Zeer slechte service en levering. 1,5 mnd geleden product besteld maar wordt niet geleverd. Nemen ook geen contact op. Zijn voor mijn gevoel oplichters. Uiteindelijk geld terug betaald.
Levertijd van 25 dagen op de kop af gehaald. Helaas wijkt het product in alle technische aspecten af van de beschrijving. Lengte schroefdraad is 1 cm korter en is te kort voor onze wijzerplaat. De me... Toon meer
Begin Juli een beveiligingscamera besteld. Deze zou binnen 25 werkdagen bezorgd worden. Nadat deze maar niet kwam, heb ik netjes contact gehad en zouden ze me een nieuwe toesturen. Tot op heden heb ik... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Cheaptech.nl is gespecialiseerd in goedkope tech producten uit China. Doordat Cheaptech in China vertegenwoordigd is kunnen we zeer scherpe prijzen aanbieden. De verzendkosten zijn vaak gratis maar verschillen per product.
🤬🤬🤬
Ik heb aan het begin van de lockdown een pakketje besteld om me mee te vermaken. Het is nu 26 juli en ik heb nog steeds geen Pakketje binnen😡 Ik raad je aan gewoon zelf naar China te lopen om je pakketje te halen, want dan heb je je pakketje nog eerder dan als je hem hier besteld🤬
Een batterij oplader besteld
Een batterij oplader besteld. Blijkt rechtstreeks bij Ali express weg te komen. Hoe snel kan ik verdienen. Vraag is nu dat deze oplader niet het Nederlandse keurmerk draagt dus niet betrouwbaar is. Op mails met vragen komt geen reactie. Ik adviseer niemand om bij dit bedrijf te bestellen en mocht je toch iets nodig hebben doe dit dan direct bij Ali. Scheelt je een behoorlijk bedrag.
Pure oplichters
Pure oplichters
Ik ben er dit maal ingestonken door bij dit “bedrijf ????” een bestelling te doen.
Ik ging er van uit dat dit een Nederlandse leverancier zou zijn maar nadat ik een bevestiging kreeg met trackingnummer blijkt dat degene gewoon grof geld verdiend door de bestellingen in China te bestellen.
Ik ben hetzelfde product gaan zoeken op AliExpress en het blijkt dat het daar 4 x goedkoper wordt verkocht en zelfs met gratis verzending
Ik had bij het bestellen beter moeten controleren voordat ik bij Cheaptech een bestelling deed, het is nu maar hopen dat er ooit een aflevering zal plaatsvinden.
Een ding is zeker Cheaptech staat in mijn geheugen gegrift om noooooit meer daar te bestellen
Als je hier wat besteld gaan je…
Als je hier wat besteld gaan je bestelling door naar Aliexpress, je kunt dus minimaal 1 maand wachten op je spullen, niks hier kopen dus!!!!
Ik wacht al 4 maanden
Ik wacht nu 4 maanden op een klein pakketje van hooguit 30 gram. Ik verwacht niet meer dat mijn pakketje binnen komt nadat er niet terug gecommuniceerd word vanuit de klantenservice, gelukkig koste het mij niet een fortuin maar ik lees hier dat veel mensen wel meer dan 2 euro kwijt zijn. Bestel hier dus niets! Ook niet een kleinigheidje!
ze zitten niet bij website keur merk
De website staat een plaatje dat ze bij een
website keurmerk zitten aangesloten ,dat is niet zo
uiteindelijk wel mijn bestelling gehad,maar koop er nooit meer
In april al besteld,in juli nog niets ontvangen!!!
In april al besteld, het is nu eind juli!!!!en nog niets ontvangen!!! Klantenservice bellen is onmogelijk, al je klikt op de link"klantenservice" gebeurt er niets! Oplichters! Mailen heeft óók geen enkele zin, ik kreeg als antwoord terug: oeps, hier moet u de klantenservice over bellen! Niet hierbij bestellen!!!
