changelaserclinic.nl Reviews

3,4

Dit bedrijf is verschrikkelijk mislijdend! Eerst laten ze je een afspraak maken voor een litteken behandeling aan de Meent in Rotterdam. De afspraak staat vast. Krijg nog een herinnering met een att... Toon meer

Ik ben meer dan 5000,- euro lichter en 20 behandelingen verder nogsteeds donkere haargroei en weinig resultaat. Wanneer ik mijn onvrede uitspreek wordt je niet gehoord en smeren ze je alleen nog meer... Toon meer

Heb mn eerste behandeling gehad na lang twijfelen en had oprecht niet zo snel resultaat verwacht. De haren zijn ruim 2/3 weken weggebleven en dat al na de eerste keer. Verder was het voor mij natu... Toon meer

1. Huidverzorgingskliniek
  2. Schoonheidssalon

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Marktleider in laser ontharen en eerste laserclinic in Nederland. Laser ontharen en huidverbetering middels de nieuwste lasertechnologie en dat op geheel pijnloze wijze.

Gemiddeld

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

20 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Heel slecht bedrijf

Heel slecht bedrijf, je kan beter naar een gentle lase clinic gaan die geen soprano gebruikt, het is een verouderde laser die veel minder goed werkt dan de gentle lase. ze zeggen dat je de soprano eerst nodig hebt maar dat is onzin. Ze willen gewoon zo veel mogelijk verdienen. Heel zonde. Het management is ook heel slecht op het moment dat je aangeeft dat de soprano niet werkt bij je, alsnog moet je je soprano’s afmaken. Slecht geregeld daar. Hoorde ook van een werknemer dat het management echt super slecht was en het personeel behandelde als stront. Beter een andere en goedkopere kliniek zoeken!!! Is er echt wel

10 juli 2023

Eerste ervaring!

Vandaag mijn eerste behandeling gehad bij Besna. Super lieve hard werkende vrouw, die mij alles netjes heeft uitgelegd en laten zien. Zorgde ervoor dat ik mij op mn gemak voelde, en alles was netjes binnen de tijd. Dankjewel Dames!

31 augustus 2023

Aanrader!

Ik heb onlangs een aantal laserbehandelingen gedaan bij Change Laserclinic in Amsterdam en het was fantastisch! Het proces was snel en pijnloos en het resultaat was geweldig. Ik zou het zeker aanbevelen.

17 augustus 2023

eerste keer laseren

Verder was het voor mij natuurlijk wel spannend maar de dame die me behandelde heeft me zeer prettig op mn gemak gesteld. Ook vertellen ze uitgebreid wat je kan verwachten en denken ze goed met je mee!

Zelf ben ik behandeld op locatie Rotterdam en kan niet wachten op mn volgende afspraak :)

1 augustus 2023

pure oplichterij

Ik had besproken in 8 behandelingen het volgende te laseren: gelaat, bilnaad, schaamlippen, onderarmen, onderbenen en oksels voor een fix bedrag van €2000

Aankomend bij mijn eerste afspraak waarbij ik het volledige bedrag in 1x zou afrekenen werd mij doodleuk verteld dat ze een rekenfoutje hadden gemaakt, het zou een extra 600 euro kosten.
600 euro!!!
Dat is meer dan 25% extra van het totaalbedrag!!
Ik heb de dames aan de balie gevraagd waarom ik niet eerder was ingelicht, ik moest immers mijn betaallimiet ervoor aanpassen, daarbij heb je geen tijd meer om het in overweging te nemen want het scheelt nogal in bedrag.
Ik betaalde netjes maar had ik toen maar rechtsomkeer gemaakt want het was een voorteken van veel slechts.

De 2e afspraak heb ik maar liefst 45 minuten gewacht op mijn afspraak, toen ik aandrong om geholpen te worden omdat ik een zakelijke lunch had en veelte laat zou komen werd ik met een excuus van een andere lastige klant geholpen (lees al die tijd zaten er 2 dames aan de balie!) Mijn armen zijn deze keer helemaal verbrand geweest.
Ik heb een mail gestuurd met begeleidende foto’s naar Rox en er werd een notitie gemaakt , geen excuses verder.

