2,3

Slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,3

Alle reviews

7 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Bestelling geplaatst

Bestelling geplaatst, nooit moeten doen, waarschijnlijk 40 euro lichter, en bestaat deze organisatie helemaal niet. Babysitje besteld. Bevestiging gekregen en daarna niks! Klantenservice mail klopt niet, komt gelijk retour, bestaat niet. Niet bestellen!

24 juni 2026

Dit verdient niet eens 1 ster

Dit verdient niet eens 1 ster
Ik heb een babystoel besteld
Later ben ik het op internet veel goedkoper tegen gekomen,dus voel me opgelicht en wil dit dus retouren
Nou moet ik hierover verzendkosten betalen voor kets wat ik niet wil houden
Ik vind het belachelijk
Want die verzendkosten wat ik.moet betalen heb ik een nieuwe stoel voor

NIKS KOPEN HIER NIKS BESTELLEN
KIJK OP EEN ANDERE SITE
IK GA DIT BERICHT OOK OP FB EN INSTS PLAATSEN ZODAT ZE NIET MEER MENSEN KUNNEN OPLICHTEN

BELACHELIJKE WEBSHOP
ZE MOETEN FALLIET GAAN

17 maart 2026

Gevaarlijk kinderspeelgoed.

Niet alleen oplichterij maar ook levensgevaarlijk. Ik trapte in de mooie website. Kocht voor de jongste twee kleinkinderen een bewegend knuffel olifantje.
Zacht en veilig staat erbij. De bedrading en de vulling hingen er bij levering al uit. Super gevaarlijk. Ik heb een klacht ingediend, zeker omdat dit verkocht wordt als veilig voor kleine kindjes. Ik ben bang dat als de vulling in de mond wordt gestopt een kind er in kan stikken. Dit kan toch gewoon niet in Nederland verkocht worden. Ik kon op eigen kosten de producten retourneren. Dat vind ik super slecht. Buiten dat het ding al uit elkaar was gevallen, ziet de stof er ook totaal anders uit dan op de website. Oplichterij zoals ik hier nu al eerder in reviews lees. Ik hoop dat mensen beseffen dat de reviews op hun website echt onzin moeten zijn want nogmaals het is een gevaarlijke prul. Jammer dat ik geen foto kan toevoegen op deze site.

20 januari 2026

Retourbeleid is nep

Retourbeleid is nep! Pure misleiding.

Dit bedrijf is een oplichter. Op hun website staat dat retourneren binnen 30 dagen geen probleem is, maar in werkelijkheid mag ik niet retourneren zonder eerst foto’s op te sturen. Dat staat nergens vermeld en is duidelijk bedoeld om retouren te blokkeren.
Het meest absurde: ik kreeg een mail dat zij het pakketje zelf aan het inpakken was. Waarom moet ík dan bewijzen hoe het product eruitziet?
Product is te klein, kleur klopt niet en zogenaamd duurzaam, maar geleverd in een AliExpress-achtig plastic zakje.
Trap hier niet in. Koop hier niet!!!!!

17 januari 2026

Oplichter van de bovenste plank

Beste Charley,

Ik heb vandaag het product binnen gekregen. Ik kan niet anders dan vreselijk teleurgesteld zijn.

Het komt binnen in een zwart dicht getaped pakket, waarvan ik al dacht... hmm wat is dit...
Vervolgens stinkt het enorm, heel heftige plastic geur komt er vanaf én zit in de kreukels van hier tot China, want dat is waar jij dit besteld.

Op je site verkondig je dat je graag duurzaam wil zijn en daarom het lang kan duren voordat je pakker binnenkomt, onzin van de bovenste plank! Ik voel me opgelicht, en na een onderzoek op het internet van nog geen één minuut, kom ik exact hetzelfde stoeltje tegen voor nog geen €3,-!!!!

Ik eis m'n geld terug. Vind het heel erg dat je op deze manier jouw geld wil verdienen.

6 januari 2026

Is dit jouw bedrijf?