Chase Realm Reviews

TrustScore 4 uit 5

1. Verzamelaarswinkel
  2. Speelgoedwinkel
  3. Videogamewinkel

Welkom bij Chase Realm – Jouw ultieme Realm voor TCG, Bordspellen & Collectibles! Bij Chase Realm draait alles om de passie voor verzamelen en spelen. Wij zijn dé Nederlandse webshop voor zowel de casual hobbyist, gezellige bordspellers als de hardcore verzamelaar. Of je nu op jacht bent naar die ene zeldzame chase card, een strategisch bordspel zoekt voor een legendarische spelletjesavond, of je verzameling wilt uitbreiden met de nieuwste Funko Pops en LEGO; binnen ons realm ben je aan het juiste adres. Ons Assortiment Wij bieden een breed en zorgvuldig geselecteerd aanbod van 100% originele producten, waaronder: Trading Card Games (TCG): Pokémon (inclusief exclusieve Japanse import), One Piece, Disney Lorcana en Magic: The Gathering. Bordspellen & Speelgoed: Van uitdagende strategische boardgames en gezellige familiespellen tot LEGO en exclusieve popcultuur-merchandise. Collectibles: Een uitgebreide selectie Funko Pops, gedetailleerde actiefiguren, comic-boeken en cosplay-items. Premium Accessoires: Alles om je kaarten en games in topconditie te houden, van sleeves en toploaders tot luxe binders en acryl cases. Waarom kiezen voor Chase Realm? Als gepassioneerde liefhebbers weten we hoe belangrijk een snelle levering en een perfecte service zijn. Wij behandelen jouw bestelling met de grootste zorg. Producten worden te allen tijde stevig en veilig verpakt, zodat spellen, verzamelboxen en doosjes gegarandeerd in absolute topstaat bij jou aankomen. Heb je vragen over een pre-order, een release of zoek je specifiek advies voor een vette boardgame? Onze klantenservice staat altijd voor je klaar om je snel verder te helpen. Ontdek ons assortiment en start jouw jacht op de mooiste treasures bij Chase Realm!

Goed

TrustScore 4 uit 5

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

8 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Erg positieve ervaring met Chase…

Erg professionele ervaring met Chase Realm! Voor de bezorging had hij zelfs nagebeld om mijn adres goed te checken. Pakketje is goed aangekomen en zal zeker daar nog een keer bestellen!

22 juli 2026

Hi Mahmoud,
Dankjewel voor de toffe review!
Super veel plezier met de aankoop :)

Met vriendelijke groet
Team Chase Realm

Mooie Snelle website

Mooie Snelle website, snelle levering goede communicatie.

Dankje wel !

17 juli 2026

Antwoord van Chase Realm

Hi Joeye, Bedankt voor je toffe review :)
Heel veel plezier met je aankoop!

Geweldig!

Top! Zorgvuldig verpakt en snel verzonden. Goede service en communicatie 👌

12 juli 2026

Antwoord van Chase Realm

Hey Koen, Dankjewel voor de leuke review!

Vriendelijke communicatie en heel…

Vriendelijke communicatie en heel behulpzaam. Betrouwbaarben snelle verzending, een echte aanrader

12 juli 2026

Antwoord van Chase Realm

Hi, dankjewel voor de toffe review! heel veel plezier met de aankoop :)

Ai Slop

Een anime winkel die AI gebruikt is niet te vertrouwen. Hoe ben je een fan als je AI images gebruikt voor alles?!

6 juli 2026

Antwoord van Chase Realm

Hi Dominique, beetje vreemd om een webshop een 1 ster review te geven terwijl je nog nooit een bestelling bij ons heb geplaatst.
En iedereen mag een mening hebben maar het is niet zo netjes om een webshop die je net ken of waar je nooit heb bestelde random een slechte review te geven.

wij gaan contact opnemen met trustpilot om je review te laten verwijderen.

Met vriendelijke groet
Team Chase Realm