Channel Trader Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,8

Een tijdje geleden een pre monetized kanaal gekocht. Alles was snel binnen 48 uur geregeld handleidingen erbij. Stefano leuk persoon, erg behulpzaam en in voor praatje zeker een aanrader!

Ik heb een maand geleden een Pre monetized kanaal aangekocht bij Stefano. Van moment van aankoop, tot de dag van vandaag word ik nog steeds onmiddellijk geholpen bij vragen of als ik ergens tegenaan l... Toon meer

Ik heb een pre-monitezed kanaal gekocht bij Stefano. Hij is erg behulpzaam. Reageert leuk en snel op al jouw vragen en legt het ook goed uit. Ik heb 2 documenten gekregen waarin alles duidelijk wordt... Toon meer

Channel Trader is zeker een aanrader! Alles wordt snel overgezet en je krijgt meteen reactie als je vragen of hulp nodig hebt! Als je op zoek bent naar een premon kanaal zou ik Channel Trader zeker aa... Toon meer

1. E-commerceplatform

Waarom Channel Trader? Channel Trader staat bekend als het toonaangevende verkoopplatform voor YouTube Cash Cow-kanalen in Nederland en België. Wij leggen de nadruk op het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige YouTube-kanalen. Dit betekent dat de kanalen die wij aanbieden zorgvuldig geselecteerd en geëvalueerd worden op aspecten zoals kijkersengagement, groeipotentieel en consistentie in contentproductie. Daarnaast bieden wij een hoge mate van klantenservice, wat essentieel is in de verkoop van YouTube-kanalen. Dit omvat persoonlijke begeleiding, transparantie in het koopproces en ondersteuning met documenten na de verkoop voor een soepele overgang en voortzetting van het kanaal. Channel Trader streeft ernaar waarde te bieden aan kopers door een evenwicht te bieden tussen de kwaliteit van de kanalen en de vraagprijs. Dit betekent niet noodzakelijkerwijs dat de prijzen de laagste zijn, maar dat de prijs de potentie en de huidige waarde van het kanaal reflecteert. Als specialist in YouTube Cash Cow-kanalen beschikt Channel Trader over uitgebreide kennis van de markt, trends en wat nodig is om een succesvol YouTube-kanaal op te bouwen en te onderhouden. Deze expertise geeft ons een voorsprong bij het adviseren van klanten en het selecteren van kanalen voor verkoop.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Alle reviews

9 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Pre-monetized kanaal

⭐⭐⭐⭐⭐ Uitstekende service en ondersteuning!

Ik heb via Channel Trader een YouTube-kanaal aangeschaft en ben ontzettend tevreden met de service. Stefano heeft me hierbij uitstekend geholpen. Hij reageert snel op vragen, is zeer behulpzaam en biedt waardevolle begeleiding.

De bijgeleverde templates zijn van hoge kwaliteit en helpen je direct goed op weg, wat het proces een stuk eenvoudiger maakt. Dankzij deze ondersteuning voelde ik me zelfverzekerd om aan de slag te gaan met mijn nieuwe kanaal.

Ik raad iedereen aan om via Channel Trader een kanaal aan te kopen. De service is top en de begeleiding maakt echt een verschil!

2 februari 2025

10/10!

Super fijn contact! Stefano heeft me super goed geholpen met het pre-monetized kanaal, super behulpzaam en reageert vriendelijk en snel.

6 februari 2025

Channel Trader heeft mijn verwachtingen overtroffen!

Ik heb onlangs een YouTube kanaal gekocht via Channel Trader, en ik ben ontzettend tevreden met mijn aankoop. Het proces werd vanaf het begin duidelijk uitgelegd door Stefano, die erg professioneel en behulpzaam is. Hij nam de tijd om al mijn vragen te beantwoorden en gaf eerlijk advies over welk type kanaal het beste bij mij paste, in de eerste instantie wou ik een duurdere kanaal, maar Stefano adviseerde mij om voor een goedkopere kanaal te gaan.

Hier krijg je waar voor je geld én geweldige begeleiding!

