1. Bergingsbedrijf
  2. Autoreparatiemateriaal verkoper

Charlie24 è un servizio di assistenza stradale digitale e on-demand, attivo in Italia, Francia, Belgio e Lussemburgo. La piattaforma di richiedere assistenza stradale immediata in caso di problemi come guasti, batteria scarica, foratura di pneumatici o blocco delle portiere, il tutto tramite qualsiasi dispositivo connesso. Con pochi clic, il sistema fornisce un prezzo trasparente e un tempo stimato di arrivo, assegnando automaticamente la richiesta al soccorritore locale più vicino.

3,5

Gemiddeld

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Makkelijk systeem. Vrij snel geholpen.

Platte batterij bij het terugkomen van de winkel. Charlie24 gevonden via Google. Na betaling zag ik vrij snel wie er ging komen. Takeldienst contacteerde me na een tijdje om te zeggen dat ze onderweg waren. Gelukkig niet al te lang moeten wachten. Auto opgestart waardoor ik kon vertrekken (wel meteen naar een Auto5 gereden om batterij toch eens te laten uitlezen)

31 maart 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw feedback. Fijn om te horen dat alles vlot en snel verlopen is.

We helpen u graag opnieuw indien nodig.

Met vriendelijke groeten,
Charlie24

Doe hier geen zaken mee

Doe hier geen zaken mee! Ze brengen je alleen maar in contact met een berger en als die daarna de overeenkomst niet nakomt, geven ze niet meer thuis. Maar was wel mijn geld kwijt en moest de berger nog een keer betalen. Dure les van uiteindelijk 450,-

Ik heb een klacht ingediend maar daar werd niet inhoudelijk op gereageerd. Dat we klant zijn maakt kennelijk niet uit en dat we een overeenkomst hebben ook niet.

EDIT: ik heb de klacht doorgestuurd en daarop hebben ze nu onderstaande reactie geschreven, ze hebben niet naar mij persoonlijk gereageerd als ook geen compensatie aangeboden. Naar de buitenkant doet het social media team kennelijk zijn werk maar klanten interesseert ze niet

5 maart 2026

Beste klant,

Wij zijn het spijtig dat u deze ervaring als negatief heeft ervaren.

In dit dossier werd, na een eerste foutieve prijsindicatie, een gecorrigeerd tarief aan u gecommuniceerd vóór de planning van het transport. De extra kosten zijn verbonden aan de bestemming die u specifiek heeft gekozen, die zich buiten de in de eerste indicatie inbegrepen afstand bevindt.

Wij erkennen dat de communicatie in dit dossier voor verwarring heeft gezorgd en wij bieden u hiervoor onze excuses aan. Dit is niet de ervaring die wij alles in het werk stellen om aan onze klanten te bieden.

Wij blijven tot uw beschikking voor elke vraag via info@charlie24.com.

Snel geld verdienen ervaring

45’ na aanvraag ter plaatse.
40’ zitten klungelen om auto te starten met batterijbooster en lukte niet. Hulplijn gebeld omdat ze niet wist hoe ze booster moest aansluiten (denk ik). 170eu armer en niks gedaan.
Garagist komt hangt booster aan en start direct.
Ervaring van “snel geld verdienen”

17 maart 2026

Dear Customer,
We apologize for the inconvenience. We invite you to send an email to info@charlie24.it so we can review your case and respond promptly.

Vooraf betaald uiteindelijk bleek het…

Vooraf betaald uiteindelijk bleek het geen monteur te zijn maar alleen een chauffeur om de auto weg te halen. Dus de conclusie auto start niet ( nee daarom heb ik pechhulp nodig) dus 192 euro betaald en auto nog steeds op dezelfde plek!
Had de auto op zijn minst uitgelezen voor die prijs

20 februari 2026

Mail gekregen automatisch annulatie

Eenmaal ik een aanvraag deed kreeg ik direct een mail dat er geen takelwagens beschikbaar zijn. En mijn aanvraag werd automatisch geannuleerd en het geld dat al betaald is ging terug gestort worden!
Na een half uurtje later, na ik al iemand anders heb gevonden krijg ik plots een mail dat Charlie24 iemand sturen. Ik bel die af omdat het niet meer nodig is. Krijg ik dan een mail met annulatie kosten. Sorry hoor maar dat is echt bedrog!

To answer on the respons of charly24 the first thing if done is sending you a email but you never answer my email. But now that i posted on Trustpilot you see my message and ask me to send you a email "again"

16 november 2025

Deze mensen zijn dieven

Deze mensen zijn dieven. Ze brengen 225 euro in rekening en vervolgens word er niet uitgereden omdat takelkdienst niet wil komen. Ze takelen niet verder dan 10 km in het weekend in mijn geval van randje bred a naar depot in Breda. Terwijl ik 43 km verder woon. Opdracht word niet uitgevoerd en je bent vervolgens je geld kwijt. Dus je mag eerst betalen en daarna worden de voorwaarden via telefoon uitgelegd. Maximaal 25 km takelen en in Het weekend 10 km. Als je dan de opdracht niet laat uitvoerenin overleg me de takeldienst.ben je alsnog je geld kwijt omdat ze kosten hebben gemaakt. Welke kosten de takeldienst heeft niet eensde takel auto gestart om te vetrekken, omdat ze op een bevestiging aan het wachten waren. Ze hebben opdracht niet eens uitgevoerd en zijn niet eens vertrokken. Oplichters zijn het. Niet doen mensen bel lokaal naar een takeldienst en u word beter geholpen. Ik heb contact opgezocht met info@charlie24.***( die betalen niks terug. Dus die antwoord van u, voor een oplossing is dus bull shit. De takelbedrijf heeft bevestigd dat ze niet uitgereden zijn en toch blijven ze het geld houden. Voor kosten die ze gemaakt hebben, welke kosten is nog een raadsel wnat dat kunnen ze me niet vertellen. Het zullen wel, kosten zijn die ze maken om geld te stelen van klanten.

8 november 2025

Dear Customer,

Snel en correct geholpen door deze…

Snel en correct geholpen door deze mensen, nb op zondagmiddag.
Heel wat beter, sneller én ook goedkoper dan hun collega's van depannagebedrijf T. waar een bizarre prijs werd gerekend en een telefoniste zat met een veel te grote mond.
Ik hoop natuurlijk dat het niet nodig zal zijn, maar een eventuele volgende keer zal ik meteen contact opnemen met Charlie.

17 augustus 2025

Antwoord van Charlie24

Thank you for your feedback!

Toon reviews in alle talen. (102 reviews)