Super slecht
Super slecht
Te weinig gekregen en bijna 1 maand gewacht
Ze sturen de bestelling door naar Aliexpress
Vreemd om een bericht van postnl te ontvangen dat een pakketje van Aliexpress komt. Ik had het bij cheaptech besteld. Tracktrace toeslag betaald, nooit gekregen. Het grootste probleem vind ik echter dar er nu geen CEkeur op zit, dit is m.i. verplicbt als je iets koopt bij een Nederland bedrijf.
Super fijne en snelle service
Super fijne en snelle service! Door Corona moesten we iets langer wachten maar na 1 mailtje direct contact. Product zelf deed t niet helemaal perfect maar ook dat werd direct opgepakt en in overleg een prima afspraak! (Camera draaide niet naar rechts en links) ook na de tijd een check of t prima in orde was voor onze kant! Heel fijn!
Ik heb reeds eerder een negatief…
Ik heb reeds eerder een negatief bericht geplaatst, maar moet hier nu toch op terugkomen. Ik had een scheerkop besteld via de website. Geen enkele informatie ontvangen over de status van het bestelde product, maar na bijna 2 maanden wachten dus toch de bestelling netjes verpakt bij mij thuis afgeleverd. Complimenten m.b.t. de levering, toch zou ik als tip willen geven om tussentijds de klanten op de hoogte te houden over een besteld artikel, werk aan jullie communicatie zou ik zeggen!
Gerard
Slechte service
Het is 3 maanden geweest en mijn 2 bestellingen zijn nogsteeds niet gekomen. Ook geen geld terug gekregen.
Oplichters!
Meer info over Cheaptech.nl
Ik heb zelf nog geen ervaring met Cheaptech.nl.
Ik heb wel wat info over deze website opgezocht waar mensen met klachten terecht kunnen.
Allereerst het adres van het bedrijf dat de website heeft geregistreerd, dat is in Duitsland:
Key-Systems GmbH
Im Oberen Werk 1
66386 St. Ingbert
Duitsland
en een mailadres waar klachten over deze website naar toe kunnen: abuse@internedservices
en zet daar .nl dan achter
(Van KPN)
Succes!
LET OP!! Oplichters!!!
Deze gasten sturen ali express producten in plaats van wat je besteld hebt. Dus prut dingen. En als je het retourneert dan kun je fluiten naar je geld. Ze zijn op geen enkele manier bereikbaar, behalve via de mail maar dan krijg je van die standaard mail terug. Geen telefoonnummer, niets. Klacht indienen heeft geen zin omdat deze malafide organisatie ingeschreven staat in China. Dus niets bestellen hier.
Het leveren van mijn bestelling is een drama.
Het leveren van mijn bestelling is ook na 75 dagen nog steeds niet duidelijk. De communicatie met Cheaptech is ronduit abominabel. Elke keer wordt ik weer terug verwezen naar het contactformulier, waarna er dus gewoon helemaal niets gebeurd. Een SCHANDE. Geen zaken doen met dit bedrijf is mijn advies.
Mijn order na 150 dagen nog niet geleverd.
Mijn order CT189492 is geplaatst op 22 februari van dit jaar geplaatst en tot op heden (7 juli) nog niet geleverd. Track and trace stopte met volgen. Klantenservice geeft alleen maar auto-reply mails. Advies om op datzelfde mailtje te reageren geeft een foutmelding. Geldkloppers en asociaal klantbeheer systeem.
Drama ik wacht al 3 maanden op mijn ip…
Drama ik wacht al 3 maanden op mijn ip cam stelletje criminelen.
Hoop ze ooit flink gestraft worden.
Koop hier niet of krijg een teleurstelling
Order CT2295xx
Aankoop gedaan op 29 mei 2020 en nu, 8 juli 2020, heb ik nog steeds niks binnen. Kortom, dat gaat niet meer gebeuren en heb ik dus 20 euro weggegooid.
Ze reageren ook niet op mails.
Kortom, koop het voortaan zelf wel bij Ali in China.
Aliexpress
Product besteld. Na 2 weken mail dat het niet leverbaar was.
Je kunt het beter zelf via AliExpress bestellen daar wordt je nog geholpen.
Afzetters