Afspraak 3, weer 25 min later aan de beurt, zou om 12 uur geholpen worden en was om 14.00 pas klaar omdat ze mijn bilnaad en gezicht vergaten waren in hok 1 dus moesten weer van kamer wisselen terwijl deze bezet was.

Alle andere afspraken waren redelijk, je raakt eraan gewend.
Gewend aan de niet persoonlijke benadering met elke keer een nieuw gezicht en oppervlakkige gesprekjes, het niet gehoord worden van je klachten door meerdere zoals Glenda, Rox en nog een collega waarvan ik ad rem de naam ben vergeten.

Na laser afspraak 6 werd mij verteld dat ik nu alleen nog 2x benen kreeg, iets waarvan ik zeker weet dat het niet besproken is en zo staat het ook niet in het contract. Oplichting van de bovenste plank!

Maar nu komt het mooie: haar vrij? Verre van dat, het heeft echt geen klap geholpen.
 Hun excuus? Ligt aan het huidtype , helaas heb ik alle meiden die ik steeds op het wachtbankje aanhoorde hetzelfde horen zeggen. Stuk voor stuk pakt het bij ons niet want als individu hebben wij allemaal de huid waarop het niet helemaal werkt. €2600 verder ben ik nu nog steeds in de weer met een epilady. U snapt OPLICHTING!

Bij mijn laatste afspraak werd gevraagd of ik nog een pakket wilde door collega nummer zoveel (ik heb uitsluitend andere gezichten gezien met de 8 behandelingen), toen ik aangaf dat ik deze tent nooit meer wilde zien werd mij niet gevraagd waarom maar een simpele: nou fijne dag dan maar!

Disclaimer: Ik heb ze nooit een mail met klachten gestuurd.
Ik hoef namelijk geen excuus, laserbehandeling gratis of wat dan ook.
Ik wil NOOIT meer in die scam tent komen en op deze manier wil ik een ieder waarschuwen, een gewaarschuwd mens telt voor 2.

17 april 2023

Superfijne Ervaring!♥️

Vandaag ben ik behandeld door Besna en Rebecca! Mijn complimenten! Beide hebben ze mij op mijn gemak gesteld. Ze waren heel professioneel, hebben alles per stap uitgelegd en tijdens de behandeling ook gevraagd of alles goed ging. Een hele fijne, vertrouwelijke en gezellige sfeer!

6 juli 2023

Zojuist mijn 6e behandeling gehad

Zojuist mijn 6e behandeling gehad, en vandaag was ik bij Charity. Altijd super fijn en gezellig. Over het algemeen vind ik dat dames altijd heel prettig en professioneel hun werk uitvoeren. Ik heb mij nooit ongemakkelijk of vervelend gevoeld bij hen. Daarom kan Change enorm aanraden. Met name nu ze net een nieuw locatie hebben geopend, voel je je nog meer op je gemak.

31 mei 2023

Consider another company

Geen positieve ervaringen met Change. Ik heb hier inmiddels veel behandelingen gehad en ik raad andere mensen aan om een laser traject te starten bij een andere kliniek. Na ongeveer 15 behandelingen vind ik dat ik mijn ervaring moet delen. Voor het bedrag dat een behandeling kost is de service niet wat het hoort te zijn. De nieuwe vestiging is een verbetering maar het personeel is niet sympathiek, en ik voel mij er niet welkom. Het straalt er niet vanaf dat de klant prioriteit heeft. Daarnaast vaak te maken gehad met onervaren medewerkers. Kortom: overweeg een andere kliniek in Amsterdam of omstreken.

29 mei 2023
Logo changelaserclinic.nl

Antwoord van changelaserclinic.nl

Hi, We hebben u via trustpilot geprobeerd te contacteren maar hier heeft u helaas geen gehoor aangegeven. We zouden graag met u in contact komen omdat wij het erg belangrijk vinden dat de klant prioriteit heeft. Dit is ook veelvuldig in de andere reviews terug te vinden. Zou u contact met ons op kunnen nemen? Dan kunnen we uw resultaat beoordelen en kunnen we kijken wat we voor u kunnen betekenen. Op deze manier is dat niet haalbaar voor ons (zonder naam en informatie) en kan iedereen deze review achterlaten.

