Super fed webshop. Hurtig levering og rigtig rigtig god kommunikation. Du kan trygt og lykkeligt shoppe hos chicashop. Du får super fede baddie essentials du ikke kan få andre steder til super ska... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Dårlig service generelt, som hverken giver dig information om pakken eller dens lokation. Fik først afvide 6 dage efter at min pakke stadig “var hos dao” tror nu de ikke havde sendt pakken endnu.
Bedrijf heeft geantwoord
Bestilte 4 sæt vipper for 8 dage siden har ikke modtaget noget endnu ikke engang at de har pakket mine ting.. har kun modtaget en ordrebekræftelse og har skrevet til dem 2 gange uden og få svar tilbag... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Danmarks bedste og billigste strip lashes. De holder så længe og kan genbruges mere end 25 gange hvis de bliver holdt rene!! Jeg køber aldrig vipper noget andet sted nogensinde! ❤️💫💕
Bedrijf heeft geantwoord
Veganske faux mink vipper, press on negle, vippeshampoo, vippepincetter og meget mere. Vi tror på, at alle skal have råd til at look fancy med kvalitetsvipper og andre lækre goodies, derfor er vores priser så lave!
Denemarken

Antwoord van Chicashop.dk
Bestilte 4 sæt vipper for 8 dage siden har ikke modtaget noget endnu ikke engang at de har pakket mine ting.. har kun modtaget en ordrebekræftelse og har skrevet til dem 2 gange uden og få svar tilbage

Antwoord van Chicashop.dk
Der er nu gået otte dage siden jeg bestilt og den er stadigvæk ikke kommet der står bare på DAO at data er modtaget…

Antwoord van Chicashop.dk
Så lækre vipper! Forholdsvis hurtig ekspedition, og hurtig levering
God kvalitet og lever op til beskrivelsen
Jeg syntes vipperne er uduelige! Hårene faldt af og de gik i stykker efter kort tid. Ville ikke anbefale deres vipper.

Elskerrrrr mine vipper🥰😍😍
I er fantastiske og det bliver ikke mit sidste køb❤️🥰

Antwoord van Chicashop.dk
Fik hurtigt svar på mine spørgsmål selvom kl var over 20🌸 Og servicen var simpelhen bare i top💕

Antwoord van Chicashop.dk
Jeg køber aldrig vipper noget andet sted nogensinde! ❤️💫💕

Antwoord van Chicashop.dk
Udover de super lækre produkter, gode kvalitet og hurtige levering - Så er de super søde, svarer hurtigt tilbage og servicen er altså bare i top <3
Den bedste webshop, uden tvivl

Antwoord van Chicashop.dk
Virkelig god service. Fik en julegave som skulle byttes, og har kun fået forståelse for det har taget længere tid end normal grundet corona.
God kvalitet også. Absolut ikke sidste gang jeg handler her.

Antwoord van Chicashop.dk
elsker vipperne! og kundeservicen er bare i top 💕

Antwoord van Chicashop.dk
Jeg kunne slet ikke passe den og kvaliteten er virkelig dårlig lige til at smide ud

Antwoord van Chicashop.dk
Lees meer over geverifieerde reviews.