27 december 2024

Stefano is iemand die weet waar hij…

Stefano is iemand die weet waar hij over praat Channel trader luisterd naar jou wensen je krijgt echt waar voor je geld kan het ten zeerste aanraden!!!! Je word goed geholpen en je krijgt snel bericht terug als je het ff niet meer weet dat is het fijne.

19 november 2024

Zeker een aanrader

Superr tevreden met de aanschaf van Channel Trader. Stefano van Channel Trader heeft alles goed uitgelegd en ook alles netjes voor mij opgezet. Zeker een aanrader

20 oktober 2024

Via Stefano een pre-monitized kanaal…

Via Stefano een pre-monitized kanaal gekocht. Ik vond het van te voren toch best wel spannend maar uiteindelijk viel het allemaal heel erg mee. Ik zou het kanaal binnen 48 uur ontvangen maar dat was al veel eerder. Het contact verloopt soepel en snel en je kan alles vragen via whatsapp wat het ook laagdrempelig maakt. Ook de privé coaching van Lotte aangeschaft en dit werd ook gelijk ingepland! Fijne ervaring 😊

13 oktober 2024

Zeer positieve ervaring

Stefano reageert snel en is altijd even vriendelijk en behulpzaam. Service van een niveau dat je vrijwel nergens meer vindt. Mocht je het spannend vinden, zoals ik, dan kan ik alleen maar aanraden om toch die stap te nemen. Dikke aanrader.

4 oktober 2024

Top!

Via Stefano een pre-monitized kanaal gekocht! Alles verliep snel en foutloos. Voor vragen kun je ook bij Stefano terecht die ook snel worden beantwoord. Ook heeft Stefano een logo en banner voor mijn kanaal gemaakt! Super blij mee!

29 september 2024

Top service

Ik kan niet anders zeggen dan top service!

Ontzettend snel en behulpzaam geholpen door Channel Trader.
Heel snel was ik in bezit van een Pre Monitized kanaal!
Het contact is heel goed en de stapsgewijze uitleg was duidelijk over hoe het proces van overschrijving in zijn werk gaat.
Ik kan niet wachten op te gaan uploaden!

Ontzettend bedankt Channel Trader!!

29 september 2024

Aankoop Pre-Monetized Kanaal

Ik heb een Pre-Monetized kanaal aangekocht via Stefano van Channel Trader en ik ben vanaf de aankoop tot levering zeer goed begeleid en geïnformeerd.
De levering gebeurde zeer vlot en alle informatie in verband met de verwerking werd ook zeer correct medegedeeld.
Alles werkte uitstekend en er was ook meer dan ruimte om vragen te stellen zowel voor als na de aankoop.
Ik kan Channel Trader alleen maar aanbevelen!

5 september 2024

Echt een aanrader

Echt een aanrader. 3 dagen geleden een kanaal aangeschaft. Binnen 48 uur zou ik deze ontvangen. Heb deze gisteren in de ochtend gekregen. Goeie snelle service en word altijd snel gereageerd op berichten. In de toekomst zeker van plan om meer kanalen te kopen.

31 augustus 2024

Top!! AANRADER🚀

Ik raad het zeker aan om een Pre monetized kanaal bij Channel trader te kopen! Ze zijn betrouwbaar alles krijg je netjes toegestuurd! Plus handig document voor de stappen die je moet volgen..🚀🙏 Voor vragen staan ze altijd voor je klaar! Je krijgt snel een reactie! Zoek niet door naar een pre monetized kanaal of de andere diensten die zij aanbieden want bij Channel trader ben je aan het juiste adres! Ik bestel zeker weer opnieuw!

30 augustus 2024

Echt een aanrader!

Echt een aanrader! Het lijkt wel alsof Stefano nooit slaapt. Het maak niet uit hoe laat ik een berichtje stuur, hij is altijd snel met reageren en neemt alle tijd om je verder op weg te helpen. Ook de extra coaching van Lotte is een echte aanrader. Zij heeft mij zo goed geholpen met het herkennen van een onjuiste niche en het zoeken van de juiste niche. Echte toppers 💪🏼

21 augustus 2024