We hopen van u te horen.

Echt een top kliniek

Echt een top kliniek, leuke dames die er werken ik ben ook heel goed geholpen. De sfeer is ook zeer fijn en was bijna pijnloos. Zeker een aanrader.

18 mei 2023

Niet aan te raden

Meerdere pakketten voor verschillende behandelingen bij change laser clinic afgenomen, maar helaas was ik niet te spreken over de behandelingen. Ik betaalde voor bikinilijn groot en naarmate de behandelingen vorderde bleek dat ik al 3 keer een behandeling had gehad waar niet alles was meegepakt. Doordat je iedere keer een andere medewerker krijgt, heb je dus telkens dat ze niet hetzelfde meepakken. Hierover heb ik een klacht ingediend en vervolgens gaf de manager aan dat het niet meegenomen gebied een keer kosteloos kon worden gedaan. Hierna werd gelijk een nieuw pakket aangesmeerd en dan zou ik 10% korting krijgen. Aangezien ik niet tevreden was heb ik aangegeven dat ik hier niet mee akkoord ging en dit heb ik per mail kenbaar gemaakt. Vervolgens nooit meer een reactie ontvangen. Zodra je een klacht hebt en het niet naar hun wensen verloopt zijn ze ineens onbereikbaar. Aangezien ik ergens anders mijn behandelingen voort wil zetten, moest ik de laserstanden weten van voorheen. Hiervoor heb ik gebeld, maar er werd mij verteld dat ik dit alleen per mail kon opvragen. Wederom geen reactie ontvangen op deze mail. En dat noemen ze dan klantvriendelijk. Er wordt totaal niet naar klanten geluisterd en het enige wat ze doen is nieuwe dingen willen aansmeren. Voor mij geen change laser clinic meer!

10 mei 2023

Let op..!

Op internet zag ik goede reviews van Change Laserclinic, in mijn gezicht heb ik blonde haartjes waar ik mij aan irriteerde. Ik heb een intake afspraak gemaakt en ik werd goed geholpen, ze vertelde mij dat dit helemaal goed ging komen en ik had een pakket genomen van 5+1 behandeling van €595.-. Ik was helemaal blij en gerustgesteld.

In het pakket waren er één/twee behandelingen niet helemaal goed gegaan. Ik heb toen een gesprek gehad met de manager en die vroeg aan mij hoe het ging met het resultaat. Ik vertelde dat mijn haartjes iets dunner zijn, maar nog steeds aanwezig zijn. Ze stelde mij een tweede pakket voor met korting.

Tijdens de tweede behandeling van mijn tweede pakket merkte ik dat er niets veranderde. Ik vroeg hoe dit kwam. Een andere manager vertelde tegen mij dat het niet beter ging worden en dat ze vaak maar tot max 80% resultaat kwamen. Bij de intake en bij het eerste gesprek met een manager werd mij beloofd dat het goed zou komen en daardoor had ik nog een pakket genomen van €595.- met 10% korting. Er is nooit verteld dat het niet wegging en dat het alleen dunner zou worden.

Ik was heel erg verbaasd en teleurgesteld. Ik vroeg mij af waarom ze een tweede pakket aangesmeerd hadden als het maximale resultaat al gebreikt was. Ik vroeg dit na bij degene die wél eerlijk was geweest. Ze bood haar excussses aan..

Trap dus niet teveel in de mooie praatjes en weet dat het ook niet weg kan gaan.. Ik heb namelijk nog steeds veel last ervan en moet nu naar een nieuwe oplossingen kijken :(

11 april 2023

Compliment Shannah

Ik wil graag een compliment geven aan Shannah (medewerkster filiaal Rotterdam). Ik ben heel goed door haar geholpen. Ze stelt je erg op je gemak en vraagt tussendoor meerdere keren hoe het aan voelt. Hele leuke spontane vrouw.

14 april 2023

Zeer tevreden

Zeer tevreden over Change Laser Clinic. Vanaf het begin heldere informatie verkregen, salon is netjes en ze gaan hygiënisch en secuur te werk. Ik ben begonnen met mijn benen en oksels en na enkele behandelingen zag ik resultaat, waarin ik ook mijn gelaat ben gaan laseren.

22 maart 2023