiddeld

Eerder hier besteld.

Eerder hier besteld.
Uitstekende kwaliteit en service!

17 januari 2025

Beste Tarik,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Geweldig om te horen dat u tevreden bent met onze kwaliteit en service. We waarderen uw vertrouwen in ons en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Top product zeker een aanrader

Top product zeker een aanrader
Verkopers zijn makkelijk te contacteren
Tot de volgende bestelling 💪

20 januari 2025

Beste Bernard,

Bedankt voor deze fantastische review! Het doet ons goed te horen dat u tevreden bent met ons product en onze service. We kijken ernaar uit om u bij uw volgende bestelling weer van dienst te zijn!

Chandelix Support

Reageert niet op mails, what’s app en telefoon. Er zit geen handleiding bijgeleverd en wij zijn niet zo handig en willen graag weten hoe we deze lamp op moeten hangen. Vooral al die losse punten en of het de bedoeling g is dat we die draden die over zijn af moeten knippen. (Dan kan je de lamp alleen nooit meer lager ophangen als dat toch nodig mocht zijn

17 januari 2025

Beste Michel,

Bedankt voor uw bericht. Het spijt ons te horen dat u ons niet heeft kunnen bereiken. We hebben echter geen eerdere e-mails van u ontvangen. Wilt u controleren of u het juiste e-mailadres heeft gebruikt? Ons e-mailadres is chandelixlights@outlook.com, en u kunt ons ook bereiken via WhatsApp op +31 6 30808888.

Wat betreft uw vraag over de lamp: de losse draden kunnen inderdaad worden afgeknipt indien nodig. Houd er echter rekening mee dat het daarna niet meer mogelijk is om de lamp lager te hangen. We hopen dat dit uw vraag beantwoordt en we staan klaar om verder te helpen als u nog andere vragen heeft.

Chandelix Support

Mooie lampen en snel geleverd

Makkelijke site, snel besteld, alleen de volgende dag bezorgd ging niet op was dus 2 dagen later. (Kunnen jullie niets aan doen)
Maar zeer tevreden met mijn aanschaf.

10 oktober 2024

Beste Jolanda,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw aanschaf, ondanks de iets langere levertijd. We waarderen uw begrip en staan altijd klaar om u in de toekomst verder te helpen.

Chandelix Support

Snelle ontvangst bestelling, maar communicatie daarna erg moeizaam

De bestelling werd snel geleverd. De terugzending verliep wat minder goed. Mails werden niet beantwoord en telefonisch onbereikbaar. Na 3 mails eindelijk response en instructie over retourzending ontvangen. Kreeg daarna ook mail dat bedrag terug gestort zou worden

6 mei 2024

Beste Koker,

Bedankt voor uw feedback. We zijn blij dat de levering van uw bestelling snel verliep, maar het spijt ons te horen dat de communicatie rondom de retourzending niet naar wens was. Dit is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden. We zullen dit intern bespreken om onze processen te verbeteren en ervoor te zorgen dat dit in de toekomst sneller verloopt.

Bedankt voor uw geduld en uw begrip, en we hopen u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn.

Chandelix Support

Geen contact mogelijk via mail, telefoon of Whattsapp

5 mei 2024 bestelling geplaatst en betaald met VISA. De volgende dag werd de lamp bezorgd. De lamp voldeed niet aan onze verwachtingen. Nu al 4 keer gemaild om de lamp te retourneren, maar krijg géén antwoord en ook telefonisch of Whattsapp niet bereikbaar. Ik heb zelfs aangeboden de lamp op eigen kosten terug te sturen, maar contact is niet mogelijk.
Dus: onbetrouwbaar en komen beloftes niet na !!!

7 mei 2024

Nog niks ontvangen

Nog niks ontvangen

26 april 2024

Beste Jeroen,

Bedankt voor uw bericht en onze excuses voor het ongemak. Het klopt dat het pakket later werd geleverd dan beloofd, en hiervoor bieden wij u onze oprechte excuses aan. Wij gaan ervan uit dat de lamp inmiddels is aangekomen. Mocht dit niet het geval zijn, dan horen we dat uiteraard graag zodat we dit direct kunnen oplossen.

U kunt contact met ons opnemen via chandelixlights@outlook.com of WhatsApp op +31 6 30808888. We staan klaar om u verder te helpen.

Nogmaals onze excuses en bedankt voor uw geduld.

Top service!

Hele goede service wat betreft een prijswijziging aangezien onze lamp elders goedkoper werd aangeboden. De prijs werd meteen aangepast zodat we nu genieten van een prachtige lamp boven de eetkamer tafel!

14 maart 2024

Beste Heleen,

Bedankt voor uw mooie reactie! Wat fijn om te horen dat we u hebben kunnen helpen met de prijsaanpassing en dat u nu geniet van een prachtige lamp boven de eettafel. Daar doen we het voor!

We hopen dat de lamp veel mooie momenten mag verlichten en we staan altijd voor u klaar mocht u nog iets nodig hebben.

Super prijs!!

Erg tevreden! We hebben voor ons bedrijf 2 hanglampen besteld voor een super prijs!!

23 maart 2024

Beste Val,

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent! Bedankt dat u voor ons heeft gekozen voor de hanglampen in uw bedrijf. We zijn blij dat we u een goede prijs hebben kunnen bieden en hopen dat de lampen perfect passen bij uw inrichting.

Mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben, dan staan we uiteraard voor u klaar!

Chandelix Support

Snel geleverd en goed kwaliteit

Snel geleverd en goed kwaliteit. Er zat helaas geen handleiding bij. Gelukkig heb ik een handige man ;)

20 maart 2024

Beste Jasmine,

Bedankt voor uw leuke reactie! Wat fijn dat u tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit van onze lamp. Onze excuses dat er geen handleiding was bijgevoegd, maar gelukkig is het met een handige man toch goed gekomen!

Mocht u in de toekomst nog vragen of hulp nodig hebben, laat het ons gerust weten.

Mooie plafon lampen

Mooie plafon lampen. Me vrouw heeft ze zelf opgehangen. Montage was heel makkelijk. Mooie design en ook mooi helder licht

28 juli 2023

Beste Mehdi,

Wat leuk om te horen dat u tevreden bent met de plafonnieres! Complimenten aan uw vrouw voor het zelf ophangen – fijn dat de montage zo makkelijk ging. We zijn blij dat het mooie design en het heldere licht aan uw verwachtingen voldoen.

We hopen dat u er lang van zult genieten en staan klaar als u in de toekomst nog iets nodig heeft.