.:: Chevalier ::. Reviews 333

4,4

BRA produkt, helt enligt förväntan, tom över förväntan. Har en del gamla plagg15-20 år, som fortfarande är i livet. Vid beställningen trodde jag att jag noterat fel storlek, direkt efter beställningen... Toon meer

Jag beställde deras bästa och varmaste jacka Frost 200. 5999Kr ord. pris med nu 2999Kr då den var på utgående. Vilken fantastisk jacka, så varm och funktionell i varje aspekt, vill hylla Andreas på ku... Toon meer

Bei Chevalier in Schweden habe ich eine Fleecejacke und ein Cap bestellt. Die Ware ist entsprechend schnell angekommen und das Fleece ist perfekt von der Passform und vom Material und das Cap eb... Toon meer

Grundsätzlich habe ich sowieso schon immer ein Faible für Chevalier gehabt. Meine Ausrüstung für die Jagd von Chevalier kaufte ich bisher im Fachhandel (Jagdladen) vor Ort. Die Bestellung online f... Toon meer

4,4

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Hög kvalitet på regnkläderna

Hög kvalitet på regnkläderna. Fick dem dessutom till bra ett bra kampanjpris. De är nu testade i ordentligt ösregn och jämfört med andra kläder så ventilerar dessa så att man inte svettas för mycket men upplevs ändå inte som kalla. Mycket nöjd.

21 oktober 2025

årets jaktkläder - fiasko

Använde en rabattkod som jag fick av en kompis, ungefär på samma sätt som med tex Revolution Race eller andra bra klädföretag nu inför jakt eller inför jul. Jag lägger ner en hel del tid på storlekar och val av kläder och beställer för ganska mycket pengar. Får sedan ett mail efter några dagar att rabatten bara var till för anställda och eftersom jag inte har en mailadress på företaget kommer ordern strykas. Det var inte mitt fel som kund att företaget lagt upp det som de gjort. Rabattkampanjer är inte ovanligt vill jag meddela.
Ni kunde hanterat detta på helt annat sätt, om en rabattkod läckt ut eller vad som nu hände, ni kunde skrivit ett annat mail eller tagit kontakt personligen istället för att bara stryka ordern. Jag blev bara besviken på er, på er dåliga kundkontakt. Vi kunde jobbat fram en lösning bara. Jag har inte hört mer från er och nu vill ni att jag ska berätta om kläderna… jag fick inga kläder, jag vill inte köpa några kläder från er för jag har ingen lust att ha med er kundkontakt att göra.

1 oktober 2025

Die Tweed Hosen sind sehr schön

Die Tweed Hosen sind sehr schön , passen wie angegossen und waren schnell geliefert. Bei der Auswahl der Produkte könnte man mehr machen und im Sale ist der Preis gerechtfertigt aber nicht ohne Sale. Ansonsten gerne wieder.

29 september 2025

Jeg bestilte to skjorter 11 september…

Jeg bestilte to skjorter 11 september og ordren er i dag 23 september enda ikke blitt levert til posten for forsendelse. Varene var i følge nettbutikken på lager så det burde ikke være noen grunn til ikke å sende de.😤

11 september 2025

Schnelle Lieferung und Top Ware

Schnelle Lieferung und Top Ware. Hatte vor über 20 Jahren Mal eine Jacke der Marke und war damit sehr zufrieden. Damals schon kostete eine Jacke ca. 700 DM. Aber im Nachhinein betrachtet waren die Jacken ihr Geld wert.

3 september 2025

Wiederholt zufrieden

Ich besitze bereits viele Produkte von Chevalier und war bislang immer zufrieden mit dem Look und der Qualität. Kauf und Lieferung unkompliziert.

29 augustus 2025

Bra och dåligt

Jättebra kvalitet, sitter bra, dock fick jag köpa herrbyxor. Damer ska kanske vara timglasformade? därav lägre betyg. Och en knapp är lös redan efter en veckas användning.

2 september 2025

Gick upp en storlek enligt info på…

Gick upp en storlek enligt info på sidan, sitter perfekt. Köpte ett par chevalier-hängslen senare för det är lite extra vikt att hålla uppe då dom är kevlarförstärkta. Klockren kombo!

14 augustus 2025

Snäva över vaderna, riktigt obehagligt.

Tråkigt att jakt och fritidskläder formsys så till den milda grad. Kanske ett alternativ med mer unisexsydda kläder. Vill ha löst sittande kläder när jag rör mig i skog och mark. Har Chevalierbyxor sedan tidigare och dessa de nya som jag såg så fram mot var allt annat än bekväma, väldigt snäva över vaderna! Det blir till att lappa och laga de gamla Chevalierbyxorna, tyvärr!

5 augustus 2025

Die Kleidung macht einen guten Eindruck…

Die Kleidung macht einen guten Eindruck in Richtung Funktionalität und Verarbeitung. Die Größen passen auch kollektionsübergreifend.
Ein Manko, was leider bislang bei allen Kleidungsstücken von Chevalier auftrat ist, dass die Reißverschlüsse recht laut sind für jagdliche Kleidung.
Hier sollte im Vorfeld drauf geachtet werden, die Reißverschlüsse vor der Pirsch zu schließen.

4 augustus 2025

Is dit jouw bedrijf?